- Konu Sahibi gamzeli_st
-
yüzüğü evleneceğim zaman takarım demekle büyük konuşmuşsun sanırımama boş ver.zararın neresinden dönersen kardır.ilk nişan atan sen değilsin.nişanlılık; anlaşıp anlaşamıyacağını anlamak için yapılmış bir süreç,olmuyosa uzatmanın anlamı yok.
şimdiden annesi ve nişanlısı arasında dengeyi kuramayan bi erkek evlenince anakuzusu tabir edilen kocaya dönecektir.uğraşan sen olacaksın, değmez...
nişanlın arayıp sorsa "napıyosun sen,oturup konuşalım,bir şans daha ver" falan dese neyse....demek ki o da böyle bşey bekliyomuş
Ve haksız olduğunu bile bile nasıl bi vicdana sahipki hala aramıyo beni.Arasada durum değişmicek ama ilgnç yani. Ben olsam nasıl üzülürüm kızı üzdüm bi gelinlik için değermiydi derim.Millet amma rahat ve gaddar ayrıyeten zeytinyağı gibi üste çıkıp bide o bana tavır yapıyo.Ne günlere kaldık. Sorsan şimdi ben suçluyumdur.Nankör insanı anlamak zor böyle
duygusala bağlama sevgiden değil elaleme rezil olduk onca ev taşıdık ettik gel evlenelim resil olmayalım anlamında olur bence. Allah kurtarmış seni.
ay inanmıyorum sana yaa3 Gündür beni ilk güldürensin allahda seni güldürsün emi :) Aynen öyle yapcam sadakada vercem yeminle.İyiki sizle paylaşmışım bunu.özgüvenime özgüven kattım ya allah razı olsun hepinizden
annesinin lafından hiç çıkmayan birinden bahsediyoruz sonuçta..
emin ol şuan annesi ona neler diyodur..
göklere çıkarmıştır oğlunu, senide suçlamıştır..
ana kuzusu olan biri olarak eski nişanlında bu laflarla egosu tavan yapmış halde dolaşıyodur şimdi..
aynen aynen. Biz sözlendik ertesi günü onlar daha burdaydı annesi bana dönüp böyle diyodu " erkeğin iyisini kaptı valla" diye.Dış görünüşte bi yerde önemli tbiki ama bende sonuçta güzelim.Fakat onun oğlu ona göre ve oğluna göre baya bi yakışıklı.Tamam tipi güzel ama huyu güzel olsun.Şimdi annesi vermiştir gazı yakışıklısın şöylesin böylesin.Gelecek olan kızda tipe bakar eminim.Neyinin olup olmadığını sorarsa hiç şaşmam.Güzellik geçici önemli olan geçinebilmek yuvarlanıp gidebilmek.
Annesinin dün telefonunu açmadım ya tövbe bi daha beni aramaz ve nasıl delirmiştir oğlunuda o böyle yaptı şimdi kim bilir ne dediki söznden çıkıpta beni arayamıyo.Annesine bu kdar tapıyo.
budur işte
kızlar böyle aklını zekasını kullancak işte
şimdi gitsin nişanlın, annesiyle gelinsiz evlerini bi başlarına tepe tepe kullansınlar...
tlfnu açmamakla çok iyi yapmışsın.
haddini bildirmişsin o kadına..
ne kadar yazık, sen inşallah gönlüne göre birini bulup mutlu olacaksın ama o kadın oğlunun mutluluğuna bi ömür mani olacak bu davranışlarıyla..
zararın neresinden dönersen kardır.
ayrıca neden ailesiyle oturmayı kabul ediyosun ki.
nacizane fikrim asla yanlış anlaşılmak istemem aynı evin içinde kanatlı melek olsa çekilmez.
bırak yazık etme kendine. bu devirde hala beraber oturmak mı kalmış.
sakın acıma barışma evleride veremedikleri huzurları da kendilerinin olsun kaybeden sen değilsin sakın üzülme.
Aman boşver canım ıyı yapmışsın akıllı kızmış sın valla sevıyorum dıyıp daha fazla goz yumabılırdın bu sacmalığa.350 tl lık gelınlığide anasını da alsın başına çalsın.aptal adam
şimdi 2 kere aradı açmadım Yazdığı msj " ne yapmaya çalışıyosun çözemedim.Galiba beni cezalandırmaya çalışıyosun ama yanlış yoldasın bunu bil bu kadar kibirli olma"
Hala bırakamicağma inanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?