Nişanı attım....

Babasının anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum
Çünkü hiçbir anne baba evladının bu şekilde mutsuz olmasını istemez

kızlar bende tekrar girip bir bakayım gelişme var mı dedim ama yok heralde sabahı beklememiz lazım haber alabilmek için.ben kötü şeyler yaşayacağını düşünmüyorum.en azından düşünmek istemiyorum.iyi düşünelim iyi olsun.

yazdıklarını okurken tüm kan beynime sıçradı.
o nasıl bir erkek... ne biçim hakaret evlenmeyi düşündüğü kişiye...senin namusuna nasıl laf edebiliyor? altına bile yatmış olsan bu yaşadıklarınla seni nasıl tehdit etme cesaretini kendinde buluyor.
umarım tekrar böyle rezil biriyle barışmazsın... Allah senin yüzüne gülmüş, bu gelinlik olayını vermiş.
sabah güzel haberini bekliyorum.

Tabikide haklısın sormuşsun bide:44: 350liraya elbise bulamıyosun o nasıl bi gelinlik tahmin bile edemiyorumdurumu yoktur anlarım bi nebze ama öyle bişeyde değil..
ayrıca nişanı kız tarafı yapar ona bile karışmış kadın pes diyorum pes

-------------------------------------------

şimdi okudum diger yazılanları şok içindeyim namusun nası kaldırcak bunu namus bu kadar ayagamı düştü ne demek! nişanlısına namussuz sıfatını nası yakıştırır erkegim diyen biri..
karaktersiz,kişiliksizin tekiymiş üzülme bırak allah aşkına ya! bide aldatılmışsın kör kütük aşıkta değilsin neden bu katlanma?
msjlarıda sakın silme savcılıga ver kesin hapis cezası alır için rahat olsun o korksun bu saatten sonra

Son düzenleme:
sakın geri dönme. insallah daha hayırlıları cıkıcak. cevrendelerdir belkide :)
umarım baban yanında olucaktır.En yakınlarımız onlar bizim.bu durumda sıgınmıcaksında napıcaksın.hayırlı haberlerini bekliyoruz :18::18::18::18:

Ben olumlu düşünüyorum kızımızın arkasında babası var o gereken neyse onu yapacak

konunu sımdı okudum anladıgıma gore sn barıstın nısanlınla sımdı ne oldu pekı ?

Dün akşam işten çıktım annemi aradım..
Öğlen 12 de annesi annemi aramış konuşmuşlar ama saygısızlık diz boyu.
Kadın anneme oğlunun çok değerli olduğunu fln söylemiş annemde aynı sancıyı bizde çektik demiş herkesin çocuğu kendinedir fln demiş
Bi sürü şey konuşmular Neymiş ben kadını sevmiyomuşum
Annemde demiş kız seni sevmiyosa nasıl aynı evde oturma kanaatine vardınız sen şimdiden böyle düşünürsen huzur olmaz demiş
Sonra oğlu annemi aramış bide o bir sürü salak salak konuşmuş sinirden hatırlamıyorum bile
Annem bunları anlattı deli oldum neymiş ben demişimki yalana bakın " hiçbişey istemiyorum sadece o olsun ne nişan ne düğün,nikahtanda gelirim" Allah iftiradan saklasın ya
Annem demişki kızı bi rahat bırakmıyosunuz dk başı telefon telefon üstüne ne bu baskı.Üzdüğün yetmiyo üstüne bide nefes aldırmıyosun demiş.
Aramayın ya bırak oda sakinleşsin yıprattınız fln demiş.Tamam dahada aramam demiş Eve geldim telefon susmuyo çağrı çağrı üstüne
Neymiş " ayrılmak bütün sorunlarımı çözcekmiymiş" Buna cvp yazmamı bekliyo yazmadım
Sonraki msj " Aç şu telefonu ananı ararım torbada ne varsa dökerim akıllı ol"
"Seni arıyorum açmıyosun anneni arıyorum açmıyo babanı ariyimmi" yazmış

Annemin telefonunuda odama almıştım oturma odasından.Babamla daha konuşmamıştım ararsa biterim dedim tehtit ettiği için.
Sonra baktım babamın telefon çaldı pislik aradı babamı babam açtı 20 saniye fln açık durdu kapattı babam ses gitmemiş
Sonra ses çıkmadı bundan
Ben babama dedimki baba onlarla irtibatı kestim.Hayırdır noldu dedi.Olmuyo baba dedim sen bana bugüne kadar hangi bişeyimi 2. el yada eski alıp giydirdin hadi giydim diyelim beni eski bi gelinliğe layık gördüler üstüne çingenelik yaptılar dedim.Ben burdan uzaklaşıp sizden kopup onlara gidip mutlu olamam bana şimdiden sorun çıkarıyolar her dk baskı yapıyolar dedim.Senin nişanı ne hevesle istediğini biliyorum ama bak hiçbişey yaptırmadılar dedim.Bana dediki babam ben onlara namus veriyorum bu kadarda olmaz seviyosun diye ses çıkartmıyorum bundan sonra göndermiyorum seni dedi .Gelen varsa buyursun gelsin göndermiyorum Gelir istanbulda oturur ancak öyle dedi.
Sonra
Gece saat 12 ye geliyo babası babamın cebini aradı
Annem açtı babam yatmıştı işe gitcekti 5,5da
Babası konuştu konuştu annemle.Sonra kalktı dediki sen fesatlık yapıyosun kızının aklına giriyosun tövbe yarabbim ya.Annemin daha yeni haberi oluyo yazıklar olsun onlara
Annemde dediki siz böyleyseniz zaten bu iş olmaz dedi bi sürü konuştular beni istedi adam annem uyuyo dedi kaldıramam neymiş sesimi duymuş
Annem ona şöyle dedi " sizde geçen gün kızımı aradığınızda işteyim dediniz ama evdeydiniz ona ne demeli.Çocuğumun morali bozuk artık konuşmak istemiyo dedi ama baktım susmuyo adam aldım telefonu.
Hep oluruna gitti vs.İstemiyorum dedim ya oğlun 2 3 gündür attığı mesajları gelde gör dedim.Şimdiden böyle yapanla yapamam ben dedim.
Yok işte siz gençsiniz olur öyle şeyler barışırsınız fln dedi.
Çok uzadı konuşma.Evlerinden olmuşlar bilmem ne ve dediği kelime
NİŞAN ATMAK ÖYLE KOLAYMI KAN DÖKÜLÜR KAN DEDİ.
Hm madem öyle dedim gelin dökün kim geliyosa bekliyorum dedim

Sonra dedimki babamlada konuştum artık beni göndermiyo.
E nolcak dedi ben sizinle anlaşamam bu saatten sonra zaten dedim.
En korktuğum şey ailelerin yüz göz olmasıydı oldu ne saygı kaldı ne bişey dedim.
Annesi herşeye karışmasaydı biz aramızda oluyosa olur olmuyosa bitirirdik dedim.
Sizin mağduriyetinizide kredi çeker karşılarım kimseye boynumu eğmem altta kalmam dedim.
Yok ne gerek var sen gel tamam ben bizede yakın tutmicam sizi.Onun işyerinin ordan ev tutcam düğününüzü herşeyinizi yapcam dedi.
Sizin lafınızın geçerliliği yok sizin evinizde dedim.Siz bi ayrı konuşuyosunuz eşiniz oğlunun bi ayrı dedim.
Babam beni göndermiyo bu kadar basit dedim.

Annesi ordan bağırıyo yırtıyo kendini ay nasıl pskolojim bozuldu allahım.
Sonra oğlu aldı telefonu bana dediği tekrarladığı
"Senin oraya gelir kökünü kazırım kökünü duyuyomusun beni.diye tekrarladı.
Annen seni dolduruyo annenin aklına uyuyosun dedi.
Onlada kısa konuştum istemiyorum dedim sen benimle ne için evleniyosun ya dedim
Seviyorum dedi sevsen böylemi olurdu be dedim.Çokmu seviyosun ölüyomusun gel dedim hadi gelebilcekmisin
İstanbul sınırlarında oturmam asla dedi.Ama de ankara izmir nereyi istiyosan orda oturalım beyaz bi sayfa açalım dedi.
İstemiyorum dedim sonra bana şunları dedi
Senin namusun yokmu? Sana diceklerimi sen iyi biliyosun namussuzmusun kızım sen dedi.
Bizde böyle nişan atmak fln yok kimsede yok bi kere baban vermiş dedi kan çıkar dedi.
Gördüğüm kadarıyla sizde namus yok önem verilmiyo dedi.
Sana verdiğim 2 yıl haram olsun bi daha telefonum çalmasın dedim.
Anneni ver dedi anlatıcam ne var ne yok.
Tamam dedim al hadi anlat
Anneme verdim annem konuşmak istemedi
İStemiyo dedim ver başka bişey dicem dedi tamam dedim anneme verdim
Siz namussuzmusunuz dedi senin kızının benle bi karı koca olmadığı kaldı dedi pat telefonu kapadı.
Msj atmış anana dediğimi babanada dicem yarın diye.

Bu kadar rezil bi insan görmedim.Telefonumdaki o tehtitleri savcılığa gidip halledicem pislik insanlar.Bu kadar aşağı iğrenç aciz biri olmayı nasıl becerebildi ya

ne ıgrenc ınsanlarmıs , gercek yuzlerını gormene cok sevındım gercekten...
gelıp alsınlar sende nelerı varsa yada sn yolla bndan sonrada telefonlarına cıkma ararlarsada say söv kapa suratlarına kole alıyolar kendılerıne sankı

annemde aynen öyle dedi ben kızımı size kölemi gönderiyorum dedi.Neymiş karısının konuşması normalmiş hakkıymış yok ya.O konuşunca normal annem bi kere yorum yapınca fesat oluyo.Allah bildiği gibi yapsın ıslah etsin.

Kurtuldummu kurtulmadımmı bilmem ama bittiğinden çok memnunum herşeyde bi hayır var ben oraya takılmasam bunları duymicaktım iyiki allah önceden yaşatmış pisliklerin gerçek yüzünü geç olmadan gördüm.Daha bugünde bişeyler olur mutlaka babamıda ararlar iyice mide bulandırırlar huzur bırakmazlar ama şikayet edimde görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…