yaaaaa kıyamamÇocuk yapalım dedi bi de.
Dimyat a pirince gidiyor ama adam cakall eldeki bulgurdan da olmak istemiyor..Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Klasik erkek taktiği bu. Çocuk sahibi olalım diyip kadının duygusal yönünden faydalanıp ilişkiyi devam ettirmeye çalışmak.Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Ben her yerden engelledim ki.
Çok romantikÇocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
O kadar gururlu iseniz neden evli olduğunu ilk anladığınız an terk etmediniz ? Siz kendinizi kandırmak istemişsiniz.Yazın bana. iyi geliyor iyi kötü her cümle. Boşanmak üzereyim deyipte
Kandırılmak ağır bişey.
Atlatmak istiyorum
Gurursuz değilim. Terk ettim.
Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Belki de iş, ticaret, yurt dışı diye kendi karısını kandırıyor. Oraya gidince evli hayatına devam ediyor karısıyla beraber oluyor, çocuklarıyla vakit geçiriyor; sonra kendi evine gelip aşnaya fişneye devam ediyor. Kısaca çok ihtimal var, böyle adamlara güven olmaz.ayrı evde mayrı evde evli mi evli
siz evlenip boşanmışsınız demek ki kanacak yaşta değilsiniz. kendiniz bile isteye girmişsiniz ilişkiye şimdi boşanmıycam dedi diye ağlaşmanın manası yok. kendim ettim kendim buldum deyin.
Belki de iş, ticaret, yurt dışı diye kandırıyor. Oraya gidince evli hayatına devam ediyor karısıyla beraber oluyor, çocuklarıyla vakit geçiriyor; sonra kendi evine gelip aşnaya fişneye devam ediyor. Kısaca çok ihtimal var, böyle adamlara güven olmaz.
Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Karısından bahsediyorum, karısıyla evli barklı devam ediyor yani. Kendine ev açtığından, nikahlıyken başka kadınlarla görüştüğünden belki de haberi bile yok karısının.adam 10 sene hapis yatmış.
iş miş yurtdışı kanmak için yürek yemiş olmak lazım.
inanmak isteyen herşeye inanır.
konu sahibeside inanmak istemiş memlekette bekar erkek yokmuş gibi.
Şu anda 44 yaşındasınız ve ilk evliliğinizde 10 yıl çocuğunuz olmamış. Nasıl çocuğunuz olacak ki?
Karısından bahsediyorum, karısıyla evli barklı devam ediyor yani. Kendine ev açtığından, nikahlıyken başka kadınlarla görüştüğünden belki de haberi bile yok karısının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?