Nedir Bu Yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
Merhaba..Nereden başlasam ki.
Duygusal boşlukta olduğum bi an peşimden çok koşan bir adama rastladım. Nerede yürüsem karşıma çıkıyordu. Bir duygusal bağ oluştu. Eşiyle yıllardır ayrı evlerde yaşadığını anlattı. Eşi kendi ailesiyle yaşıyor, o da başka bi evde. Böyle garip bir durum.10 yıl hapis yatıp çıkmış. Kötü bir ticaretten.İnsanlık bu olabilir dedim içimden. Hor görmedim... Boşanacağını söyledi bu adam. Seninle geleceğimiz çok güzel olacak, çocuk yaparız vs. Sen nikahlıyken ayrı bile yaşasan sonuçta evlisin ben çok zor durumda kalıyorum dedim. Binbir vaadde bulundu. Sonra sordum...Hani sözün vardı dedim... çocuklarım.. Boşanmıcam dedi. 15-18 yaşlarında. Anneleriyle yaşıyorlar.Neden baştan yapamayacağın şeyler için söz veriyorsun dedim. Üstelik bu çocuklar zaten anneleriyle yaşıyorlar. Hayatımı neden alt üst ettin dedim. Sustu.Ben sadece verdiğim sözleri yerine getiremedim dedi.Baştan yanlış başlamış birşey yanlış devam etmemeli dedim. Ben çok erken yaşta bi evlilik yapmıştım. Mutsuzdum.Yıllarca evliydim. Boşandım. O hayatıma girince doğru yaşamak istedim. Hayatımı neden maffettin vaadlere verdin diye sorduğumda, sen git seni 18 yaşında körpe halinle.... hesap sor dedi. Yazamadım o kelimeyi. İçime ok gibi saplandı...

Evli bir adam : "Karımi sevmiyorum,ayrı evlerdeyiz,görüşmüyoruz" dese bile inanmayacaksın.Ayrica seni sıfat olarak metresi yapmış adam.farkindamisin bilemiyorum ama..
Çok klasik bir hatanin kurbanı olmuşsun.
Bu hikayenin sonu hep bellidir aslında ama sen görmek istememişsin.
Burada tamamen senin hatan.
Adamın hayatı zaten yaptığı yanlışlarla dolu.
Sende altında ezilmissin.
Geçmiş olsun,sonrası için de daha dikkatli ol.

Enayiliğinize doymayın, evli çocuklu heriflerin karımı boşayacağım vaadine mi inanıyorsunuz? Adam karakterli olsa nikahlıyken sizle görüşmez. Hep aynı palavralar yalnız, ayrıyız, nikahlıyız;ama boşanacağım.

Bulunmaz hint kumaşıymış koşun koşun peşini bırakmayın.
Adama ne olursan ol gel mi dediniz. Kendinizi Mevlana mı sandınız yoksa ıslah evi mi? İyi olmuş size.

siz adamla tencere kapak olmussunuz pardon da evlenmeden hangi cesaret nereden biliyorsunuz karisiyla evleri ayirdigini ayrica evli o EVLİ bosan da gel diyecektiniz bulasmayip rezil edecektiniz

Ne bekliyordun karısına çocuklarına hayrı olmayan adamdan sana mı hayır gelecek verdiği sözleri tutacak falan zaten aldatan bütün erkeklerin savunması bu degil mi boşanıcam, zaten ayrı yaşıyoruz blaa blaa blaa hak etmişsiniz iyi olmuş size

Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
Ee tamam ayrı yaşıyormuş, sizin için nikah bağlayıcı değilse neden boşanmasını bekliyorsunuz. Metres konumunda gözüküyorsunuz.

Kimse ticaretten 10 sene yatmıyor önce bunu bilin de. O kadın onu 10 sene beklediyse size nikah mı verir, düşünmediniz mi bunu hiç?
Bir de anlamıyorum, adam size ne deseydi? Ben karımla çok mutluyum ama seninle de birlikte olacağım mı deseydi? Yapmayın şöyle şeyler. Adam evliyse hemen uzaklaşacaksınız hemen.

Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları

ayrı evde mayrı evde evli mi evli
siz evlenip boşanmışsınız demek ki kanacak yaşta değilsiniz. kendiniz bile isteye girmişsiniz ilişkiye şimdi boşanmıycam dedi diye ağlaşmanın manası yok. kendim ettim kendim buldum deyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…