- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Birde bu tipler uredi. Kadına ve ailesine yapışan baktım baban zengin demiş. Daha evlense sen bizim adetlerimizi bilmiyorsun diye aylarca kalmaya gelirlerBu uyanıklar doğudan kız alsa 60 cumhuriyet altınını gözden çıkarması gerekiyor. Batıdaki kız bedava bunlara göre, o da yetmemiş üstüne para almaya çalışmışlar. Alnımızda enayi yazıyor ya bizim.
Zaten babası öyle imalar yapıyodu. Biz hastayız Erzurum soğuğunda zor oluyo geliriz size falan diyodu rahmetli nişanlımla tartışıyodukBirde bu tipler uredi. Kadına ve ailesine yapışan baktım baban zengin demiş. Daha evlense sen bizim adetlerimizi bilmiyorsun diye aylarca kalmaya gelirler
Yahu bunlar sizi ve ailenizi köle niyetine kullanacakmis adam size iyilik yapmış resmen . Evi baban dizsin sende ailesine yılın üç ayı hizmet et. Olmadı çocuklarını da yanına okutmaya gönderirlerdi. Modern köleliğin tillahı bir hayattan sağ çıkmışsinZaten babası öyle imalar yapıyodu. Biz hastayız Erzurum soğuğunda zor oluyo geliriz size falan diyodu rahmetli nişanlımla tartışıyodukoff ben neler sindirdim. Bir aptal varsa o da benim ben.
Bir Erzurum lu olarak ve Erzurum'dan evlenen bir akılsız olarak kurtulduğuna dua et ,evet Erzurumluyum.babam buralı annem başka şehir ancak kafa olarak değiliz ve şükret saçma sapan kafalardan uzaklaştığın için mutlu ol . Ve sen haklısın buradakilere sen ben bunu istemiyorum dersin adamlar gururlarina yediremez ve ortada biseyde olmazHarcama yapacak para yok ki düğün Erzurumda olsun şöyle şöyle olsun diyorlar da para vermiyorlar katkı yok..
Öyle olacakmış. Son zamanlarda biraz çıkıntılık yaptım işte çünkü herkes niye bu kadar uysalsın falan dedi kendime geldim. Bana almadığın bi canımız kaldı onu da falan dedi dün ayrılırken babasının ağzıyla konuşuyor. Babandan ne gördük falan dedi hey allahım nelerle sınanıyorum yavYahu bunlar sizi ve ailenizi köle niyetine kullanacakmis adam size iyilik yapmış resmen . Evi baban dizsin sende ailesine yılın üç ayı hizmet et. Olmadı çocuklarını da yanına okutmaya gönderirlerdi. Modern köleliğin tillahı bir hayattan sağ çıkmışsin
ben nerden bileyim işte adamlar hava yaptılar bizim Anadolu şöyle iyidir, böyle sıcaktır herkes bizi sever diye sonra baktık anne baba herkesle küs. Babam işkillendi Erzurumda tanıdık olsa soracaktı bunlar kim diye ama yoktu da...Bir Erzurum lu olarak ve Erzurum'dan evlenen bir akılsız olarak kurtulduğuna dua et ,evet Erzurumluyum.babam buralı annem başka şehir ancak kafa olarak değiliz ve şükret saçma sapan kafalardan uzaklaştığın için mutlu ol . Ve sen haklısın buradakilere sen ben bunu istemiyorum dersin adamlar gururlarina yediremez ve ortada biseyde olmaz
önce güzel bir tatile gidin. AteşThe end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Herkesi dolandırmıştır bunlar, bulaşık tiplerdir, sofra görünce oturur, kendi bi evine davet etmez.ben nerden bileyim işte adamlar hava yaptılar bizim Anadolu şöyle iyidir, böyle sıcaktır herkes bizi sever diye sonra baktık anne baba herkesle küs. Babam işkillendi Erzurumda tanıdık olsa soracaktı bunlar kim diye ama yoktu da...
Nankör insan modeli, bu cümleyi 2 çocuktan sonra da duyabilirdin. Çok şükür erken olduHerkese yorumları için teşekkür ederim. Tecrübelerinizi paylaştınız, moral verdiniz çok sağ olun. Bilmiyorum ne zaman geçer ama bu kadar kolay vazgeçiliyor olmak canımı sıkıyor. Artık son raddede sinirden yaptığım tüm fedakarlıkları saydım ve bana "yapmasaydın o zaman" dedi.. İki sene çok değil hiçbir şey evet ama yaşanılanlar işte...
Gerçekten korkunç bir hayat yasayacakmissiniz üzgünüm ama gerçekten sevilmemissiniz . Bu adam burnunuzu sürttürüp dönmeyi dener . Sakin ha sakinÖyle olacakmış. Son zamanlarda biraz çıkıntılık yaptım işte çünkü herkes niye bu kadar uysalsın falan dedi kendime geldim. Bana almadığın bi canımız kaldı onu da falan dedi dün ayrılırken babasının ağzıyla konuşuyor. Babandan ne gördük falan dedi hey allahım nelerle sınanıyorum yav
Canım Google dan belediye sayfalarına girip ondan da hangi mahallede oturuyorsa o mahallenin muhtarı ile gorus akrabası yada yalakacasi değilse mutlaka doğruları söylerben nerden bileyim işte adamlar hava yaptılar bizim Anadolu şöyle iyidir, böyle sıcaktır herkes bizi sever diye sonra baktık anne baba herkesle küs. Babam işkillendi Erzurumda tanıdık olsa soracaktı bunlar kim diye ama yoktu da...
Gerek kalmadı ama aklımda bulunsunCanım Google dan belediye sayfalarına girip ondan da hangi mahallede oturuyorsa o mahallenin muhtarı ile gorus akrabası yada yalakacasi değilse mutlaka doğruları söyler
Benimkinin aileside öyleben nerden bileyim işte adamlar hava yaptılar bizim Anadolu şöyle iyidir, böyle sıcaktır herkes bizi sever diye sonra baktık anne baba herkesle küs. Babam işkillendi Erzurumda tanıdık olsa soracaktı bunlar kim diye ama yoktu da...
Evet gerçekten çok sabit fikirliler. Ben galiba yavaştan uyum sağlamaya başlamıştım bile. Kendimi mecbur hissediyodum niyeyse ne saçmalık ya 1 gecede aydınlanma yaşadım resmen.Erzurum’un neresindendi bilmiyorum sizinkiler ama,bir kesimi var kış oldu mu çoluğunun çocuğunun yanına gidip yerleşiyor 3-4 ay kış geçene kadar,adamın cümlesinden bunu yapmaya müsait olduklarını sezdim. Kurtulmuşsunuz bence. Hem edirne ve Erzurum gerçekten çok büyük kültür farkı yapamazdınız. Erzurumlular yanlış anlamasın ama çok sabit fikirli oluyor çoğu,aşırı bağlılar şehirlerine ve kültürlerine . Esneklik vs yok. Eğer bu iş ilerleseydi uyum sağlamak zorunda kalan siz olurdunuz ve malum son
Zaten babası öyle imalar yapıyodu. Biz hastayız Erzurum soğuğunda zor oluyo geliriz size falan diyodu rahmetli nişanlımla tartışıyodukoff ben neler sindirdim. Bir aptal varsa o da benim ben.
Okuduğumda ilk aklıma gelen bu yorum oldu, hemen de yakalamış çat diye yapıştırmıssinizHaşmetlim bunca şeyin üstüne nasıl böyle konuşur sizinle..
Siz demeyi bile öğrenememişler. Onlar kaybetti Sultan hazretlerimiz..
Top ayağa gelince geri çevirmek ayıp olurduOkuduğumda ilk aklıma gelen bu yorum oldu, hemen de yakalamış çat diye yapıştırmıssiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?