arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür çok hastayım full yatıyorum heryerim ağrıyor iyileşir iyileşmez gönderen arkadaşalra bakıcam ...
selam ben geldim iyileştim kendime geldim ilk yükleyen 5 kişiye fal bakabilirim ama ilk 5
başkası tarafından yorumlanmış kahve falına bakmıyorum canım
Eki Görüntüle 499656 Eki Görüntüle 499657 Eki Görüntüle 499658 Eki Görüntüle 499659 Eki Görüntüle 499660 Eki Görüntüle 499661 Eki Görüntüle 499662 buda benimki bakarsanız çook sevinirim
nezamandır fal baktırmıyorum. benımde falıma bakarmısınız rica etsem?
Eşimle durumum ne olur onu merak ediyorum.
Eki Görüntüle 500899 Eki Görüntüle 500900 Eki Görüntüle 500901 Eki Görüntüle 500902 Eki Görüntüle 500903
canım şuan kalpleriniz ayrı.tartışmayı siz başlatmış gibisiniz.eşinizin üstüne çok binmişler şuan ailesi tarafından çok baskı altında gibi
ama sizidi tetikleyen biri var arkanızdan laf verip kaçıyor siiznle aynı safta durmuyor.
aranıza bir dağ girmiş sanki şuan aranızda bir kalp kırgınlığımı var?birbirinizi seviyorsunuz ama kırgınlıklar olmuş ama birbirnizi bırakmakta istemiyorsu nuz..önünüz açık isteseniz refaha erebilirsinizçevrenize çok kulak veriyorsunuz.
Bu arada çok teşekkür ederim baktığın için. Birleşebilir miyiz sence? onun da beni sevdiğini biliyorum ama kımıldamıyor. O evde annesiyle birlikte o kadar sorun geçmişken hiçbirşey olmamış gibi arayı düzeltip geri dönmemi istiyor. Bana öyle bir ricada bulunmadı ama dediklerinden onu anlıyorum. Ben de benim ayrı eve çıkmayan insanla neden devam edeyim diyorum, ama sevgim de var. Şu anda kafam gelgitli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?