- Konu Sahibi gamzeli_st
-
2 senedir nişanlı değilim yaklaşık 2 yıl olcak görüştüğümüz.Nişanlanalı 3.5 ay oldu daha.Ayrı şehirlerdeydik zaten 1 2 ayda bir görüşüyoduk kısa bi görüşme oluyodu sürekli telefonla iletişim halindeydik.Ailelerde öğrenince onlarında ailesinin içine girip konuşmalarına davrnışlarına bakınca tanıdım gerçekte nasıl biri olabilceğini.Ailem fln böyle işin içine girmeseydi ben 3 5 yılda konuşsaydım bu kadar tanıyamazdım onu
Gamzeli eskiye dönük konu/konularını okudum eş adayının seni aldattığına dair..Hatta facesindeki 15 -16 yaşlarındaki eski sevgilisi olan kızla yazışmalarının detayından da bahsetmişsin ki, burada suçlu sensin üzgünüm.
Çocuk zaten gerçek yüzünü belli etmiş bir karakter eskiden neyse şuanda da hâlâ o, bu tip bir karakterle aynı evi paylaşmaya cesaret etmeni maalesef anlamlandıramadım..
Bir çocugun yetişme tarzı ailesinin çarkından geçer, ilk eğitim aileden alınır hepimizin bildiği üzere ve ailesinden aldığı terbiye ile çevresindeki insanların ne tip karakterlerden oluşması gerektiğini önceden kestirmiş olur..
Böyle bir aile ve böyle bir erkekle geleceğinizi aynı çatı altında birleştirip ne türlü bir aile hayatı yaşayacağını umid ediyordun ki ? Üstelik gerçekten yaşının ufak olmasını geçtim karakter namına birşey yok bu insan müsvettesinde..Namus kavramını diline çok dolayan bir erkek olarak milletin türlü nazla büyüttüğü kız evladına (facedeki 15-16 yasındaki eski sevgilisi) yaşamış olduğu özel şeyler hakkında detay verip kız bunu reddettiğinde fütursuzca küfredip üstüne birde bakir olmadığı halde kendinde olmayan namusu başkalarında arama girişiminin iğreti durduğu bir şahısla nasıl bir gelecek hayal ettin cidden merak ediyorum.
Nasıl yakıştırdın sen bu insanı kendine ve ailene ? Hani seninki bile bile lades demek gibi birşey olmuş şekerim..Neyse çok geç kalmış sayılmazsın..dersini bir musibetle daha almış oldun..Savcılık olayını es geçme diyorum tekrar..Kolay gelsin
Onu tanıdığıma o kadar pişmanımki neden ben şuanda bunları yaşıyorum olmuyosa olmuyodur ya zorbalıkla sahip olabilceğin insandan ne hayır bekliyosun yazık değilmi.Bittiyse bitmiştir ya sus ve saygı göster yırtıcı olmanın anlamı ne yani.Akıl olsa zaten bende seviyodum ama bak görki ne hale geldik bir kerede haklısın demedi ya bir kere. Lanet olsun böyle bi insanın varlığına.Nefret ediyorum
Sonra dedimki babamlada konuştum artık beni göndermiyo.
E nolcak dedi ben sizinle anlaşamam bu saatten sonra zaten dedim.
En korktuğum şey ailelerin yüz göz olmasıydı oldu ne saygı kaldı ne bişey dedim.
Annesi herşeye karışmasaydı biz aramızda oluyosa olur olmuyosa bitirirdik dedim.
Sizin mağduriyetinizide kredi çeker karşılarım kimseye boynumu eğmem altta kalmam dedim.
Yok ne gerek var sen gel tamam ben bizede yakın tutmicam sizi.Onun işyerinin ordan ev tutcam düğününüzü herşeyinizi yapcam dedi.
Sizin lafınızın geçerliliği yok sizin evinizde dedim.Siz bi ayrı konuşuyosunuz eşiniz oğlunun bi ayrı dedim.
Babam beni göndermiyo bu kadar basit dedim.
Annesi ordan bağırıyo yırtıyo kendini ay nasıl pskolojim bozuldu allahım.
Sonra oğlu aldı telefonu bana dediği tekrarladığı
"Senin oraya gelir kökünü kazırım kökünü duyuyomusun beni.diye tekrarladı.
Annen seni dolduruyo annenin aklına uyuyosun dedi.
Onlada kısa konuştum istemiyorum dedim sen benimle ne için evleniyosun ya dedim
Seviyorum dedi sevsen böylemi olurdu be dedim.Çokmu seviyosun ölüyomusun gel dedim hadi gelebilcekmisin
İstanbul sınırlarında oturmam asla dedi.Ama de ankara izmir nereyi istiyosan orda oturalım beyaz bi sayfa açalım dedi.
İstemiyorum dedim sonra bana şunları dedi
Senin namusun yokmu? Sana diceklerimi sen iyi biliyosun namussuzmusun kızım sen dedi.
Bizde böyle nişan atmak fln yok kimsede yok bi kere baban vermiş dedi kan çıkar dedi.
Gördüğüm kadarıyla sizde namus yok önem verilmiyo dedi.
Sana verdiğim 2 yıl haram olsun bi daha telefonum çalmasın dedim.
Anneni ver dedi anlatıcam ne var ne yok.
Tamam dedim al hadi anlat
Anneme verdim annem konuşmak istemedi
İStemiyo dedim ver başka bişey dicem dedi tamam dedim anneme verdim
Siz namussuzmusunuz dedi senin kızının benle bi karı koca olmadığı kaldı dedi pat telefonu kapadı.
Msj atmış anana dediğimi babanada dicem yarın diye.
Bu kadar rezil bi insan görmedim.Telefonumdaki o tehtitleri savcılığa gidip halledicem pislik insanlar.Bu kadar aşağı iğrenç aciz biri olmayı nasıl becerebildi ya
canım benim anca gelebildim
gece dört döndüm yatakta. bi türlü uyuyamadın. kocacıgım kafayı yedın heee iyice dedi
gece 9 suları eşimle konusmamız:
-ayyy naptı acaba kızcagız yaaa, babası ınsallah kötü tepki vermemiştir.
-kimin babası?
-kadınlar kulubundeki bi kız..
-Allahım sen bu hatuna akıl fıkır ver. alemin derdi seni gerdi heee
-Allah sana da azıcık ince fikirlilik ve duyarlılık versin, odun!!! yontucam ben seni ama neysee...
-aman altta kalma ver cevabı
-ne zaman kaldıgımı gördün???!!
-hıh
-hıh
gördüğün gibi gamzelicim butun gece aklımda sen vardın.. daha yeni oturabıldım pc basına bebişle ilgilenmekten. o telefonunu kapat hemen bence, yeni bı hat al. savcılıga şikayet et. ama seni şikayet edicem falan deme o şuursuza. anlasın neye carptıgını. baban o adi adama inanmaz. zaten sende soylersın kuyruk acısından napıcagını sasırdı diye. kan dökülürmüşmüşmüş... yiyosa gelsin döksün kolaydı öyle adam öldürmek.. kesinlikle hemen basvur savcılıga. msjlarıda gösterırsın. tlfda da boyle boyle dedıler dersın. görsün bakalım .................. suan acaip küfür ediorum. kurtulduguna sevındım. gercekten. Anan seni kdir gecesi dogurmuş kız :))) yolun basında gördün ne mal olduklarını.
canım benim anca gelebildim
gece dört döndüm yatakta. bi türlü uyuyamadın. kocacıgım kafayı yedın heee iyice dedi
gece 9 suları eşimle konusmamız:
-ayyy naptı acaba kızcagız yaaa, babası ınsallah kötü tepki vermemiştir.
-kimin babası?
-kadınlar kulubundeki bi kız..
-Allahım sen bu hatuna akıl fıkır ver. alemin derdi seni gerdi heee
-Allah sana da azıcık ince fikirlilik ve duyarlılık versin, odun!!! yontucam ben seni ama neysee...
-aman altta kalma ver cevabı
-ne zaman kaldıgımı gördün???!!
-hıh
-hıh
gördüğün gibi gamzelicim butun gece aklımda sen vardın.. daha yeni oturabıldım pc basına bebişle ilgilenmekten. o telefonunu kapat hemen bence, yeni bı hat al. savcılıga şikayet et. ama seni şikayet edicem falan deme o şuursuza. anlasın neye carptıgını. baban o adi adama inanmaz. zaten sende soylersın kuyruk acısından napıcagını sasırdı diye. kan dökülürmüşmüşmüş... yiyosa gelsin döksün kolaydı öyle adam öldürmek.. kesinlikle hemen basvur savcılıga. msjlarıda gösterırsın. tlfda da boyle boyle dedıler dersın. görsün bakalım .................. suan acaip küfür ediorum. kurtulduguna sevındım. gercekten. Anan seni kdir gecesi dogurmuş kız :))) yolun basında gördün ne mal olduklarını.
Canım affına sğınarak birşey diyecceğim sana sen bu çocukla ne dderece ileri gittin
canımmmm ya :) Çok sağol beni çok mutlu ettin Allah razı olsun iyi niyetli insan olmak böyle bişey. Gördüğünüz gibi saçmalıklarla dolu bi gece oldu dün.Terbiyesizlkle efelikle geçti gitti :/ LAfta kabadayı onlar. Oğlunu bilemem ama bişey yapacğı çok düşük bi ihtimal %10 kadar. Ama onların yaptığı ayıp benim içim rahat.Yerden göğe kadar yanlış hatalı sözler sarfetti.
Havlayan köpek ısırmazmış boşver.... dediğin gibi hepsi lafta.. eniştenlerde zaten hooop derler. hıcbıseycık olmaz. ama genede gıt savcılığa derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?