- Konu Sahibi gamzeli_st
-
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/490491-cikmazdayim-olur-akil-verin.html
bu konudan sonra yüzüğü ne zaman çıkaracaksın diye bekliyordum.gelinlikle çözülmüş oldu.hakkında hayırlısı olsun.zaten beraber oturmayı kabul etmen en büyük hataydı
"sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.
oncelikle kararliligindan dolayi tebrik ederim.
bu aileyle hele hele bu adamla hayatta omur gecmez.
guven vermiyor insana,es yerine anca kukla olur ondan.tak eline oynat.
istedigi gibi santaj yapsin,her ozelinizi kullansin isterse.
asla umrunda olmasin.
sen kendinden ailen de senden emin olsun.
tek nacizane tavsiyem sakin ama sakin ne yaparsa yapsin asla geri donme.
isterse senin vicdaninla oynasin arkana bile bakma.
cok mantikli ve akilli konusuyorsun.
ne kadar seversen sev su durumda mantiginla aklinla hareket etmelisin.
hakkinda hayirlisi olsun!!!
Kendinin degerinin bukadar farkinda olman cok guzel, cogumuz yapamioruz bunu cogu zaman. Sen kesinlikle haklisin cnm ailesi cok iyi olmayabilir adam seni desteklemeli arkanda durmali yoksa surdurmenin bir manasi yok, bende sorun yasadim ayni sizinki gibi soz kesildi bir kez gelmediler vs vs ama olaylarda nisanlim hep arkamda olup onlari karsisina aldi ve simdi hicbiriyle gorusmuyorz omrumun sonuna kadarda asla gormek istemiorum hastalik olur olum olur oglu gitsin ama ben asla.
Dışardan bakınca çok beğenilen bi tabloyduk.Belki bekar arkdşlardan, nişanlılara fln benim gibi bi iç geçirmiş biri varsa burdan okumasına vesile olayımki göründüğü gibi olmuyomuş cidden.O mutlu sandığınız insanlarda böyle sıkıntılar yaşayabiliyo.Ama benim mutluluğuna özendiğim arkdaşlarım birbirlerine destek herkes yerini haddini biliyo.Bende öyle olur sandım hayallere kapıldım ama beni yeterince sahiplenmemiş demekki. Laylaylom devam etsem edebilirdim ama kendime ederdim ailemi üzerdim.
Lise zamanında herkes çıktığıyla alyans takardı ne öyle çıkma işlerine bulaşırdım nede yüzük takma taraftarıydım Onla çıkarken o yüzğü tak ayrılınca at diğeriyle çık yeni bi yüzük tam bi saçmalıktı.Hep dedimki ilk yüzüğümü evleniceğim insanla takıcam.Taktım ama evleniceğim insan değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?