Dün akşam işten çıktım annemi aradım..
Öğlen 12 de annesi annemi aramış konuşmuşlar ama saygısızlık diz boyu.
Kadın anneme oğlunun çok değerli olduğunu fln söylemiş annemde aynı sancıyı bizde çektik demiş herkesin çocuğu kendinedir fln demiş
Bi sürü şey konuşmular Neymiş ben kadını sevmiyomuşum
Annemde demiş kız seni sevmiyosa nasıl aynı evde oturma kanaatine vardınız sen şimdiden böyle düşünürsen huzur olmaz demiş
Sonra oğlu annemi aramış bide o bir sürü salak salak konuşmuş sinirden hatırlamıyorum bile
Annem bunları anlattı deli oldum neymiş ben demişimki yalana bakın " hiçbişey istemiyorum sadece o olsun ne nişan ne düğün,nikahtanda gelirim" Allah iftiradan saklasın ya
Annem demişki kızı bi rahat bırakmıyosunuz dk başı telefon telefon üstüne ne bu baskı.Üzdüğün yetmiyo üstüne bide nefes aldırmıyosun demiş.
Aramayın ya bırak oda sakinleşsin yıprattınız fln demiş.Tamam dahada aramam demiş Eve geldim telefon susmuyo çağrı çağrı üstüne
Neymiş " ayrılmak bütün sorunlarımı çözcekmiymiş" Buna cvp yazmamı bekliyo yazmadım
Sonraki msj " Aç şu telefonu ananı ararım torbada ne varsa dökerim akıllı ol"
"Seni arıyorum açmıyosun anneni arıyorum açmıyo babanı ariyimmi" yazmış
Annemin telefonunuda odama almıştım oturma odasından.Babamla daha konuşmamıştım ararsa biterim dedim tehtit ettiği için.
Sonra baktım babamın telefon çaldı pislik aradı babamı babam açtı 20 saniye fln açık durdu kapattı babam ses gitmemiş
Sonra ses çıkmadı bundan
Ben babama dedimki baba onlarla irtibatı kestim.Hayırdır noldu dedi.Olmuyo baba dedim sen bana bugüne kadar hangi bişeyimi 2. el yada eski alıp giydirdin hadi giydim diyelim beni eski bi gelinliğe layık gördüler üstüne çingenelik yaptılar dedim.Ben burdan uzaklaşıp sizden kopup onlara gidip mutlu olamam bana şimdiden sorun çıkarıyolar her dk baskı yapıyolar dedim.Senin nişanı ne hevesle istediğini biliyorum ama bak hiçbişey yaptırmadılar dedim.Bana dediki babam ben onlara namus veriyorum bu kadarda olmaz seviyosun diye ses çıkartmıyorum bundan sonra göndermiyorum seni dedi .Gelen varsa buyursun gelsin göndermiyorum Gelir istanbulda oturur ancak öyle dedi.
Sonra
Gece saat 12 ye geliyo babası babamın cebini aradı
Annem açtı babam yatmıştı işe gitcekti 5,5da
Babası konuştu konuştu annemle.Sonra kalktı dediki sen fesatlık yapıyosun kızının aklına giriyosun tövbe yarabbim ya.Annemin daha yeni haberi oluyo yazıklar olsun onlara
Annemde dediki siz böyleyseniz zaten bu iş olmaz dedi bi sürü konuştular beni istedi adam annem uyuyo dedi kaldıramam neymiş sesimi duymuş
Annem ona şöyle dedi " sizde geçen gün kızımı aradığınızda işteyim dediniz ama evdeydiniz ona ne demeli.Çocuğumun morali bozuk artık konuşmak istemiyo dedi ama baktım susmuyo adam aldım telefonu.
Hep oluruna gitti vs.İstemiyorum dedim ya oğlun 2 3 gündür attığı mesajları gelde gör dedim.Şimdiden böyle yapanla yapamam ben dedim.
Yok işte siz gençsiniz olur öyle şeyler barışırsınız fln dedi.
Çok uzadı konuşma.Evlerinden olmuşlar bilmem ne ve dediği kelime
NİŞAN ATMAK ÖYLE KOLAYMI KAN DÖKÜLÜR KAN DEDİ.
Hm madem öyle dedim gelin dökün kim geliyosa bekliyorum dedim