Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

hastamisiniz pskilojiniz mi bozuk anlattiginiz insan psikopat farkinda misiniz. psikopat biriyle aile kurmaya calisiyosun.
once bi kendine saygini ozguvenini topla. sirazen kaymis. silkelen kendine gel yazik gencligine

Merakımdan soruyorum yargılamak için değil, beni aileme rezil etti dediniz, peki o süreçten sonra ailenizin tepkisi ne oldu?

Bundan sonra yapacağın en doğru şey dürüst olmak. Yeni ilişkinde hatalarını tekrar etme, yalan söyleme. Kendine saygından bunu yap. Yeni ilişkinde Asla eski sevgilinden bahsetme, sen de ona geçmişini sorma. Aranızda bir şey yaşanırsa bu doğal akışında gerçekleşir. Kimse kimseden hesap soramaz. Ama artık o insanlardan uzaklaş. Kendine farklı bir yerde bir hayat kur. Yaşadığın şehri değiştir. Dürüst olmak, başını yastığa koyduğunda sana iyi gelecektir. Ve sosyal medya kullanma. Yalan söyleme yalan söyleyen aslında kendini kandırır. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…