Nişan gitti kavga bitti

Ben de yoluma giderim o halde. Gideyim yani yaş daha 24 genciz çıtırız değil mi çıtır mıyız sahiden
Delinin zoruna bak, bir ay sonra 42 olcam ben hâlâ çıtırım. Yaşımın tam tersi 24 kızımız çıtır mıyız diyor
Sen pes edene kadar Sezen'den baskılarımız sürecek.
Lütfen görmeyeyim seniiii bi yerlerde karşıma çıkmaaaa

Ay ne çok Sezen dinleyesim varmış benim meğer

Bizde ailecek iyi niyetimizden takı makı istemiyoruz demiştik huzur, mutluluk olsun yeter…
Şimdi ise bunu aptallığımızdan yaptığımızı düşünüyorum…
Gelen geçen “isteyin isteyin zorlayın”diyordu anlamıyorduk…
Kıymet bilmezler utanmazlar tek kürdan bile istemedik.. YARANAMADIK..

Venus retrosu. Zaten patlayacak olan iliskilerin bitis zamani

Edirneliyiz. Kimsenin hiçbir şey umrunda değil ki...
Ah yavrum deli misin sen edirneliyle erzurumlu aynı binada bile zor barınır nerede kaldı aile olmak. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Bu adam 3 5 güne sana döner ama aklın varsa babanlar zengin de ne gördük diyen adama kestiğin tırnağını bile verme.

Şimdiden babanın parasına göz dikmiş aman kızım geri barışma.

Sizin yetistiginiz aile, gorgunuz, hayata bakisiniz cok farkli. Zaten bu kultur catismasi hep devam eder, en ince ayrintilarda bile kendisini gostermis, belli ki gozunuze batiyor sizi rahatsiz ediyor.
Bazi insanlar daha rahattir ve her ortama ayak uydurup alisabilir, insan sevince de biraz tolere edebiliyor. Sizin yapiniz daha farkli. Gelecekte esinizi secerken yolun basinda ailesine daha dikkatli yaklasin bence. Omur boyu bir sekilde o insanlarla da muhatap oluyorsunuz cunku.

Ayrica size ornek gosterilen ve soytari diye sevilen geline de asiri patladim. O ne oyle ya cepten para asirmalar vs. Ben de gelemezdim sanirim bu tarz hareketlere.

Bence açın bi roman havası göbek atın bu hodukten kurtuldum diye durduk yere bunları söylüyorsa bunun başka bir karın ağrısı vardır.. bosverin anasının bulduguyla evlensin

2 sene diyorsunda bu adama sen ömrünü verecektin değil mi ?evlenip boşanmak daha zor off hergun ailesinin dertleri bitmiyecek Neresinden dönsen kaardir şimdiden ailem ailem diyorsa bırak geçmiş olsun büyük beladan kurtulmuşsun biz kadınlar bazı şeyleri zorlamayı seviyoruz zorlama bırak gerçekleri gör geleceğini gör ailesi için hayatından vazgeçen bir adama değil ömür 1 saliseni verme kulak ver bana pişman olursun

Venus retrosu. Zaten patlayacak olan iliskilerin bitis zamani
Venüs retrosu mu? Bu eski sevgililerin yazidigi retro muydu bu? Öyle bisi vardı.

Konu sahibi adam da yuruyuse gel deyip hayatıma ettin dediğine göre pek aklı başında değil gibi. Bence sukret

2 yıl koca bi ömrün yanında hiçbişey değil inanın.
Çiçek gibi ayrılık olmuş, keyfinize bakın. Geçmiş olsun.

Yarabbi kurtuldum diye sevin

Aramıza hoşgeldin:)
Biraz sancılı bir süreç ama geçiyor, bana 8 ay oldu . Çok düzgün biri olsaydı bu raddeye gelmezdiniz zaten o yüzden yat kalk şükret köprüden önceki son çıkışta ayrilabildin. Hayırlısı olsun inşallah hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…