- 8 Ocak 2015
- 6.091
- 19.106
- 448
Yok tam tersi isteklerim yoktu onların durumunu bildiğim için üstlerine gitmiyordum. Hatta her şeyin ucuzundan alıyordumyanlis anlamazsaniz bir sey sormak istiyorum istekleriniz mi fazla geldi acaba tek basina cabalamaktan yorulmus olabilirmi herseyi kendisi yapti diyorsunuz
Ailesi gelmedi hiç annem Gidip annesiyle knuştu bizimde haberimiz yok Dedi sonra annesi Aradı iki gün önce nişan bohçasını geri göndereceklermiş onu söylediIki aile böylesi büyük bir olayda oturup ne konustu gercekten merak ediyorum.
Bende öyle düşündüm gani acaba eskisi gibi olur mu diye ama Bn eskisi gibi olurumda o olur mu bilemem Bn zaten hemen affetmem ki zaten ilk işim onun karşısına çıkmak Bnm şuan onun içinde onu bulmam lazım sonra hesabını çok ağır ödetcemUvv ağır bir terk edilme, geçmiş olsun. Siz nasıl davranırsanız davranın en azından bu şekilde bir terk edilmeyi kimse hak etmez. Geri döner mi dönmez mi bilmiyorum ama dönse de bir şeyler kopmuş artık, eskisi gibi olacağınızı düşünmüyorum.
Evet güven çok önemli inandırsa kndine biraz Zamana bağlı o yüzden inanın o kadar fedakarlık yaptı ki insan unutamıyo ne gidişini ne yaptıklarınıGelirse kabul edecek misiniz ? Yani mutlu olun isterim ama nasıl güveneceksiniz ki ? Acaba bugün mü gidecek , acaba yarın mı gidecek diye mutlu olamaz insan. İleride çocuk da düşüneceksiniz ve bu adama güvenip nasıl çocuk yapacaksınız ? Nerden tutsanız elinizde kalıyor. İyiki de gitmiş yani , gitmiş de siz de güvenilmez bi adam olduğunu gördünüz. Döner veya dönmez bilemem ama siz kabul eder misiniz etmez misiniz iyi düşünün. Yarın birgün kocam beni terkedip gitti diye konu açmayın buraya. Hayattaki en önemli şey güven.
Annesi aramış bohçayı da göndereceklermiş. Ailesiyle birlikte planlı yapılan bişey bu , yani burdan öyle görünüyor. Siz hala çok ağır ödeticem diyosunuz , adam resmen kaçmış , evlenmek istememiş , sizin mahvolacağınızı bile düşünmemiş kendini düşünüp kaçmış. Siz hala dönünce eskisi gibi devam etmeyi düşünüyorsunuz.Bende öyle düşündüm gani acaba eskisi gibi olur mu diye ama Bn eskisi gibi olurumda o olur mu bilemem Bn zaten hemen affetmem ki zaten ilk işim onun karşısına çıkmak Bnm şuan onun içinde onu bulmam lazım sonra hesabını çok ağır ödetcem
Al eşyalarını evine getirArkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
Öyle ama işte Bn onun sağlıklı bi karar vererek gittiğine inanmıyorum bunların hepsinin herkesin bu sure içinde yaşanan her seyı anlatıcam Bnm ailem doğulu bni başkasıyla evlendirmeyi bile düşünüyorlar dışarı bile çıkarmıyorlar bniAl eşyalarını evine getir
hayırlısı buymuş
Aynısı nişan da arkadaşımın başına geldi çok üzüldü değmezmiş
Önüne bak Can'ım
Üzülme bulma bulup napacaksın
Evet öyle biraz yoksa çnkü böyle bi Ada'm değilHerseyden bikmis sanki.
Ya ben sürekli Oray'a gitme buraya gitme bunla görüşme diye hep onu kısıtlıyodum o da bana güven bugüne kadar sana yanlış yapmadım yapmamda Dedi ama Bn kıskanıyodum çok onu başkasına Zaman ayırmasını istemiyordum ve hep üstüne gidiyodum her şeyine kısıt koyuydum son tartışmamız bana şoför telefon almak istedi Bn istemedim üsteledi Bn hayır diye bağırdın oda onun sözünü ikilettiğim için kızdı bağırdı
Sizi yarı yolda bırakmış gelse yeniden nasıl güvenirsiniz ki?Arkadaşlar nişanlım beni çok seviyordu 1 senelik bir ilişkimiz vardı evlilik kararı aldık o çok istekliydi benden daha çok heyecanlıydı sürekli her şeyin iyi olmasını istiyordu benim için hep ağlıyodu bazen ben yeter dediğim Zaman gitme bitmesin diye ağlıyodu bana her şeyin en iyisini yapmak istediğini söyledi gerçekten herkes dahil Bnde sevdiğine emindim ama düğün yaklaştıkça ufak ufak tartışmalar başladı ben hep büyütüyordum tartışmaları maddi sıkıntılarıda vardı ailesi zaten erken evleniyorz diye üstüne gidiyodu her şey üst üste gelince daraldı . Düğün hazırlıkları herşey bitti ev tutuldu eşyalar alındı bi hafta kala ortadan kayboldu yaklaşık 21 gün oldu ne aradı ne sordu hattını iptal ettirmiş sosyal hesaplarını kapatmış sizce döner mi pişman olur mu ? Gerçekten aklımdan hiç çıkmıyor çok kötüyüm ve çok özledim onu sesini duymaya hasret kaldım
inşallah döner Can'ım duaya ihtiyacım var nolur dua edinTatile gitmiş sanirsam kafayi dinleyecek ,sıkma canını doner ama döndüğünde o kadar naif olma çünkü bu hattanin tekrarları olucak evlilikte her sorun çıktığında ortadan kaybolur her dönüşte dört gözle bekleyen var diye gider gelir geldiğinde bir yolda sen ver bak nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?