- 30 Aralık 2009
- 23.396
- 92.831
- 1.123
- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Onun sözüne karşı annen sana bişey dedi mi?
telefonu yüzüne kapattı annemin.Annemde yazıklar olsun dedi banada bişey diyemedi abartıyo dedim kendini savuncak yer bulamadı reddettiğimiz için can yakmaya çalışıyo dedim bizi birbirimze düşürmek için.Annemde bu tehtitleri fln gidip savcılığa vermemi söyledi.
Telefonda ona dedimki sen efendiliğinle davranışlarınla kazanamadığın için laflarını hep ordan vurmaya çalışıyosun Çaresizlikten onlara sığınıyosun yazık sana dedim.Bu erkek değil insan hiç değil ya
Sonra dedimki babamlada konuştum artık beni göndermiyo.
E nolcak dedi ben sizinle anlaşamam bu saatten sonra zaten dedim.
En korktuğum şey ailelerin yüz göz olmasıydı oldu ne saygı kaldı ne bişey dedim.
Annesi herşeye karışmasaydı biz aramızda oluyosa olur olmuyosa bitirirdik dedim.
Sizin mağduriyetinizide kredi çeker karşılarım kimseye boynumu eğmem altta kalmam dedim.
Yok ne gerek var sen gel tamam ben bizede yakın tutmicam sizi.Onun işyerinin ordan ev tutcam düğününüzü herşeyinizi yapcam dedi.
Sizin lafınızın geçerliliği yok sizin evinizde dedim.Siz bi ayrı konuşuyosunuz eşiniz oğlunun bi ayrı dedim.
Babam beni göndermiyo bu kadar basit dedim.
Annesi ordan bağırıyo yırtıyo kendini ay nasıl pskolojim bozuldu allahım.
Sonra oğlu aldı telefonu bana dediği tekrarladığı
"Senin oraya gelir kökünü kazırım kökünü duyuyomusun beni.diye tekrarladı.
Annen seni dolduruyo annenin aklına uyuyosun dedi.
Onlada kısa konuştum istemiyorum dedim sen benimle ne için evleniyosun ya dedim
Seviyorum dedi sevsen böylemi olurdu be dedim.Çokmu seviyosun ölüyomusun gel dedim hadi gelebilcekmisin
İstanbul sınırlarında oturmam asla dedi.Ama de ankara izmir nereyi istiyosan orda oturalım beyaz bi sayfa açalım dedi.
İstemiyorum dedim sonra bana şunları dedi
Senin namusun yokmu? Sana diceklerimi sen iyi biliyosun namussuzmusun kızım sen dedi.
Bizde böyle nişan atmak fln yok kimsede yok bi kere baban vermiş dedi kan çıkar dedi.
Gördüğüm kadarıyla sizde namus yok önem verilmiyo dedi.
Sana verdiğim 2 yıl haram olsun bi daha telefonum çalmasın dedim.
Anneni ver dedi anlatıcam ne var ne yok.
Tamam dedim al hadi anlat
Anneme verdim annem konuşmak istemedi
İStemiyo dedim ver başka bişey dicem dedi tamam dedim anneme verdim
Siz namussuzmusunuz dedi senin kızının benle bi karı koca olmadığı kaldı dedi pat telefonu kapadı.
Msj atmış anana dediğimi babanada dicem yarın diye.
Bu kadar rezil bi insan görmedim.Telefonumdaki o tehtitleri savcılığa gidip halledicem pislik insanlar.Bu kadar aşağı iğrenç aciz biri olmayı nasıl becerebildi ya
Eveet değil..Sadece ailenin tepkisini merka ettim. Babana böyle birşey söylerse annen yanında olur senin herhalde değil mi?
bu sevgi değil.
kaybetmenin hırsı olabilir, terkedilmenin kini olabilir ama bu kesinlikle sevgi değil.
seven insan sevdiğinin canı yansın ister mi?
seven insan sevdiğini tehdit edebilir mi? (kendimi öldürürüm dese bir ihtimal anlıcam, kan çıkar ne demek? )
seven insan sevdiği insanın ailesine bu cümleleri kurabilir mi?
seven insan sevdiğinin anne babasıyla bu derece sayfısızca, kızlarının namusuna dil uzatacak kadar fütursuzca konuşabilir mi?
hayır, yok bu sevgi değil.
Nişanlılık ne demektir ayrıca?
Nişanlılıkta insanlar birbirlerini tanırlar, hayata bakışları, kültürleri, örf ve ananeleri birbirlerine uygun mu değil mi diye tartarlar.
Uygunlarsa, anlaşabileceklerse evlenir; değilse ayrılırlar.
Budur nişanlılık.
Ne demek nişan bozulunca kan çıkarmak?
dün söylediklerimi tekrar yineleyeceğim.
bir an önce hattını değiştir.
bu hattında olan tüm mesajları savcılığa göster ve suç duyurusunda bulun.
tek başına bir yerlere gitme. babası bile "kan çıkar" dediğine göre bu ailenin düşünce yapısı belli.
bişey yapacaklarından değil de, can sıkarlar, gerek yok.
Allah yardımcın, yardımcınız olsun canım.
Bununla gelmiş geçmiş olsun.
En azından o ailenin iğrenç yüzünü evlenmeden önce gördün.
Evlensen şiddetin alasını uygularlarmış bunlar.
sevdinmi görücü usulümü oldu
kesinlikle haklısın ama şunuda unutmamak lazım günümüzde bu kadar kadına şiddet varken ve çözülemezken sen gerçekten bu tehditler karşısında derhal git savcılığa şikayetini yap yoksa ALLAH korusun zarar verebilirler ALLAH yardımcın olsun cnm dualarım seninle inşallah en kısa sürede bu pisliklerden kurtulursunun ailece anneciğinde babacığında üzülmesinler kıyamam ya koskoca insanlara neler yaşatıyo pislik
severek ya sevmesi batsın baksanıza o hiç sevmemiş bile.
belli tabi sevmediği.eğer sen seviyorsanki acı çekiyorsundur diceğim ama nefret dolusun sevgi yok belli. 2senedir nişanlısın bu zamana kadar hiç hatası olmadımı bir andamı oldu ayrılığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?