- Konu Sahibi gamzeli_st
-
dün akşam beni aradğında cvp vermemiştim ya, annemi aramış.Bişeyden bahsetmemiş telefonu evdemi unuttu beni arayıp sormuyo cvp vermiyo hiç demiş.Annemde telefonu yanında demiş.Noldu diye soruncada bişey yok trip yapıyo demiş.
Eve geldim baktım anlamıyo msj attım.Beni arama bitti dedim.Tam hatırlamıyorum ama yazıklarım şunlar "Ben senden sizden hiçbişey istemiştim bi gelinliği bile bana çok görenlerle ben bi aile olamam.Bugüne kadar hep annen kendi çizdi kendi oynadı.Ben yetim ,kimsesiz değilim o eski gelinliği giymem.Hepinizden allah razı olsun size çok yük oldum herşeyi istedim yaptınız sağolun dedim.Seni sevdiğimden hiçbişeyde gözüm yoktu ama bari gelinliğe laf etmeseydiniz dedim.
ondan gelen cvplar
Benim yüküm ağır değildi peki bitti diyosan bitmiştir kararına saygım var herşey için tşk a.e.ol mutlu olursun inş.
Demekki senin sevgin bir gelinlikten ibaretmiş olsun be seninde canın sağolsun kime güvendiysem yalan çıktı.Seninle buralara kadarda gelebilmek hayaldi.Hayal sona erdi.sonuçta bende insanım dmi.
Yüzüğünü hafta sonu gelip veririm başka alacak verecek bişey varmı
Peki şahsen ben daha bizimkilere söyleyemedim sen konuştunmu
Bişey sorcam sana ya olur ya insanlık hali belki karşına biri çıkmıştır etkilemiştir seni böyle bişey varmı
Tek neden gelinlik mi
Cevabım
Gelinlik bana verdiğin ve verdiğiniz değeri gösterdi.Benim alnımın akıyla giyceğim gelinlikte bari cimri olmasaydınız.Benimde hayallerim vardı.Eski bi gelinliği haketmiyorum.Bunu bana layık gören kişidende ben hayır bekleyemem.ikincisi sen bana zamanında istediğim yere tamam ordan alalım demiştin.Geçen gün sen evdeyken annen sana o eskicinin gelinliğinden bahsettiğinde " olurmu gelinlik bu.Denicek gelip gidicek buraya her seferinde nasıl gelsin ordan alcak"demiştin. Ama baktımki annen senin aklına sonunda girmiş.Sen kendi kararlarını verip düşünemicek birisin.Ben sana güvenip aynı eve geldğimde sen o günde dediğim gibi beni eşin olarak görüp değer vermiceksin.Hep annenin dediğini yapıcaksın.Kızdığım diğer konu ise annemle hiçbişey paylaşmamanız.Annen o gelinliğe kafasına göre bakacağına anneminde fikrini alabilirdi.ama hiçbi konuda onu aramadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?