- 8 Nisan 2023
- 659
- 1.836
- 43
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Karpuz mu…İçmemem lazım. On beş yıl tövbe etmiştim geçen ay içtim. Gene işledi kanıma ama bir daha içmedim. Karpuz keseyim bence serin serin yiyelim
Ana kuzusu herifin tekiymiş.bırak ya.evlendikten 2 gün sonra kocam anasının dediğinden başka birşey yapmıyor diye konu açardın.eee yeni daha normal.ama olmazdı yani.acaba falan demezsen daha çabuk geçer.bıktık be şu aile kölesi koskoca heriflerden.sen yük olmamaya çalıştıkça nankörlük etmişler.anlamıyorlar sanki? Senin şerefsiz de takdir edeceğine bu saçmalığı yapmış.evlenmeyi falan haketmiyor bu zaten.Yapılanı hazmedemiyorum. az önce daha sakindim şimdi sinir krizine gireceğim çok şeyi sineye çektim hiç uğruna çıldıracağım
Kııız sevme bacii sevmeee yazıhtır canağnnOnlar sevmemis biz sevmisiz
Yav yetim sevindirip şükür namazı kılman gereken bir beladan kurtulmuşsun. Hâlâ inşallah 4'te çıldırmam diyorsun.Kızlar sayenizde sakinleştim biraz inşallah gece 4 gibi çıldırmamağzıma edildi henüz olayın şokundayım ama siz iyiki varsınız gerçekten...
En kasvetli saat bence 4 o yüzden öyle belirledimSwamp neden 4 gibi
Aşgolsun lafı mı olur. Konu sahibi de gelsin, içi yanıyodur şimdi serin serin iyi gider.Karpuz mu…
mavi mucizeme nasıl layık olabilirim……
Hiçbir saatte üzülmene izin vermeyeceğizEn kasvetli saat bence 4 o yüzden öyle belirledim
Bundan sonra oyle yapicam emek verirlerse veririm yoksa keyifleri bilir :) hersey tecrube :) Bu arada bende altin, düğün falan hicbirsey istemedim nişanlım ayrılırken ailesine demişki o zaten beni yakın hissetmiyor benden para bile istemedi hiç demiş. Sanki ben onun parasına kaldim. Ama galiba gercekten para yiyenler daha degerli oluyor onuda ben beceremiyorumKııız sevme bacii sevmeee yazıhtır canağnn
8-10 karpuz yesem içim soğumazAşgolsun lafı mı olur. Konu sahibi de gelsin, içi yanıyodur şimdi serin serin iyi gider.
Karpuz, kahve ve çayın çözemeyeceği sorun yoktur.
Onun ne içi yanacak karşıdakiler komple yanıyor.Aşgolsun lafı mı olur. Konu sahibi de gelsin, içi yanıyodur şimdi serin serin iyi gider.
Karpuz, kahve ve çayın çözemeyeceği sorun yoktur.
Şarap daha iyi fikir gibi, ikna oldum. Ama kırmızı olacakOnun ne içi yanacak karşıdakiler komple yanıyor.
Şimdi o çok dert ettikleri el aleme oğullarının neden “sponsorsuz” kaldığını açıklasınlar bakalım.
Şarap da olsa şey olmazdı hani..
Aynı Sezen,8-10 karpuz yesem içim soğumazzehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor söyle sezen,,,,,
Şarap daha iyi fikir gibi, ikna oldum. Ama kırmızı olacak
Aynı Sezen,
"Ben de yoluma giderim, ezdirmem kendimi" de diyor.
İşine geldiği yerden bakma şimdi hayata
Sabaha kadar aşık gibi Sezen atışması yapabilirim bak.onu 2 gün sonra ancak dinleyeyim hemen güçlü kız moduna giremiyorum şu an.. Ne gemiler yaktım o kadar yandı ki canım modundayım şu an
OluuurrŞarap daha iyi fikir gibi, ikna oldum. Ama kırmızı olacak
Aynı Sezen,
"Ben de yoluma giderim, ezdirmem kendimi" de diyor.
İşine geldiği yerden bakma şimdi hayata
Onu beğenmezsen;
Kusura bakma, iş işten geçti." de var.
Ben de yoluma giderim o halde. Gideyim yani yaş daha 24 genciz çıtırız değil mi çıtır mıyız sahidenOluuurr
Seçimi swamp’a bırakıyorum
Aklıma bir Erzurum atasözü geldiOluuurr
Seçimi swamp’a bırakıyorum
Aklıma bir Erzurum atasözü geldi
Sevirse sevsin, sevmirse çok da talaşımaydı.
Seneye erzurum yaşındasınBen de yoluma giderim o halde. Gideyim yani yaş daha 24 genciz çıtırız değil mi çıtır mıyız sahiden
Kurtulduğun için bı çocuk sevindir.. bu hayatta hep isteyen taraf mutlu oluyor fedakar davranan avcunu yalıyorThe end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?