Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Bence başta hatalı olan sizsiniz, dürüst davranmayarak karşınızdaki insanı salak yerine koyup kandırmaya çalışarak hem de bir kaç kere. İstediğiniz için zamanında bir ilişki yaşamışsınkz bunun arkasında durup açık yüreklilikle anlatıp karşınızda ki adam da sizi seviyorsa gerçekten ve kaldırabilicekse durumu kabullenirdi.
Yetmemiş karşınızdaki adamın kafası karışmış beraber olmuş sonra yok ya olmaz bunlar dercesine sıradan bir insan olarak görüp sizi etrafa anlatmış, çocuğu kabul etmemesi zaten sevmediğini kanıtlıyor. Adam gibi adam değilmiş kısaca.
Bence herşeyi silip elinizdeki mesleğe odaklanıp yeni bir hayata başlayıp bundan sonra ki ilişkilerinizde herşeyi detaylıca anlatmayın elbet ama dürüst olun soruşar karşısında. Hakkınızda hayırlısı olsun.
 
Kimseye kendini kullandırma , kimseye taviz verme, dik dur. Evlenmek zorunda da değilsin. Ömrün boyunca bekar ve yalnız da kalsan kimseye yamanmak için yalan da söylene bir daha.
 
Sadece üzüldüm ne denebilir ki.. Insana en büyük zararı yine sadece kendisi verebilir
 
Neyi fark ettim biliyor musun bu sitede aynısını göre göre, kim cinsellik konusunda "Bir hata ettim, bekaretim gitti napcam ah vah, vay beni kullandılar, novmisssima zeval geldi" kafasındaysa, ne kadar çok buna önem verip ağlaşıyor kendini eziyorsa, hep aynı seviyede bekaret arayan, zar kafalıları iti kopuğu çevresine topluyor, hep aynı paralelde erkekler çıkıyor karşısına. Abi yapmayın şunu valla çıkın şu kafalardan hayatınıza güzel bakın ki insan gibi insanlarla tanışacak ortamınız olsun.
 
kıyamam canım ya insan birini sevince kör oluyor gerçekleri göremiyor bizde yaşadık aslında çocuğu aldırdığında sen ter etmeliydin onu aslında kurtulmuşsun inan bana yaşananlar ağır ama geçer toparlan ayağa kalk dimdik yürü senin bi suçun yok inan..
 
Onu boşverin gitmiş artık defolsun. Bundan sonra yalan söylemeyin. Ve bu yaşadıklarınızı kaldıracak biriyle olun
 
'.....sevdiğine inandım çok çaba harcadım o bir yaptıysa ben bin yaptım hep o mutlu olsun diye uğraştım.üniversite döneminde biriyle birlikte olmak gibi bi hata yaptım.bana daha önce böyle bişey yaşayıp yaşamadığımı sorduğunda olmadığını söyledim o da zaten kaldıramazdım dedi aradan zaman geçti ilişkimiz ilerledikçe yakınlaştık bende ona yeni bi yalan söylemek zorunda kaldım kendim kendime zarar verdim kızlığım bozuldu dedim çok sinirlendi kabullendi ..."



Ugrassan ancak ve ancak bu kadar 'varos' olunabilir. Bu krolarin koku bir bitmedi gitti kardeşim
 
nişanlın başkasıyla ilk ilişkini yaşadığını nereden anlamış ? Sonuçta sen ona ben kendim bozdum demiştin .
 
Ben yaptığının arkasında duran hiçbir kadının mağdur olduğunu görmedim henüz. Ağlayıp sızlayıp kılıf uydurup sıçıp batıranlar ise hep kaybetti.
 
Allah bizleri sizin gibi yüzü kizarmadan yalan söyleyen insanlardan korusun insallah, nisanlinla da aslinda tam birbirinize göresiniz, keske evlenseydiniz, simdi ikinizin de baska 2 insanin hayatini karartma firsati oldu, Allah korusun
 
Ben sevismeli kisimlari disarida birakarak yorum yapayim dedim. Yine de bu adamdan olmazmis be bacim. Rezil herif. En azindan terkedip medenice ben bunu kaldiramam deyip bitirebilirmis. Sizin ozelinizi orda burda nasil anlatir karaktersiz!? Hem zaten sorumsuzdu diyorsunuz, ailesine iyi degil dediler diyorsunuz, sizi yari yolda defalarca da birakmis.. Bu adamla evlenmediginize dua edeceginiz gunler cok yakin. Artik unutup hayatiniza konsantre olmaya calisin... Sag sol kimsenin lafini da takmayin. Tayin alip gidin bambaska ozsayginizin barindigi bir hayat kurun kendinize..
 
Ben suanda o adama hala asik olmanla ilgilenemicem.cok fazla yalan vqr ortada .o da pisligin biriymis.olan olmus bosver. Hicbir zaman yasadgn birlktelkten dolayi bu kdr mutsuz oldgnu dusunme. Ne iliskiler vr etrafta. Saglk olsn yeniden basla hayata . basasirirsin emn ol
 
seni bayagii kullanmiss sonra gecmisini onune sererek rezil etmis yetmemis itibarini da yerle bir etmis.
boyle bir karektersizi dusunen beynimi aldiririm ben.
 
Daha önceden birliktelik yaşadığınızı itiraf etmeniz gerekmiyor. Gerçekten seven erkek böyle saçma sorular sormaz zaten, umursamaz da. Yalan söylemeniz sizi çok kendine güvensiz gösteriyor. Yaptığınız her şeyden gururla bahsedin, pişman olmayın, yanlıştı demeyin. Bakın o zaman erkekler peşinizde nasıl pervane oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…