Eşiyle yıllardır ayrı evlerde yaşadığını anlattı. Eşi kendi ailesiyle yaşıyor, o da başka bi evde. Böyle garip bir durum.10 yıl hapis yatıp çıkmış. Kötü bir ticaretten.İnsanlık bu olabilir dedim içimden. Hor görmedim...
Ne bekliyordun karısına çocuklarına hayrı olmayan adamdan sana mı hayır gelecek verdiği sözleri tutacak falan zaten aldatan bütün erkeklerin savunması bu degil mi boşanıcam, zaten ayrı yaşıyoruz blaa blaa blaa hak etmişsiniz iyi olmuş sizeMerhaba..Nereden başlasam ki.
Duygusal boşlukta olduğum bi an peşimden çok koşan bir adama rastladım. Nerede yürüsem karşıma çıkıyordu. Bir duygusal bağ oluştu. Eşiyle yıllardır ayrı evlerde yaşadığını anlattı. Eşi kendi ailesiyle yaşıyor, o da başka bi evde. Böyle garip bir durum.10 yıl hapis yatıp çıkmış. Kötü bir ticaretten.İnsanlık bu olabilir dedim içimden. Hor görmedim... Boşanacağını söyledi bu adam. Seninle geleceğimiz çok güzel olacak, çocuk yaparız vs. Sen nikahlıyken ayrı bile yaşasan sonuçta evlisin ben çok zor durumda kalıyorum dedim. Binbir vaadde bulundu. Sonra sordum...Hani sözün vardı dedim... çocuklarım.. Boşanmıcam dedi. 15-18 yaşlarında. Anneleriyle yaşıyorlar.Neden baştan yapamayacağın şeyler için söz veriyorsun dedim. Üstelik bu çocuklar zaten anneleriyle yaşıyorlar. Hayatımı neden alt üst ettin dedim. Sustu.Ben sadece verdiğim sözleri yerine getiremedim dedi.Baştan yanlış başlamış birşey yanlış devam etmemeli dedim. Ben çok erken yaşta bi evlilik yapmıştım. Mutsuzdum.Yıllarca evliydim. Boşandım. O hayatıma girince doğru yaşamak istedim. Hayatımı neden maffettin vaadlere verdin diye sorduğumda, sen git seni 18 yaşında körpe halinle.... hesap sor dedi. Yazamadım o kelimeyi. İçime ok gibi saplandı...
EE nolmuş yani? Adam evli evliiii.Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
Ee tamam ayrı yaşıyormuş, sizin için nikah bağlayıcı değilse neden boşanmasını bekliyorsunuz. Metres konumunda gözüküyorsunuz.Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
ayri evde olsa da EVLİ farkinda misin evliAyrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?