Nişanı attım....

Emin ol ki ALLAH'ın sevgili kuluymuşsun..Hayretle okudum haysiyetsiz ..

Havlayan köpek ısırmaz, bir savcılık paklar bu işi öyle adam kesicem asıcam demekle olmuyor iş..

nasıl bi karaktersizmiş bu erkek müsvettesi yaa
ben iğrendim ki seni düşünemiyorum
Allah yardımcın olsun
tez zamanda hayatından çıksınlar
Allah onları bildiği gibi yapsın

Ucuz atlatmışsın. Zararın neresinden dönersen kârdır. Ya bir de bunlar hiç olmasaydı... Düşünsene o adamla evlendiğini, yarın bir gün bu yönlerini görseydin... Kucağında çocukla kalakalsaydın. İnan bana çok daha yıpratıcı olurdu.

Canım yaa zor bir gece olmuş.tehditlerine boyun eğme ama savcılığada git tabi.en kısa süredede numaranı değiştir.bırak açma telefonlarını kan dökülür diye msj atsın.o kadar delilin üzerine bu da can güvenliğinin olmadığını gösterir

karaktersız!!! adam olsun once bırsey yasamıssanız dahı bunu nasıl soyleyebılır ya bunun aklı mantıgı yok dıyelımkı olduda tekrar barıstnz nasıl bakacak annenın yuzune caresız kaldı tehdıt edıyo ıste kesınlıkle kararından donme cnm ucuz kurtuldun

Onun sözüne karşı annen sana bişey dedi mi?

telefonu yüzüne kapattı annemin.Annemde yazıklar olsun dedi banada bişey diyemedi abartıyo dedim kendini savuncak yer bulamadı reddettiğimiz için can yakmaya çalışıyo dedim bizi birbirimze düşürmek için.Annemde bu tehtitleri fln gidip savcılığa vermemi söyledi.

Telefonda ona dedimki sen efendiliğinle davranışlarınla kazanamadığın için laflarını hep ordan vurmaya çalışıyosun Çaresizlikten onlara sığınıyosun yazık sana dedim.Bu erkek değil insan hiç değil ya

Eveet değil..Sadece ailenin tepkisini merka ettim. Babana böyle birşey söylerse annen yanında olur senin herhalde değil mi?

Ve şikayet olayını sakın es geçme derim..Çetin çevize çattıklarının farkında olsunlar, telefon hattını kesinlikle değişmeni öneriyorum.Ayrıca korkma..Burası papua yeni gine değil, hak var hukuk var..

İlk zamanlar bu durumu yedirememenin vermiş olduğu hazımsızlıkla seni mutlaka germek için türlü türlü oyunlara baş vuracağı aşikâr. O sebeble bir müddet ev içerisinde zaman geçirmeye bak..Dediğim gibi telefon hattın bu durumda kesinlikle kullanıma kapalı olmalı savcılık için koy bir kenarda dursun ve kesinlikle kullanıma açma merağına yenilip.

Şuan sancılı geçen bir süreçtesiniz ve bir müddet daha yaşayacaksınız elalem ne der meselesini ailece aşmanız ve denilecek yapılacak yorumlara kesinlikle fırsat vermemelisiniz en büyük iş burada anne ve babana düşüyor..Kolay gelsin..Kafanı meşgul edecek şeyler bul bu olaylar için üzüldüğün her saat kendinden götürür..Abartmadan yaşa acını

vayt yavşak vaayyy pardon kızlar ya ne kadar aşağılık birisiymiş sen 2 yıl nasıl görmedin bu pisliğin gerçek yüzünü asıl namussuz kendisi aşağılık herif nasıl bi erkeksin sen ki özel hayatını söyleyebiliyosun pislik herif

babana aynı seyı soylerse tepkısı nasıl olur sence ?
yanı sana mı ınanırlar ona mı

Eveet değil..Sadece ailenin tepkisini merka ettim. Babana böyle birşey söylerse annen yanında olur senin herhalde değil mi?

tabiki. Onun kuyruk acısından bunları dediği apaçık ortada.Babamın zaten bana güveni sonsuz asla bi pisliğin lafına bakıpta benle kötü olmaz.Ona gereken cevabı verir altından kalkamaz varmı böyle bi terbiyesizlik ya.Hadi anneme bu rezilliği yapıp söyledi babamada söylerse yuh artık bukadar küçülmemesinden şüphem aslında der o pislik

bu sevgi değil.
kaybetmenin hırsı olabilir, terkedilmenin kini olabilir ama bu kesinlikle sevgi değil.
seven insan sevdiğinin canı yansın ister mi?
seven insan sevdiğini tehdit edebilir mi? (kendimi öldürürüm dese bir ihtimal anlıcam, kan çıkar ne demek? )
seven insan sevdiği insanın ailesine bu cümleleri kurabilir mi?
seven insan sevdiğinin anne babasıyla bu derece sayfısızca, kızlarının namusuna dil uzatacak kadar fütursuzca konuşabilir mi?
hayır, yok bu sevgi değil.

Nişanlılık ne demektir ayrıca?
Nişanlılıkta insanlar birbirlerini tanırlar, hayata bakışları, kültürleri, örf ve ananeleri birbirlerine uygun mu değil mi diye tartarlar.
Uygunlarsa, anlaşabileceklerse evlenir; değilse ayrılırlar.
Budur nişanlılık.
Ne demek nişan bozulunca kan çıkarmak?

dün söylediklerimi tekrar yineleyeceğim.
bir an önce hattını değiştir.
bu hattında olan tüm mesajları savcılığa göster ve suç duyurusunda bulun.
tek başına bir yerlere gitme. babası bile "kan çıkar" dediğine göre bu ailenin düşünce yapısı belli.
bişey yapacaklarından değil de, can sıkarlar, gerek yok.

Allah yardımcın, yardımcınız olsun canım.
Bununla gelmiş geçmiş olsun.
En azından o ailenin iğrenç yüzünü evlenmeden önce gördün.
Evlensen şiddetin alasını uygularlarmış bunlar.

kesinlikle haklısın ama şunuda unutmamak lazım günümüzde bu kadar kadına şiddet varken ve çözülemezken sen gerçekten bu tehditler karşısında derhal git savcılığa şikayetini yap yoksa ALLAH korusun zarar verebilirler ALLAH yardımcın olsun cnm dualarım seninle inşallah en kısa sürede bu pisliklerden kurtulursunun ailece anneciğinde babacığında üzülmesinler kıyamam ya koskoca insanlara neler yaşatıyo pislik

Onu tanıdığıma o kadar pişmanımki neden ben şuanda bunları yaşıyorum olmuyosa olmuyodur ya zorbalıkla sahip olabilceğin insandan ne hayır bekliyosun yazık değilmi.Bittiyse bitmiştir ya sus ve saygı göster yırtıcı olmanın anlamı ne yani.Akıl olsa zaten bende seviyodum ama bak görki ne hale geldik bir kerede haklısın demedi ya bir kere. Lanet olsun böyle bi insanın varlığına.Nefret ediyorum

belli tabi sevmediği.eğer sen seviyorsanki acı çekiyorsundur diceğim ama nefret dolusun sevgi yok belli. 2senedir nişanlısın bu zamana kadar hiç hatası olmadımı bir andamı oldu ayrılığınız

2 senedir nişanlı değilim yaklaşık 2 yıl olcak görüştüğümüz.Nişanlanalı 3.5 ay oldu daha.Ayrı şehirlerdeydik zaten 1 2 ayda bir görüşüyoduk kısa bi görüşme oluyodu sürekli telefonla iletişim halindeydik.Ailelerde öğrenince onlarında ailesinin içine girip konuşmalarına davrnışlarına bakınca tanıdım gerçekte nasıl biri olabilceğini.Ailem fln böyle işin içine girmeseydi ben 3 5 yılda konuşsaydım bu kadar tanıyamazdım onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…