- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Delinin zoruna bak, bir ay sonra 42 olcam ben hâlâ çıtırım. Yaşımın tam tersi 24 kızımız çıtır mıyız diyorBen de yoluma giderim o halde. Gideyim yani yaş daha 24 genciz çıtırız değil mi çıtır mıyız sahiden
Aklıma bir Erzurum atasözü geldi
Sevirse sevsin, sevmirse çok da talaşımaydı.
Hadi yav karpuz mu şarap mı?
şarapHadi yav karpuz mu şarap mı?
Hâlâ bir şişeye bir karpuza bakıyorum birini yuvarlamam lazım çok sıcak:)
Venus retrosu. Zaten patlayacak olan iliskilerin bitis zamaniSizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu
Ah yavrum deli misin sen edirneliyle erzurumlu aynı binada bile zor barınır nerede kaldı aile olmak. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Bu adam 3 5 güne sana döner ama aklın varsa babanlar zengin de ne gördük diyen adama kestiğin tırnağını bile verme.Edirneliyiz. Kimsenin hiçbir şey umrunda değil ki...
Şimdiden babanın parasına göz dikmiş aman kızım geri barışma.Ah yavrum deli misin sen edirneliyle erzurumlu aynı binada bile zor barınır nerede kaldı aile olmak. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Bu adam 3 5 güne sana döner ama aklın varsa babanlar zengin de ne gördük diyen adama kestiğin tırnağını bile verme.
Kimseye de ailenin gelirinden kazancından bahsetme.Şimdiden babanın parasına göz dikmiş aman kızım geri barışma.
Bu mercimek köftesi yiyen aile mi?Bunlar topluca karar verdi çocukta uyguladı.Ayrılık bile kendi kararı değil.Sana şimdiden mercimek köftesinden başka birşey yedirmeyenler ileride lokmalarini sayarlar.
Bence açın bi roman havası göbek atın bu hodukten kurtuldum diyeThe end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
2 sene diyorsunda bu adama sen ömrünü verecektin değil mi ?evlenip boşanmak daha zor off hergun ailesinin dertleri bitmiyecek Neresinden dönsen kaardir şimdiden ailem ailem diyorsa bırak geçmiş olsun büyük beladan kurtulmuşsun biz kadınlar bazı şeyleri zorlamayı seviyoruz zorlama bırak gerçekleri gör geleceğini gör ailesi için hayatından vazgeçen bir adama değil ömür 1 saliseni verme kulak ver bana pişman olursunThe end
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Venüs retrosu mu? Bu eski sevgililerin yazidigi retro muydu bu? Öyle bisi vardı.Venus retrosu. Zaten patlayacak olan iliskilerin bitis zamani
2 yıl koca bi ömrün yanında hiçbişey değil inanın.The end
Yarabbi kurtuldum diye sevinThe end
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?