- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aynen..
bakın ben ilk evlendiğimde yaptığım yemekleri dökerdi kaynanam güzel olmamışş ulan 19 yaşındayım bi kötü olur bi iyi..
eşim yerdi o dökerdi
Deseydi kii kızım bir dahakine daha güzel olur yapa yapa öğrenceksin biz anamızın karnında mı öğreniyoruz deseydi yada öğretmek isteseydi bende gerizekalı değilim karşımdakinin tavrını anlarım ılımlı olurdum ama hiç yapmadı..
Yapanı ayakta alkışlıyorum
Helal olsun böylesi kaynana değil anadır..
Ben çektiklerimi söylüyorum onlardan örnek veriyorum herkesin yaşadıkları kendine..
Aynen..
bakın ben ilk evlendiğimde yaptığım yemekleri dökerdi kaynanam güzel olmamışş ulan 19 yaşındayım bi kötü olur bi iyi..
eşim yerdi o dökerdi
Deseydi kii kızım bir dahakine daha güzel olur yapa yapa öğrenceksin biz anamızın karnında mı öğreniyoruz deseydi yada öğretmek isteseydi bende gerizekalı değilim karşımdakinin tavrını anlarım ılımlı olurdum ama hiç yapmadı..
Ben çektiklerimi söylüyorum onlardan örnek veriyorum herkesin yaşadıkları kendine..
Aynen..
eşim yerdi o dökerdi
Ben anne olsam gayet de yalnız kalmak isterim. Yeni evli çiftin arasında işim ne. Kendi annem olsa yeni bir eş bulurum ona, sevgilimle de ayrı eve çıkarım. Yalnızlıktan zarar gelmez kimseye ya. Çok duygusallaştırıyorlar herşeyi.
ortada eğer sevgi varsa bence cekilir..ilerde bizde anne olcaz..birde denemek lazım aslında..bu arada ev annesinin mi ki?en azından kira derdiniz olmucak..bence kişiye göre değişir durum
ortada eğer sevgi varsa bence cekilir..ilerde bizde anne olcaz..birde denemek lazım aslında..bu arada ev annesinin mi ki?en azından kira derdiniz olmucak..bence kişiye göre değişir durum
İşte bu..çoğu hatalar ve hayat karartmalar bu düşüncelerden oluyor.Ne demekki "en azından kira derdiniz olmayacak",keşke dertler kira derdi olsa..Yok kira büyük dert geliyorsa neden acele ediliyor evlenmek için.Şartlar sağlanana kadar beklemeli,kira dert olmaktan çıktıktan sonra evlenilmeli ama ev üstüne ev kurulmaz.Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Duyuyoruz,görüyoruz en azından burada hergün karşılaşıyoruz,kaynana evine gelin gidip sonradan kuru ekmek yesemde kendi evimde olsam diye ağlayanları.Başlangıçta nasıl başlarsanız öyle gider,biraz beraber oturalım sonra ayrılırız düşüncesi tamamen hayal.
Evlenecek erkeklerin kazancı ve mesleği berbat böylede olunca o açığı kapatmak için oğlan anneleri devreye giriyor ve oğluna akıl veriyer kız bizimle yaşar diye çoğu genç kızda bu tuzağa düşüyor yoksa aşkından ölecek![/QUOTE
O kız için artık kurtuluş yoktur..
Bir defa yaşlı büyücü kadının elmasından 1 ısırık almıştır
sonuu külkedisine bağlayalım saat 12 araba kabak...
Evlenecek erkeklerin kazancı ve mesleği berbat böylede olunca o açığı kapatmak için oğlan anneleri devreye giriyor ve oğluna akıl veriyer kız bizimle yaşar diye çoğu genç kızda bu tuzağa düşüyor yoksa aşkından ölecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?