- Konu Sahibi gamzeli_st
-
öncelikle gercekten gecmis olsun ayni seyi ablamda gördüm simdi evlendigine bin pisman ve her nedense annemleri suclar niye beni engellemediniz diye.. senin ailen karsi cikmadimi hic??? hakkinda hayirlisi buymus diyorum gecmis olsun...
kibir görmek istiyosa annesine baksın bence o
ben şahsen konuşmak açıklama bile yapmak istemiyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım.Bitti dememe gerek varmı hiç cvp vermesem böyle daha iyi değilmi zamnla anlasın.Şimdi ona bitti artık demem sadece beni üzer zamanla anlasın ot kafalı
annemle babam ben seviyorum diye çıtlarını çıkarmadılar.Sevgiyi para puldan önde tuttukları için orda oturmama bile müsade ettiler yoksa ben tek başıma onu buraya getirmeyi bile başarmıştım.Ailem bu kadar pislik olduklarını bilmiyo hele babam hiç bilmiyo.Annemede bilmediklerini yani detaylarıda anlattım. Yine bana bırakıyo.Bende istemiyorum.Bile bile kendimi yakacak kadar beyinsizmiyim ya çocuğa bak hala cezalandırmaktan bahsediyo gerizekalı kaç gün olmuş insan bi pişman olur ne kadar mal insanlar varmış tövbe ya
Sakın keşke, belki, şöyle olsaydı gibi şeylere takılma. Adam daha onu bıraktığını fark edememiş, egosu tavan yapmış. Sen bir evin bir kızı olarak onlara hizmetçi mi gidiyormuşsun. Bir kere beraber oturmakta ne imiş? Yoksa ev tutup dayayıp döşemeye gücü evlenmesin, adamım ben diye çıkmasın meydana. İkincisi, annesinin sözünden çıkamıyorsa, sen bulur ama anne bulamam diyorsa gitsin de karılığını da anası yapsın. Üçüncüsü seni tehditle, korkutarak, şiddetle kazanacaksa aklınca bir yanaya baksın ben kimim, bu kızı hak edecek ne özelliğim, kişiliğim var diye düşünsün. Şimdi hiç uzatmadan babana olanları anlat, bu işin bittiği resmileşsin. Sakın ama sakın dönmei düşünme. Sen değerlisin, beraber olacağın, ömür geçireceğin kişi sana değer vermeyecekse hayatında yeri yok. O, annesi yada onun tarafından biri ararsa da açma telefonunu, senin de dediğin gibi annen var baban var senin onları arayıp konuşsunlar, hem de sinirlerini bozma. Adam pişman olacağına hala ukalalık yapıyor. En zor anlarında, en duygusal anlarında bu adam beni hak etmek için ne yaptı de kendine. Eminim onu silkelemekten başka bişey gelmeyecek içinden. Hayata bir kere geliyoruz, kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok
"sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?