Evet beni evine götürdü. Zaten karşı komşum. Karısı burdan kaçtı gitti çoktan beri yok. 10 yıldır.Bir kere evli bir adamla ne işin var? Ayrı yaşasa bile hala resmi nikahlı bir adam. Birde ayrı yaşadığına inandın mı gerçekten hadi ayrı yaşıyor diyelim bu kadar geniş mezhepli birisin seni alıp kendi evine götürsün madem. Veya hiç alıp evine götürdü mü hani ayrı yaşıyor ya. Aynı şey başına gelse ne yaparsın? Bir kadın bir kadının düşmanı olmamalı ayıptır ya gerçekten...
ya nasıl bir mide var sizde. siz gerçekten bir kadın olarak başka kadının düşmanısınız net!!! bir kere o adam sizi sevse zaten bugüne kadar boşanır evlenirdi. bayağı bayağı sizi kullanıyor 36 yaşında bunu anlamıyorsanız diyecek söz yok....Evet beni evine götürdü. Zaten karşı komşum. Karısı burdan kaçtı gitti çoktan beri yok. 10 yıldır.
Canim başkasının üyeliğini kullanamıyorsun öyle, yasak.Lut_ran ben.sildirdim kendi üyeliğimi üzgün olduğum bi zaman. Bu hesap ablamın. Ondan rica edip yazıyorum. Ben 36 yaşındayım.
Kadın bu evden gitti.Adam tek kaldı evde. Bende tanıyordum.yani uzaktan. İyi birine benziyordu. Çocuklar bazen geliyo görüyordum penceredenAdamın evi varsa çocuklari neden gelmiyor yanına?
Karısının ve çocuklarının o evden ve boşanma lafından haberleri olmadığı için olabilir mi?Hafta sonları karısının yanına gidiyor işte normal bir şekilde.
Gerçekleri görmek istemeyene, işine gelmeyene burada ne yazılsa boş.
Yok bu başka. Onu terk ettim. Şimdi bunu da terk etçem. Engelledim. ama çok üzülüyorum. Hep bana denk geliyor. Tedavim bitti.Lutran bu adam birde seni dövmüsti değil mi?
Yoksa bu da evli başka bir adam mı?
Eğer öyleyse daha önce yaşadığında ders alsaydin biraz. Boşluktayım lafının arkasına sığınıp kişileri hayatına alıyorsun sonra ağlayıp sızlamalar.
Tedavin vardı birde o ne oldu?
Çok iyi biri olduğu için mi karısı gitmiş evden? Anlattığın insanlar öyle anlasamayıp ayrılacak bir aile ve toplum yapısından gelmiyorlar. O kadının kocası aldatıyor, hapse girmiş diye boşanma lüksü yok. Allah bilir neler yaşadı canına tak etti. Seviyorsun elin sümük diye attığını ilik deyip kapmaya.Kadın bu evden gitti.Adam tek kaldı evde. Bende tanıyordum.yani uzaktan. İyi birine benziyordu. Çocuklar bazen geliyo görüyordum pencereden
Yahu kadın gitmişte neden kaçıp gitmiş acaba bunu sorgulayın bence oturup.Kadın bu evden gitti.Adam tek kaldı evde. Bende tanıyordum.yani uzaktan. İyi birine benziyordu. Çocuklar bazen geliyo görüyordum pencereden
Yazınız bana çok iyi geldi. Benim posamı çıkardılar gerçekten ben yönetemiyorum bazen duygularımı. Yürücem sözbir olasılığın peşinden gitmişsiniz fakat gerçekleşmemiş, olan bu. kendi riskinizi almışsınız, sonucuna da yalnız katlanmalısınız. adamın bu sonuçtaki payını boş verin. yalanları sıralayan mı onlara inanan mı suçlu diye yorulmayın. hayaller, umutlar, korkular artık neyse sizi bu yola sokan onları iyice analiz edin ve düzenleyip anlaşılır hale getirin. duygularını yöneten hayatını da yönetir. bunu biz yapamazsak başkası gelir bizim yerimize yapar, eğer büker, posamızı çıkartır. bundan sonra buna izin vermeyin.
bu süreçte, sağlığınız engel olmuyorsa yürümenizi öneririm. günde en az 15 km. yürürseniz herşeyin berraklaştığını görürsünüz. sağlam kafa sağlam bedende bulunur tarzı deyimler bütün dillerde, kültürlerde var. her klişe gibi doğruluk payı çok.
Gurursuzsun.Yazın bana. iyi geliyor iyi kötü her cümle. Boşanmak üzereyim deyipte
Kandırılmak ağır bişey.
Atlatmak istiyorum
Gurursuz değilim. Terk ettim.
Zeka geriliği yaşan masumdur yaBazen bazı şeylerin hata değil zeka geriliği olduğunu düşünüyorum
Ne biliyim bilemedimZeka geriliği yaşan masumdur ya
Bunların ilişkisi iki çakal buluşması
Baştan biliyorsun evli olduklarını sonuçta. Bile bile birlikte olup, hep bana denk geliyor demen komik değil mi?Yok bu başka. Onu terk ettim. Şimdi bunu da terk etçem. Engelledim. ama çok üzülüyorum. Hep bana denk geliyor. Tedavim bitti.
Zeka geriliği diye adlandırmanız tamamen kibarlığınızdanBazen bazı şeylerin hata değil zeka geriliği olduğunu düşünüyorum
Hiç utanmiyorsunuz rezilsinizAyrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?