Nişan gitti kavga bitti

Yapılanı hazmedemiyorum. az önce daha sakindim şimdi sinir krizine gireceğim çok şeyi sineye çektim hiç uğruna çıldıracağım
Ana kuzusu herifin tekiymiş.bırak ya.evlendikten 2 gün sonra kocam anasının dediğinden başka birşey yapmıyor diye konu açardın.eee yeni daha normal.ama olmazdı yani.acaba falan demezsen daha çabuk geçer.bıktık be şu aile kölesi koskoca heriflerden.sen yük olmamaya çalıştıkça nankörlük etmişler.anlamıyorlar sanki? Senin şerefsiz de takdir edeceğine bu saçmalığı yapmış.evlenmeyi falan haketmiyor bu zaten.

Kızlar sayenizde sakinleştim biraz inşallah gece 4 gibi çıldırmam ağzıma edildi henüz olayın şokundayım ama siz iyiki varsınız gerçekten...
Yav yetim sevindirip şükür namazı kılman gereken bir beladan kurtulmuşsun. Hâlâ inşallah 4'te çıldırmam diyorsun.
Bırak gitsin, dönerse daha uzağa bırakırsın

Kııız sevme bacii sevmeee yazıhtır canağnn
Bundan sonra oyle yapicam emek verirlerse veririm yoksa keyifleri bilir :) hersey tecrube :) Bu arada bende altin, düğün falan hicbirsey istemedim nişanlım ayrılırken ailesine demişki o zaten beni yakın hissetmiyor benden para bile istemedi hiç demiş. Sanki ben onun parasına kaldim. Ama galiba gercekten para yiyenler daha degerli oluyor onuda ben beceremiyorum

Aşgolsun lafı mı olur. Konu sahibi de gelsin, içi yanıyodur şimdi serin serin iyi gider.
Karpuz, kahve ve çayın çözemeyeceği sorun yoktur.
Onun ne içi yanacak karşıdakiler komple yanıyor.
Şimdi o çok dert ettikleri el aleme oğullarının neden “sponsorsuz” kaldığını açıklasınlar bakalım.

Şarap da olsa şey olmazdı hani..

Şarap daha iyi fikir gibi, ikna oldum. Ama kırmızı olacak
8-10 karpuz yesem içim soğumaz zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor söyle sezen,,,,,
Aynı Sezen,
"Ben de yoluma giderim, ezdirmem kendimi" de diyor.
İşine geldiği yerden bakma şimdi hayata
Onu beğenmezsen;
Kusura bakma, iş işten geçti." de var.

Şarap daha iyi fikir gibi, ikna oldum. Ama kırmızı olacak

Aynı Sezen,
"Ben de yoluma giderim, ezdirmem kendimi" de diyor.
İşine geldiği yerden bakma şimdi hayata
onu 2 gün sonra ancak dinleyeyim hemen güçlü kız moduna giremiyorum şu an.. Ne gemiler yaktım o kadar yandı ki canım modundayım şu an

Ben de yoluma giderim o halde. Gideyim yani yaş daha 24 genciz çıtırız değil mi çıtır mıyız sahiden
Seneye erzurum yaşındasın

Git tabii ki, uğruna güller serilen yolların olacak. Hak ettiğin gibi, layık olduğun gibi. tereddütte kalmayacağın, seni bir yana dünyayı bir yana koyacak biri olacak. Tereddüt ettiğin, şüphede kaldığın şeyler değil de adın gibi emin olduğun bir huzur olacak. Ayağının altından çekildiği iyi oldu, şu gencecik yaşında dikenlerde yürümedin.

Çıtır mıyız demişsin, çıtttıırrrrr çıttırsınnnn.
Beni katma ben çatır çatıra dönüyorum hafiften djshjs

Kurtulduğun için bı çocuk sevindir.. bu hayatta hep isteyen taraf mutlu oluyor fedakar davranan avcunu yalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…