neden teklif almiyorum

bilmiyorum utaniyorum ama bunu nasil yenerim

peki nasil sosyal oluyosun canim

Bir kere herkese canım demiyorum. Onu belirteyim..
Canım diyecek kadar samimi olduklarıma canım derim.
Kendime güveniyorum.
Bulunduğum ortamlarda konuşmalara katılıyorum.
Bilgim dahilinde.
İnsanları seviyorum.
Sürekli gülümsüyorum ama sırıtmıyorum..
İnsanlara hallerini hatırlarını soruyorum..
İşyerinde itisnasız herkese Sabah günaydın, çıkarken iyi akşamlar diyorum..
Buna benzer şeyler işte..
Okuldaysan derslerden bahsedebilirsin.
Sevgili olayını da bırak bence önce arkadaşlıklar kurmaya bak..

canim kilo fazlaligim yedi kilo.ama benim kilomda bi cok kizin da sevgilisi var

bilmiyorum utaniyorum ama bunu nasil yenerim

BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİREREK

utanmana sebep olan şey
her erkekle duygusallık dışında bir iletişimin olamayacağına inanmak

bunu değiştirirsen
utangaçlığında değişecektir

canim kilo fazlaligim yedi kilo.ama benim kilomda bi cok kizin da sevgilisi var

elbette var sadece kendini iyi , ggüzel hoş hissetmezsen çevreye o ışığı saçmazsan kimse de seni öyle görmez ilk önce sen kendine güven onlar bana gelsin de ne derler evrene sinyal yolla

bend
esinifta hocaya soru bile soraram rezil olmaktan korkuyorum.biseyi soylemeden once bin defa dusunuyorum

Ama siz her erkege sevgili adayi diye bakiyorsunuz, farkinda misiniz? Her dakika birilerine teklifte bulunma niyetindesiniz. Ustelik utangac oldugunuzu soyleyip nasil bu kadar davetkar oldugunuzu anlamadim. Bence siz bir psikologa gidin.

şimdi güzel kızım başlığın çoğunu okudum ama hiç bahsetmemişsin körmüsün topalmısın? üniversite 3. sınıfa gidiyorum evden pek çıkmıyorum diyip kestirip atmışsın belki suç üniversitede yada evde durmanda değildirde kendini gösterememendedir?

öncelikle seni görebilirmiyiz forumca?

ek olarak sosyal ortama bağlamak , kader kısmete suç atmakla bu işler yürümez (eskiler der ki lafla peynir gemisi yürümez)
hatta birde deerler ki gelin ata binmiş ya nasip demiş yani sen bir varlık göster hele ki erkekler sinek gibi camına nasıl yapışıyor en önemlisi bu varlığı bize değil erkeklere göster ne bileyim facebook'da resim ekle arkadaş edin muhakkak ki bir teklif gelir bir körlük topallık söz konusu değilse söz konusuysada unutma her kör satıcının bir kör alıcısı vardır yavrucum

aslinda bi sevgili edinirsm özguvenim olur diye dusunuyorum.yani evlenecegim insan belli olsa da yalniz kalma korkumu atlatsam

daha yeni ayrılmıssınız ..
bismillah , bulursun dert etme ..

bend

esinifta hocaya soru bile soraram rezil olmaktan korkuyorum.biseyi soylemeden once bin defa dusunuyorum

Niye rezil olacaksınız ki?
Siz bence bir psikologla da görüşün.
Bu kolay çözülecek ya da kendi başınıza atlatabileceğiniz bir problem değil..

ama benim facede resmim falan var ams
çok kirildim acikcasi kör topal boyle seylere grrek yok

bu yargıyı topluma bırakıcaksın dönemsel olarak güzellik algısı değişir 1800lerde balık etli kadınlar çok güzeldi 90larda zayıf kadınlar çok güzeldi şimdi sportif kadınları beğeniyor beyler, benim sana gösterebileceğim yol tanımadığın birine sor yine internet ortamından şu rastgele kamera falan açılıyor ya gir oraya terbiyesizleri geç gelen ilk genç beyefendiye sor bakalım 10 üzerinden puan versin 5'in altında verirse makyaj yap tekrar dene 9'un üstünde verirse numarasını istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…