Nişan gitti kavga bitti

Birde bu tipler uredi. Kadına ve ailesine yapışan baktım baban zengin demiş. Daha evlense sen bizim adetlerimizi bilmiyorsun diye aylarca kalmaya gelirler

Birde bu tipler uredi. Kadına ve ailesine yapışan baktım baban zengin demiş. Daha evlense sen bizim adetlerimizi bilmiyorsun diye aylarca kalmaya gelirler
Zaten babası öyle imalar yapıyodu. Biz hastayız Erzurum soğuğunda zor oluyo geliriz size falan diyodu rahmetli nişanlımla tartışıyoduk off ben neler sindirdim. Bir aptal varsa o da benim ben.

Zaten babası öyle imalar yapıyodu. Biz hastayız Erzurum soğuğunda zor oluyo geliriz size falan diyodu rahmetli nişanlımla tartışıyoduk off ben neler sindirdim. Bir aptal varsa o da benim ben.
Yahu bunlar sizi ve ailenizi köle niyetine kullanacakmis adam size iyilik yapmış resmen . Evi baban dizsin sende ailesine yılın üç ayı hizmet et. Olmadı çocuklarını da yanına okutmaya gönderirlerdi. Modern köleliğin tillahı bir hayattan sağ çıkmışsin

Harcama yapacak para yok ki düğün Erzurumda olsun şöyle şöyle olsun diyorlar da para vermiyorlar katkı yok..
Bir Erzurum lu olarak ve Erzurum'dan evlenen bir akılsız olarak kurtulduğuna dua et ,evet Erzurumluyum.babam buralı annem başka şehir ancak kafa olarak değiliz ve şükret saçma sapan kafalardan uzaklaştığın için mutlu ol . Ve sen haklısın buradakilere sen ben bunu istemiyorum dersin adamlar gururlarina yediremez ve ortada biseyde olmaz

Öyle olacakmış. Son zamanlarda biraz çıkıntılık yaptım işte çünkü herkes niye bu kadar uysalsın falan dedi kendime geldim. Bana almadığın bi canımız kaldı onu da falan dedi dün ayrılırken babasının ağzıyla konuşuyor. Babandan ne gördük falan dedi hey allahım nelerle sınanıyorum yav

ben nerden bileyim işte adamlar hava yaptılar bizim Anadolu şöyle iyidir, böyle sıcaktır herkes bizi sever diye sonra baktık anne baba herkesle küs. Babam işkillendi Erzurumda tanıdık olsa soracaktı bunlar kim diye ama yoktu da...

önce güzel bir tatile gidin. Ateş eden storyler paylaşın. Oh be özgürlük falan yazın. Sonra da her yerden engelleyin.

Herkesi dolandırmıştır bunlar, bulaşık tiplerdir, sofra görünce oturur, kendi bi evine davet etmez.

Nankör insan modeli, bu cümleyi 2 çocuktan sonra da duyabilirdin. Çok şükür erken oldu

Gerçekten korkunç bir hayat yasayacakmissiniz üzgünüm ama gerçekten sevilmemissiniz . Bu adam burnunuzu sürttürüp dönmeyi dener . Sakin ha sakin

Canım Google dan belediye sayfalarına girip ondan da hangi mahallede oturuyorsa o mahallenin muhtarı ile gorus akrabası yada yalakacasi değilse mutlaka doğruları söyler

Benimkinin aileside öyle ne benzer durumlar sen kıyıdan donmussun o yüzden dua et ve boşver lütfen

Erzurum’un neresindendi bilmiyorum sizinkiler ama,bir kesimi var kış oldu mu çoluğunun çocuğunun yanına gidip yerleşiyor 3-4 ay kış geçene kadar,adamın cümlesinden bunu yapmaya müsait olduklarını sezdim. Kurtulmuşsunuz bence. Hem edirne ve Erzurum gerçekten çok büyük kültür farkı yapamazdınız. Erzurumlular yanlış anlamasın ama çok sabit fikirli oluyor çoğu,aşırı bağlılar şehirlerine ve kültürlerine . Esneklik vs yok. Eğer bu iş ilerleseydi uyum sağlamak zorunda kalan siz olurdunuz ve malum son

Evet gerçekten çok sabit fikirliler. Ben galiba yavaştan uyum sağlamaya başlamıştım bile. Kendimi mecbur hissediyodum niyeyse ne saçmalık ya 1 gecede aydınlanma yaşadım resmen.

Dedigim gibi Erzuruma yakin bir memleketim var. Babannemle dedem yilin 4 ayi bizim yanimiza Antalya'ya gelir tek ekmek almazlardi. Halalarim ev yapiyor diye onlara yollarlardi sizin durumunuz iyi diye. Biz kiradayiz o zaman. Neyse babannemle dedem iyice yaslaninca o halalarim dedemin parasiyla yapilan evlerine sokmadilar. Ikisi de olunce bu sefer babannemle dedemin evine annemle babami sokmamaya calistilar. Ustelik anne babalarinin mezarinda vicdan azabindan her gun aglarken. Ustelik annemle babam kuzen. Bunu halalarinin kizina yaptilar.

Kisaca verilmis sadakan varmis. Allah kurtarmis. Git Yunanla evlen daha hayirlidir doguluyla evlenmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…