Nedir Bu Yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet beni evine götürdü. Zaten karşı komşum. Karısı burdan kaçtı gitti çoktan beri yok. 10 yıldır.

Evet beni evine götürdü. Zaten karşı komşum. Karısı burdan kaçtı gitti çoktan beri yok. 10 yıldır.
ya nasıl bir mide var sizde. siz gerçekten bir kadın olarak başka kadının düşmanısınız net!!! bir kere o adam sizi sevse zaten bugüne kadar boşanır evlenirdi. bayağı bayağı sizi kullanıyor 36 yaşında bunu anlamıyorsanız diyecek söz yok....

Ne olmasını bekliyordunuz ? Zavallı adamcağız ne çekmiş zalim karısından ,siz sihirli bir el gibi hayatına dokunup mucizeler mi yaratıcaktınız. Neyi merak ediyorum biliyor musunuz ? Karısına çoluğuna çocuğuna acımamış bu şahıslara nasıl güveniyorsunuz,şahıs çocuğuna merhamet etmemiş size mi edecek? Bu özgüven nereden geliyor ?

bir olasılığın peşinden gitmişsiniz fakat gerçekleşmemiş, olan bu. kendi riskinizi almışsınız, sonucuna da yalnız katlanmalısınız. adamın bu sonuçtaki payını boş verin. yalanları sıralayan mı onlara inanan mı suçlu diye yorulmayın. hayaller, umutlar, korkular artık neyse sizi bu yola sokan onları iyice analiz edin ve düzenleyip anlaşılır hale getirin. duygularını yöneten hayatını da yönetir. bunu biz yapamazsak başkası gelir bizim yerimize yapar, eğer büker, posamızı çıkartır. bundan sonra buna izin vermeyin.
bu süreçte, sağlığınız engel olmuyorsa yürümenizi öneririm. günde en az 15 km. yürürseniz herşeyin berraklaştığını görürsünüz. sağlam kafa sağlam bedende bulunur tarzı deyimler bütün dillerde, kültürlerde var. her klişe gibi doğruluk payı çok.

Kadın bu evden gitti.Adam tek kaldı evde. Bende tanıyordum.yani uzaktan. İyi birine benziyordu. Çocuklar bazen geliyo görüyordum pencereden

Yok bu başka. Onu terk ettim. Şimdi bunu da terk etçem. Engelledim. ama çok üzülüyorum. Hep bana denk geliyor. Tedavim bitti.

Kadın bu evden gitti.Adam tek kaldı evde. Bende tanıyordum.yani uzaktan. İyi birine benziyordu. Çocuklar bazen geliyo görüyordum pencereden
Çok iyi biri olduğu için mi karısı gitmiş evden? Anlattığın insanlar öyle anlasamayıp ayrılacak bir aile ve toplum yapısından gelmiyorlar. O kadının kocası aldatıyor, hapse girmiş diye boşanma lüksü yok. Allah bilir neler yaşadı canına tak etti. Seviyorsun elin sümük diye attığını ilik deyip kapmaya.

Yahu kadın gitmişte neden kaçıp gitmiş acaba bunu sorgulayın bence oturup.

Yazınız bana çok iyi geldi. Benim posamı çıkardılar gerçekten ben yönetemiyorum bazen duygularımı. Yürücem söz

Konuyu neden sildiniz?
Basiniza gelen herseyi hakkediyorsunuz devam.

Yazın bana. iyi geliyor iyi kötü her cümle. Boşanmak üzereyim deyipte
Kandırılmak ağır bişey.
Atlatmak istiyorum
Gurursuz değilim. Terk ettim.
Gurursuzsun.
Kandırılmadın ikiniz başka bir kadını kandırdınız.
Mağduru oynama kendine.
Terk etsen ne etmesen ne zihniyetin bunu kabul etmiş başlamış bi kere.
Ders olsun inşallah
Azıcık düşünme yeteneğini kullan evli adamın karımı da seviyorum seninle de gönül eyleyesim var demesini bekleme.

Karısına verdiği sözü tutmayan adam dış kapının mandalına verdiği sözü mü tutacak? Şu an metressiniz işte. Bunun karşılığı bu. İyi olmuş. Baştan girmeyecektiniz bu işe. Ne demek bırakmıyor. Siz bırakın o zaman

Yok bu başka. Onu terk ettim. Şimdi bunu da terk etçem. Engelledim. ama çok üzülüyorum. Hep bana denk geliyor. Tedavim bitti.
Baştan biliyorsun evli olduklarını sonuçta. Bile bile birlikte olup, hep bana denk geliyor demen komik değil mi?
Evli biriyle birlikte olmanın rezilligini yaşadın öncesine ikincisini kabul eden yine sensin. Bu gidişle 3-4 de olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…