Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

ya bu adamlar neden kızlık zarina önem veriyo..
yat yat sonra git bakire kız al...
neden....
kadinin suçu ne?
kızlığın suçu ne??
arzsunu yaşayan adam.. evlenip de kız olan kız alip da karısını başka karılari aldatan insanlar var..
bizim suçumuz neydi...
sen heves için gitmiş yatmişsin ama yalan sölemesydi belki de iyiydi o nişanlin kim bilir başka kadinlarla yatmiştir... sen sormadiniz mi?
kız degildi diyo o kan görmeye niye merakli??
neden önemli...
iyi olmuş belki de evlenseydin belki seni aldatabilirdi git sadaka ver birine..

Neden bunları anlatma gereği duydun ki dik tire cektin sonuçta oda birliktelik yaşamış
O epey karektersizmiş hem birlikte olmuş hem hamile bırakmış birde
Çocuğu aldırmış
Olanlar olmuş artık bütün bu yaşadıklarını gelecektede başka bir erkeğe anlatma

Allah kurtarmıs senı haberın yok , bosver hersey gecer hayatta bunlarda gececek belkı bıraz uzuleceksın ama bıtecek gececek zamanla ..
Boyle bı ınsanla beraber olmaktansa acı cekmek daha ıyıdır

Kusura bakmayın ama ilk defa ağzımı bozacağım burda tam bir "şerefsiz" örneği !!
Erkekleri anlayamıyorum kendileri yaparken normal, karşısındaki bir kadın olunca eleştiri, hakaret, yargılama,infaz !
Sizi gerçekten sevse, başka insanların gözünde "sizi bu şekilde göstermek için uğraşmaz, özelinizi ortaya dökmezdi".
Yapılan şeyin hesabı size, kimseyi ilgilendirmez ki, asla doğru demiyorum ama bu sizin meseleniz.

Keşke sizde giderken herşeyini ortaya döküp, onu rezil etseydiniz !

Unutmayın, bir insanı en iyi ayrılırken tanırsınız, zira sizinki de o mesele. Hakkınızda hayırlısı olsun, toparlanın ve biran önce hayatınıza bakın.

tatlım yerlerde sürünüyorda yiğitliğe .b...k sürdürmüyor bence...sana haberlerin geleceğini bildiğinden öyle yapııyor hiç kafanını takma yoluna bak derim

Tatlım sonuç olarak çok kötü şeyler yaşanmış, buna gerçekten üzüldüm nihayetinde ben de bir kadınım özelin duyulmuş.. fakat şu da var ki keşke on kişiyle yatsaydın ama bir tane yalan söylemeseydin. İlk zaman söyleseydin kaldıramazsa kaldıramasaydı, neyse olan olmuş.. şu an ailenin tepkisi ne? Onlara söylemiş mi?

Biliyorum hata yaptım biriyle birlikte olarak ama Yalan söyleme mecbur kaldım
Hala hatanın biriyle birlikte olmak olduğunu sanıyorsun. Nişanlınla da yatmışsın? Ona niye yanlış demiyorsun? Çünkü ona hak ama başkasına değil sana bunu empoze etmiş. Tek bir hata var o da YALAN. Yalanın girdiği yerden hayırlı bir şey çıkmaz..

Senin hatan yalan soylemek. Sende bu durumu soyleme kimseye tayin al git.

Kimseyi canımı verecek sevmedim çünkü bunun sağlıklı bir sevgi olduğunu düşünmüyorum. Bende mi sorun var acaba?
Size de geçmiş olsun inşallah atlatırsınız demekten başka ne diyebilirim bilemedim. Böylesine acımasız bir erkekle evlenmemeniz zaten en büyük avantajınız olmuş aslında. Arkanızdan kötü konuşuyorsa da (ki ona yaptığınız bir kötülük olmamış, temelde yalan söyleyip bakire taklidi de yapabilirdiniz burada da örneğini çok okuduk) bu onun karaktersizliği ile ilgili bir durum. Zaten bebeği aldırmak istediğinde adam olmadığını belli etmiş. Bu aşamadan sonra kimseyi de kendinizin önüne koyup kendinizden geçecek kadar çok sevmeyin rica ederim.

Peki madem ki,senin gecmisinde yaşadığın cinsel iliski bir hataydı. Neden nisanlinla da yaşadın?Ustune de hamile kaldin,sonra aldırdın. Bunlar hata degil mi?
Yani sana göre?
Aynen. Muhafazakar bir kafa yapım yok ama iki durumu kıyaslarsak üniversitede sevdiğiyle sevişmesi, nişanlısından hamile kalmasından ve aldırmasından daha masum geliyor bana. Hangisi hata bence pek bir fikri yok. Kimsenin yargılamasını istemiyorum ama sevişmeye öcü gibi bakıp /baktırılıp vay efendim hataydı boşluktaydım deyip (ki kılıf uydurmaya gerek yok istemişsin yapmışsın işte arkadaş) evlenmeden hamile bırakılan kadınlara da anlam veremiyorum. Asıl hata korunma yöntemlerini az önemsemek bence.. ki hamileliklerin yüzde doksan dokuzu “olmaz nasılsa yea” diye güvep bodoslama devam etmekten oluyor. Sonra olan bebeğe oluyor, kadının psikolojisine oluyor ve ben çok kızıyorum.

Kızlığa önem veren erkeklerden uzak durun artık. Sevmişsin sevişmişsin neresi hata bunun? Oranızı buranızı diktirerek kendinizi bu kadar aşağılamayın. Kadınların şu kafa yapısı değişmedikçe erkeklere sövmenin anlamı yok. En büyük zararı kendinize veriyorsunuz...

sizi allah kurtarmış.
nişanlın bunu hazmedemeyecek birisiymiş. evlensen de çocuğun olsa da alakalı alakasız her konuda bunu karşına getirecekti yüzüne vuracaktı. kredi çekelim dese olmaz desen seni bu halinle aldım diyecek, sen hastayken bütün sülalesi toplansa misafirliğe gelse seni bu halinle kabul ettim sen aileme surat asıyorsun diyecek, birşeye heves etsen burnundan getirecek. yani kendisi de atlatamayacak, sana da ömrün boyu rahat vermeyecekti.

ömür boyu mutsuz olmaktansa önüne bak artık. önüne bakarken de, lütfen korunun. cinselliği yaşamana kimse karışamaz ama yetişkin bir birey gibi sorumluluğunu al ve korun.

yalan üstüne yalan hep böyle ilişki olmazki.eski nişanlınınızda hataları var bebek aldırmak gibi mesela sizi rezil etmek gibi ama bunları siz yalan söylemesenizde yapar mıydı bence yine yapardı.siz haklıyken yalanlarınızla haksız durumuna düşmüşsünüz.

Bencede ilk secenek daha masum sonrasinda yalanlar solenmesi düğümler birsuru entrikalar bunlara gerek yokmus ve de..
Evet istemissin yapmissin buna kilif uydurmak cok sacma ya pisman olcaksan neden yaptin
Daha dogrusu neden pisman olasin ki yani

Hikayede dogru birsey yokki.. her satir yalan yalan ustune.. bole bi evlilik yapsaydinda mutlumu olacaktin saniyosun?

Bir kadın olarak yazdıklarınızdan utandım... Geçmişimiz sadece bizi ilgilendirir kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz... Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... yazık!!
Tam da bunu söylüyorum işte. Kimseye açıklama yapmak zorunda değil kimse. Seks yaptım seni ilgilendirmez der geçer. Ama tecavüze uğradım demek gerçekten o kadar iğrenç ki.
İnsanlar sırf böyle yalanlar söyleyen insanlar yüzünden gerçekte böyle şeyler yaşamış insanlara inanmıyorlar.
Bana göre ne erkeğin ne de kadının geçmişiyle ilgili açıklama yapması zorunlu değil. Ama geçmişiyle ilgili böyle bir yalan söylemek insanın kendi suçu.

Evet konunuzu bir daha okudum. Şimdi şöyle bir açıklama yapayım.
Hala nişanlınızın size hakaret etmesine ve sizi rezil etmesine iğrençlik gözü ile baksam da İnanın sizin yaptığınız şeyler hiç basit şeyler değil.

Neden ama gerçekten neden bu kadar çok yalan söylüyorsunuz?
Evet benim gözümde sırf seks yaptığı için birine karşı sevgisi azalabilecek erkek net salaktır.
Ama kusura bakmayın da sizin bu yaptığınız asıl kendinize saygısızlıktır.
Tek diyebileceğim iyi bir ders aldığınız olur.

Eğer yalan söylemeden direkt açıklasaydınız ve nişanlınız yine bu hareketleri yapsaydı sonuna dek yanınızda olurdum. (Hala nişanlınızın doğru bir şey yaptığını savunmuyorum) Ama siz de adam kötüymüş kakaymış sen çok masumsun denilecek kadar sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.

Başinda durustce anlatacaktiniz.. baslamadan biterdi. Ama simdi kotu olmus tabi

Nişanlısı da aynı konuda dürüst davranmamış. Burada en büyük sorun kadının 'tecavüze uğradım' demesi. Geçmişini kabullenememesi. E adam da hem geçmişini hem çocuğunu kabullenmemiş. Al birini vur ötekine. Kimi, neyi savunuyorsunuz sayın üye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…