inşallah Can'ım benım Allah razı olsunCanım uzme kendini herşey hal olur sana dua ediyorum merak etme Allah gönlünde geçen ne varsa kabul etsin hayırlısıyla .
Polise kayıp ihbarı verilmiş gttm baktm ama haber yok her gün elim telefonda içimde bi umut bekliyorumBence ailesi birşeyler saklıyor ,yani en kötüsüde olsa seni isteniyorsa olsa çıkıp adam gibi söylesinler,böyle merakta bırakılmaz insan,taş olsa çatlar ,aile endişeli gözükmüyor polise gidip kayıp başvurusu yapmıyorsa vardır bildikleri, sahi aklıma iyi fikir geldi ,gidin polise kayıp başvurusu yapın hangi delikteyse onlar bulur bu adamı ,yok yani en azından gece rahat uyku uyursun
Evet biraz acele oldu ana ikimizde istıyoduk hatta o daha çok istiyoduHerşeyden bunalmis demekki geri dönse herşey eskisi gibi olurmu sence belkide evlenmek için çok erken ettiniz hem maddi hem manevi olarak hazır değilmiş evlilige
Sağol bi gelişme olursa yazcam zaten hep burdanyorumumu düzenledim bu yanlislikla geldi dönüpte mutlu olursaniz eğer haberdar et seviniriz sanmıyorum yinede sen yine yaz..
Polise kayıp ihbarı verilmiş gttm baktm ama haber yok her gün elim telefonda içimde bi umut bekliyorum
Canım durduk yere olmasa bile üst üste gelen herşeyin içinde sen de varsın sen cekip gittin mi? Gitmeyi düşündün mü? Mantıklı davran. Ama allah gönlüne göre versin inş düzelr tabiBen onun durduk yere gittiğine inanmıyorum her şey üst üste geldi lütfen dua edın dönsün her şey yoluna girsin lütfen
ben düşünüyodum evet çnkü çok sıkıntılı Zaman'lardı ama ihanet etmek istemedim inşallah düzelir pişman olup gelirCanım durduk yere olmasa bile üst üste gelen herşeyin içinde sen de varsın sen cekip gittin mi? Gitmeyi düşündün mü? Mantıklı davran. Ama allah gönlüne göre versin inş düzelr tabi
Sanmıyorum kötü haber tez yayılır ailesi İllaki haberleşiyorlardırAilesinin de haberi yoksa başına birsey mi geldi?
Sağol bi gelişme olursa yazcam zaten hep burdan
Evet çok zor insan alışamıyor aklım hep onda diyorum kimle Nasıl bni düşünüyo mu aklına geliyomuyum aklında ne var ama o kadar özledim kibekleriz canim bari sen mutlu ol inan zor biliyorum .
Demekki ailesi çok üstüne gitti belkide yada zora geldikçe baktı hayallerle gerçekler bir değil üstesinden gelemedi o da böyle çocukça bir yönteme başvurdu tabi bunlar varsayimlar keşke zorlanıyorum erteleyelim deseydi daha dogru olurduEvet biraz acele oldu ana ikimizde istıyoduk hatta o daha çok istiyodu
İnşallah döner Can'ım ya Allah hayrlsıyla nasip etsin inşallahDemekki ailesi çok üstüne gitti belkide yada zora geldikçe baktı hayallerle gerçekler bir değil üstesinden gelemedi o da böyle çocukça bir yönteme başvurdu tabi bunlar varsayimlar keşke zorlanıyorum erteleyelim deseydi daha dogru olurdu
İnşallah bizde hayırlısıyla öyle olur İnşalah nolur dua edin nolurBir tanidigimda boyle dugune 1hafta kala ayrildi kizdan.sonra tekrar görüşmeye basladilar.evlilik korkusu sarmis damat beyi.baristilar evlendiler.mutlular mi evlilik nasil gidiyor bilmiyorum.inanin dua edin rabbim hakkinizda hayirlisini versin
Bu kadar sulardan, üstüne gidersen onu yapma, bununla konuşma , ooooo bu ne bunalirda kacarda, ben olsam bende sırra kalem başarım,çünkü nefes almak istiyor insan, herşeyin bir dozu var, bu kadar kıskanmak kısıtlamak sevgi degilki ya kendine guvenmemisssn yada ona,ona guvenmiyorsan bırak bitsin zaten, hep böyle gardiyan roluylemi evli olacaktın ,zaten bu kadar üstüne gittiğin biri ya terkeder,ya aldatır,dönerse ne yapacaksın? Bu seferde nereye gittin?nerde kaldın?Kiminle kaldın?Sen beni nasıl böyle bıraktın? Bu sorular gelecek, madem bu kadar seviyordun hani öyle diyorsun ya o zaman çocuğun beynini niye böyle ...s........N , buda sana ders olsun, bir atasözü var derki, avucundaki hamuru bile çok sikarsan parmaklarının arasından cikar,Bunaltmışsın ama ne yaparsan yap çekip gitmesi gerekmiyor bir açıklama hakkın. Önüne bak asla da affetme artık güvenmemk için bir sebebin var çünkü yarın öbür gün evlendin diyelim bir bakmışsın tek başınasın o zaman ne yapacaksın?
Kısıtlamalarınızla, büyüttüğünüz kavgalarınızla bunaltmışsınız demek ki. Size haber vermediyse, sırra kadem bastıysa bizzat sizden kaçmış. Onla görüşme, bunla görüşme nedir ya? Ben bu tür baskı yapan kadın ve erkeğe bir yere kadar katlanılabileceğine inanırım zaten, kimse sizi ömür boyu çekmezdi. Demek ki nişanlınızın sabri da buraya kadar çekti. Haydi geçmiş ola. Daha da ısrarla arayıp bulup yakasına yapışmayın, kendi yolunuza bakın. Biraz kendi kendinizi büyütüp olgunlaşın bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?