Nişanı attım....

Her şerde vardır bir hayır daha yolun başında görmüşsünüz yüzlerini senin için iyi olmuş.Çok terbiyesizlermiş ailecek.Ayrıca canım ilk sayfada aracı eniştem demişsin onu arayıp söyleseniz rahatsız ediyorlar biz bitirdik bu işi diye yardımcı olmazmı?

bundan sonra canını sıkma şükret ALLAHA.numaranı değiştir.aradıklarında açmayın annende sende konuştukça ararlar.

Gamzeli eskiye dönük konu/konularını okudum eş adayının seni aldattığına dair..Hatta facesindeki 15 -16 yaşlarındaki eski sevgilisi olan kızla yazışmalarının detayından da bahsetmişsin ki, burada suçlu sensin üzgünüm.

Çocuk zaten gerçek yüzünü belli etmiş bir karakter eskiden neyse şuanda da hâlâ o, bu tip bir karakterle aynı evi paylaşmaya cesaret etmeni maalesef anlamlandıramadım..

Bir çocugun yetişme tarzı ailesinin çarkından geçer, ilk eğitim aileden alınır hepimizin bildiği üzere ve ailesinden aldığı terbiye ile çevresindeki insanların ne tip karakterlerden oluşması gerektiğini önceden kestirmiş olur..

Böyle bir aile ve böyle bir erkekle geleceğinizi aynı çatı altında birleştirip ne türlü bir aile hayatı yaşayacağını umid ediyordun ki ? Üstelik gerçekten yaşının ufak olmasını geçtim karakter namına birşey yok bu insan müsvettesinde..Namus kavramını diline çok dolayan bir erkek olarak milletin türlü nazla büyüttüğü kız evladına (facedeki 15-16 yasındaki eski sevgilisi) yaşamış olduğu özel şeyler hakkında detay verip kız bunu reddettiğinde fütursuzca küfredip üstüne birde bakir olmadığı halde kendinde olmayan namusu başkalarında arama girişiminin iğreti durduğu bir şahısla nasıl bir gelecek hayal ettin cidden merak ediyorum.

Nasıl yakıştırdın sen bu insanı kendine ve ailene ? Hani seninki bile bile lades demek gibi birşey olmuş şekerim..Neyse çok geç kalmış sayılmazsın..dersini bir musibetle daha almış oldun..Savcılık olayını es geçme diyorum tekrar..Kolay gelsin

yazdığınız herşeyde çok haklısınız benimki bi salaklık o zamanda tehtit ediyodu isteyerek barışmamıştım seviyodum o ayrı ama sevmem beraber olmamı gerektirmiyodu bitmişti.Ama aynı şimdi yaptığı tehtiti o zamanda yapmıştı bende salak gibi korkmuştum aptal kafa işte canınımı alıcak alsın böylesi dahamı iyi oldu sanki.Tek kabahatim salaklığım ondan korkmamdan oldu.İsteyerek barışmamıştım.Şimdide aynı zorbalığı yaptı ama bu sefer ne pahasına olursa olsun kurtulmak istedim.Çok kötü bi sınavdı

madem o seni sürekli tehdit ediyo babana msj atıcam bunları sölicem fln diye,
sen de onu tehdit et,
attığın msjların hepsini saklıyorum, gidip savcılığa vericem bunları de..
bakalım ne yapıyo o zaman.
ve git şikayet et böyle saçmalık olur mu ya insan yaşadıklarını ortalığa döker mi..
erkeğim diye dolaşıyo bide ortalıkta

benim nişan alışverişimdede benim annem karışmadı him direk mağazaya girince ordakiler şuda lazım bu da lazım dedikçe kayınvalideme geliyorlardı ona ne gerek buna ne gerek die iğrenç bi alışveriş oldu düğün alışverişine götürmedik bizde ama 5 yıl oldu evleneli hala anlaşamayız kayınvalidemle bence bacım yol yakınken en iyisi eşimle tartışalım annemler direk keşke niaşnı atsaydın derler en iyisini yapmışsın şuna bak nişanlıyken sana böyle msjlar atıyorsa evlenince ailendede uzak olacaksın yok yok

yavrum bnm üzülme daha fazla

Canım hiç üzülme, Allah beni tez elden kötülükten kurtardı diye sevin. Bir daha "senin namusun yok mu" derse de "senle olacak namustansa namussuzluğu tercih ederim" de, ya da hiç cevap bile verme. Üzme sakın kendini.

Baban durumun ciddiyetini kavrayamamış istanbul dışına vermem demiş benim babam herhalde kapıda baltayla beklerdi, ne vermesi ne evlenmesi?

çok fazla laubali olmuşsunuz bence telefonlarına daha ne kadar cevap vereceksiniz ki herşey söylenmiş iş ağız dalaşına dönmüş.Savcılığa şikayetini bildir bundan sonra bence ve tel.lerede cevap vermeyinki bir an önce huzurunuza kavuşun.Sana bu denli hakaret edip hala seni evlenmeye ikna etmeye çalışıyor buna şaşırıyorum.Ne hastalıklı beyinleri varmış meğer.Allahın sevdiği kuluymuşsun derler ya senin içinde böyle düşünüyorum.Yakanızı bir an önce kurtarmaya bakın bu insanlardan.

canım benim anca gelebildim
gece dört döndüm yatakta. bi türlü uyuyamadın. kocacıgım kafayı yedın heee iyice dedi

gece 9 suları eşimle konusmamız:
-ayyy naptı acaba kızcagız yaaa, babası ınsallah kötü tepki vermemiştir.
-kimin babası?
-kadınlar kulubundeki bi kız..
-Allahım sen bu hatuna akıl fıkır ver. alemin derdi seni gerdi heee
-Allah sana da azıcık ince fikirlilik ve duyarlılık versin, odun!!! yontucam ben seni ama neysee...
-aman altta kalma ver cevabı
-ne zaman kaldıgımı gördün???!!
-hıh
-hıh

gördüğün gibi gamzelicim butun gece aklımda sen vardın.. daha yeni oturabıldım pc basına bebişle ilgilenmekten. o telefonunu kapat hemen bence, yeni bı hat al. savcılıga şikayet et. ama seni şikayet edicem falan deme o şuursuza. anlasın neye carptıgını. baban o adi adama inanmaz. zaten sende soylersın kuyruk acısından napıcagını sasırdı diye. kan dökülürmüşmüşmüş... yiyosa gelsin döksün kolaydı öyle adam öldürmek.. kesinlikle hemen basvur savcılıga. msjlarıda gösterırsın. tlfda da boyle boyle dedıler dersın. görsün bakalım .................. suan acaip küfür ediorum. kurtulduguna sevındım. gercekten. Anan seni kdir gecesi dogurmuş kız :))) yolun basında gördün ne mal olduklarını.

harikasınız valla

canımmmm ya :) Çok sağol beni çok mutlu ettin Allah razı olsun iyi niyetli insan olmak böyle bişey. Gördüğünüz gibi saçmalıklarla dolu bi gece oldu dün.Terbiyesizlkle efelikle geçti gitti :/ LAfta kabadayı onlar. Oğlunu bilemem ama bişey yapacğı çok düşük bi ihtimal %10 kadar. Ama onların yaptığı ayıp benim içim rahat.Yerden göğe kadar yanlış hatalı sözler sarfetti.

Canım affına sğınarak birşey diyecceğim sana sen bu çocukla ne dderece ileri gittin

utanıyorum ama madem sordunuz söyliyim biz hep gezerek bi yerde oturup konuşarak 1.5 yılı devirdik birbirimizi öpmekten ileri gitmemiştik.Nişanlandıktan sonra sadece ilk defa yaptığım ve müsade ettiğim şey sarıldığımızda birbirimize dokunmaktı :26: Şakalaşma anlarındaki ufak yakınlaşma ne bilim bunlardan öpmekten sarılmaktan ibaret.Ve bunlar 2.kez bile yaşanamamış şeyler.Bu seviyesiz insanla hiç olmaması gerekirdi bence ama işte o gün nerden bilebilirdimki + bide seviyodum öyle işte. Mesaj içeriğinden dolayı özür diliyorum konuyla ilgisiz olduğu içinde ayrıca diliyorum.

Havlayan köpek ısırmazmış boşver.... dediğin gibi hepsi lafta.. eniştenlerde zaten hooop derler. hıcbıseycık olmaz. ama genede gıt savcılığa derim.

Havlayan köpek ısırmazmış boşver.... dediğin gibi hepsi lafta.. eniştenlerde zaten hooop derler. hıcbıseycık olmaz. ama genede gıt savcılığa derim.

Enişteminde onlara borcu var bi miktar.O yüzden pek görüşmüyo o gün beni aradığında ben olayı kabaca anlattığımda onları aricağnı söylemişti ama aramamış.Araya babamda girerse celallenir diye düşünüyorum bide bu yeni gelişmelerden terbiyesizlerden haberi yok bugün olursa ne yapar bilemiyorum ama şu bi gerçekki kimsenin kimseye böyle kötü zamanda iyilği pek dokunmuyo.Baştan teyzeme demiştim teyze daha yeni konuşmaya başladık iyimi çocuk diye.İyi çok efendi ailesi çok şakacı fln demişti.He belki çocuğun iç yüzünü bilemeyebilir çünkü dışarıya olan davranışıyla özel işleri bir olmaz çoğu insanın.Ona saygısından iyi gelmiştir.Sonra bu konular olunca teyzemde annesi için ondan kaynanamı olur bilmem ne dedi.kırıldım biraz.E madem öyle birileriydi baştan uyarsaydı çocuğun ailesi kendisi sakin efendi diye şans verdim tanıştık.Üf ne bilim artk bu kabusu unutmak istiyorum çok tatsız şeyler :85:

okurken cinlerim yine tepeme çıktı. nasıl annene o lafı etti i... Ayrıca sen bu kadar namussuzsan! onun dediği gibi niye senle evlenmek istedi. nasıl karaktersiz bir insan bu, hatta insanlar... babaya bak anneye bak. Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.
canım bir an önce git suç duyurusunda bulun. bunlarla başka türlü baş edemezsin.

Klasik ana kuzusu tipi işte.Senin annen bir şey söyleyince ''seni annen dolduruyor'' oluyor ,ama onun anası karışınca ''annem tabi senden bulurum ama bundan bi daha bulamam'' oluyor.
Bence tehditlerinden korkma ama tedbirini de al.Mesajları silme ve savcılığa git bugün geç kalmadan.Kıt kafalılar yaa kan dökülürmüş.Allahım böyle insanları gördükçe insanlıktan çıkasım geliyor. O adam! da ne ş.sizmiş ki seni mahreminle tehdit ediyor.Aslında senin ilk işin sadaka vermek olmalı.Allahın sevgili kuluymuşsun ki erkenden gördün gerçek yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…