- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
O halde kısa cevap verelim..Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Evde karısı dışarda sen, bu rahatı bırakır mı paşa?Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Ha şunu bileydin gülüm.Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Ben her yerden engelledim ki.
Vallahi ben sana da inanırım. Ciddi ciddi okuyordum sonradan anladımÇocukları için bosanmiyor, boşanmak öyle kolay mı
Senden ayrılamamasi da senden vazgeçemediğinden,çok sevdiginden
Sabrin sonu selamettir, ,zaten şimdi dava açsa iki ay adli tatil...az daha bekle,boşanir elbet senle evlenir. Gönlünü ferah tut.
yaaaaa kıyamamsevmese çocuk istemezdi. Bence seviyor, bırak korunmayi
Böylelerini nasıl buluyorsunuz yaa anlam veremiyorum bide inanıp bekliyorsunuz. Bu enayiliktir, el altında tutmadr, sizle oynamaktır, sizi 2. Kadın yapmaktır vs.vs. yazacak daha çok şey varda bu yeterli benceAyrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
Metres hayati?Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Adamın evi varsa çocuklari neden gelmiyor yanına?Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
E yani. Aynı mahalledelermiş. Adam bunun çocuğu olmadığını ve yaşını bildiği için kandırması kolay olur demişadamda ona güvenip demiştir.
Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Lut_ran ben.sildirdim kendi üyeliğimi üzgün olduğum bi zaman. Bu hesap ablamın. Ondan rica edip yazıyorum. Ben 36 yaşındayım.Şu anda 44 yaşındasınız ve ilk evliliğinizde 10 yıl çocuğunuz olmamış. Nasıl çocuğunuz olacak ki?
Oh olsun sanaKısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
ya adam bide hapis yatmış. dışarda öylesi çok bekarını bulun bari. bide böyle pislik sabıkalı bir adamla çocuk mu yapacaksınız pes doğrusu. bence siz bir psikolojik destek alın iyi düşünemiyorsunuz gibi geldi. yada görmek istemiyorsunuz bunları göz ardı ediyorsunuz...Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Ben her yerden engelledim ki.
Lutran bu adam birde seni dövmüsti değil mi?Lut_ran ben.sildirdim kendi üyeliğimi üzgün olduğum bi zaman. Bu hesap ablamın. Ondan rica edip yazıyorum. Ben 36 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?