neyse halin çıksın falin

nezamandır fal baktırmıyorum. benımde falıma bakarmısınız rica etsem?

Eklentiler

• $DSC01953.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $DSC01951.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $DSC019401.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $DSC019412.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSC019423.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC019434.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $DSC019445.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC019456.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 86
arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür çok hastayım full yatıyorum heryerim ağrıyor iyileşir iyileşmez gönderen arkadaşalra bakıcam ...

Burda fallar fallanmış

Bende ilk defa bi çılgınlık yapıp ekleyecektim ama sırada çok kişi var, cankız yetiş.

selam ben geldim iyileştim kendime geldim ilk yükleyen 5 kişiye fal bakabilirim ama ilk 5

bir adağın olmuş ..istediğin dileğin olmuş ama adağın sana tepeden bakıyor.
senden uzun boylu birisiyle fena bir münakaşanız olucak ve ya oldu..
aklın bu aralar çok karışık..yüreğinin olduğu kişiye gitmeksitiyorsun ama sanki önüne çıkan birilei var senresmen açıp kurtulmak istiyorsun etrafındaki karmaşadan.karşı tarafla ilgili aklını çok bulanduruyorlar ama sen hep yüreğinin olduğu yere gitmekistiyorsun
çok güzel bir birliktelik görüyorum ama senin arkandan çok dedikodun yapılıyor zayıf biri bu kiş bak heryerden çıkıyor.
sonunu çok güzel görüyorum canım.

sen sürekli soru içinde soru türetmişin.kafandakiler hep dallanıp budaklanmış.genelde kafaya taktığın nokta bi kiş üzerine sanki başı veya ortasında e harfi olan sanki eray diyesim geliyor .bu aralar aile üzeridne hane üzerind ebaya karışıklar var gibi bi tarafa toplanmış.size kancayı takan birisi var sanki haneinizin üzerinde duruyor.siz kalabalıklar içinde yalnız kalmışınız
bir dilek tutmuşunuz aklınızdaki soru işaretiyle ilgili olan bir dilek dileğinizin yolu çok uzun ve ince yavaş yavaş ama emin adımlarla gidiceksin.

nezamandır fal baktırmıyorum. benımde falıma bakarmısınız rica etsem?

çok güzel bir falınız v ar
dileğinizin üzerinde bir anne ve b ebek var sanki çocuk hayaliniz varda o olucak gbi yani çok güzel mutlu bir haberde alıyor olabilirsiniz
hanenize girmek isteyen 3 kişi var onlara dikkat edin pek iyi niyetli kişiler değil gibi size haset sokucak kötülük aşılayacakalr,aklınızı karıştıracakalr.
çok güzel yollarınız var ama o yollara girmekle hep kararsız kalmışınız sis bulutu gibiolmuş oysa o yola girseniz çok sevineceğiniz haberler alıcaksınız.size kalbini sunan biri var.

canım şuan kalpleriniz ayrı.tartışmayı siz başlatmış gibisiniz.eşinizin üstüne çok binmişler şuan ailesi tarafından çok baskı altında gibi
ama sizidi tetikleyen biri var arkanızdan laf verip kaçıyor siiznle aynı safta durmuyor.
aranıza bir dağ girmiş sanki şuan aranızda bir kalp kırgınlığımı var?birbirinizi seviyorsunuz ama kırgınlıklar olmuş ama birbirnizi bırakmakta istemiyorsu nuz..önünüz açık isteseniz refaha erebilirsinizçevrenize çok kulak veriyorsunuz.

Bu arada çok teşekkür ederim baktığın için. Birleşebilir miyiz sence? onun da beni sevdiğini biliyorum ama kımıldamıyor. O evde annesiyle birlikte o kadar sorun geçmişken hiçbirşey olmamış gibi arayı düzeltip geri dönmemi istiyor. Bana öyle bir ricada bulunmadı ama dediklerinden onu anlıyorum. Ben de benim ayrı eve çıkmayan insanla neden devam edeyim diyorum, ama sevgim de var. Şu anda kafam gelgitli.

Son düzenleme:

işin zor gerçekten..eşinizin gelmesi zor gibi çünkü resmen sırtına basmışar iki kişi hemde yerinden kalkamıyorki gelsin sana.şuanortada gibisiniz ALLAH yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…