Nişan gitti kavga bitti

Erzuruma yakin bir memleketim var. Ben bile kendi memleketimden biriyle evlenmek istemedim cunku geline bakis acilari berbat. Resmen kole statusunde gelin. Annem senelerce ne cileler cekti bunu gore gore tum dogudan tiksindim.

Insan Edirne'de bir ogretmen kizi olarak dogma sansini elde edip Erzurumlulara gelin gitmemeli Allah bile araya kac yuz km koymus sirf evlenmesin bu iki memleketten insan diye. Avrupa daha yakin. 1000 km batiya gidince Almanya var sen doguya gidip Erzurumlulara yaranamamissin. Almanlara yaranmak daha kolay.

Ne güzel bir yorumdur bu böyle..

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Tecrübelerinizi paylaştınız, moral verdiniz çok sağ olun. Bilmiyorum ne zaman geçer ama bu kadar kolay vazgeçiliyor olmak canımı sıkıyor. Artık son raddede sinirden yaptığım tüm fedakarlıkları saydım ve bana "yapmasaydın o zaman" dedi.. İki sene çok değil hiçbir şey evet ama yaşanılanlar işte...

Iste erkekler bu kadar. Yapmasaydin o zaman. Bu kadar acimasizlar. Gitsin Erzurumdan biriyle evlensin 25 yil dugun borcu odesin. Onu hakediyor.
Canini sikma hakkinda en hayirli insanla evlenmen icin dua edecegiz hepimiz. Bu kisi de babanin ogretmen emeklisi maasini gundeme getirmeyecek kasar serefli bir insan olacak elbette.

Giden 2 yılınıza üzülmek yerine kurtulan ömrünüze sevinin bence.
aynen.
Neden sizin yüzünüzden ailesi ile arası bozuluyormuş? onu merak ettim.
Söz ettiğiniz şeyler maddi şeyler ve sizin maddi bir isteğiniz yok anladığım kadarıyla. Başka neden ailesi ile arası bozuluyormuş? Valla kendisi evlilik istemiyor ve bahane aradı bence. Ama iyi olmuş bu cümleyi kuran erkek evlendiğinizde de bunu söyleyip duracaktı ve kv, kayın ailesi ile geçinmek gerçekten çok zor;, böyle bir eş ile ileride çok sorun yaşardınız gibime geliyor.

İşte burda bazen konu açılıyor millet toplanıp e n'olacak düğün isteme takı isteme aman o da olmayiversin . Evet insan parayla takiyla değerli olmaz ama bir insan değer verdiği kişiye maddi olarak gereken olanakları sağlar. Bu da size ders olsun yok kuru soğanla yaşarım yeter ki aşk olsun kafasından çıkın .Değer veren adam eşşşek gibi çalışir düğününu de yapar gelinlikte alır . Değer veren erkek imkan sağlar kardeşim

İş ciddiye binince konuşmaları ve tavırları çok sivrileşti. Ailesinden 1 kuruş destek yok, ben şunu alalım dediğim zaman paran varsa alalım bana yardımcı ol falan demeye başladı. Ben de ailen neden bir şey yapmıyor diye üsteledim bu da güya babasına anlatmış durumu babası da canımı alın siz onu istiyorsunuz falan demiş ve araları bozulmuş.

Aaa kız akbaba bunlar. Babadan oğula nesil bi de.

Ay iki kat yuzsuz

Ay iki kat yuzsuz
Bu uyanıklar doğudan kız alsa 60 cumhuriyet altınını gözden çıkarması gerekiyor. Batıdaki kız bedava bunlara göre, o da yetmemiş üstüne para almaya çalışmışlar. Alnımızda enayi yazıyor ya bizim.

Giden 20 sene degil 2 sene olsun uzulme. İnan yazdiklarindan seni felaket bir gelecegin bekledigi belliydi. Geleneksellik adi altinda hic de geleneksellige yakismayan sacma sapan insanlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…