Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Adam kacmıs.tahminen bir kez daha tartısmak sinirlerini yıpratıcaktı o da kacmayı tercih etti.Allah yardımcınız olsun

yanlis anlamazsaniz bir sey sormak istiyorum istekleriniz mi fazla geldi acaba tek basina cabalamaktan yorulmus olabilirmi herseyi kendisi yapti diyorsunuz

yanlis anlamazsaniz bir sey sormak istiyorum istekleriniz mi fazla geldi acaba tek basina cabalamaktan yorulmus olabilirmi herseyi kendisi yapti diyorsunuz
Yok tam tersi isteklerim yoktu onların durumunu bildiğim için üstlerine gitmiyordum. Hatta her şeyin ucuzundan alıyordum

Bende öyle düşündüm gani acaba eskisi gibi olur mu diye ama Bn eskisi gibi olurumda o olur mu bilemem Bn zaten hemen affetmem ki zaten ilk işim onun karşısına çıkmak Bnm şuan onun içinde onu bulmam lazım sonra hesabını çok ağır ödetcem

Evet güven çok önemli inandırsa kndine biraz Zamana bağlı o yüzden inanın o kadar fedakarlık yaptı ki insan unutamıyo ne gidişini ne yaptıklarını

Anneside biliyordur nerde oldugunu. Bence size soylemiyordur unutun diye.
Sizde bitirin ve kesin iletisimi ailesiyle.

Sizden uzaklasmak istemis belli ki.
Yeterincede ADAM gibi sevmemis dugune yakin kactigina bakarsak.
Oyuzden sukret haline evlenmeden bittigine, evliyken boyle bisi de yapardi bu kesin.

Yolunuza bakin. Biraz zor ve sancili bir yol ama Allaha dua ederek guclenin sabredin, hersey daha guzel olacaktir.

Zengin bir kadın bulmuş ve gitmiş olabilir mi ? Yurt dışına mesela ?

Annesi aramış bohçayı da göndereceklermiş. Ailesiyle birlikte planlı yapılan bişey bu , yani burdan öyle görünüyor. Siz hala çok ağır ödeticem diyosunuz , adam resmen kaçmış , evlenmek istememiş , sizin mahvolacağınızı bile düşünmemiş kendini düşünüp kaçmış. Siz hala dönünce eskisi gibi devam etmeyi düşünüyorsunuz.

Adam çıktı geldi diyelim size gelip affet beni diyecek mi ? Yoksa ben istemiyodum evlenmek falan , açık açık söyleyemedim onun için de kaçtım mı diyecek. Herşeye hazırlayın kendinizi.

Ailesi de istemiyor bence bu işin olmasını. Yoksa bohça göndermeye kalkmazlar. Oğulları ortada yok , mahçup olup üzülecekleri yerde ne yapar ne ederiz diye konuşmaya gelmiyor , bohça gönderiyorlar Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.

Al eşyalarını evine getir
hayırlısı buymuş
Aynısı nişan da arkadaşımın başına geldi çok üzüldü değmezmiş
Önüne bak Can'ım
Üzülme bulma bulup napacaksın

Tatile gitmiş sanirsam kafayi dinleyecek ,sıkma canını doner ama döndüğünde o kadar naif olma çünkü bu hattanin tekrarları olucak evlilikte her sorun çıktığında ortadan kaybolur her dönüşte dört gözle bekleyen var diye gider gelir geldiğinde bir yolda sen ver bak nasıl oluyor

Al eşyalarını evine getir
hayırlısı buymuş
Aynısı nişan da arkadaşımın başına geldi çok üzüldü değmezmiş
Önüne bak Can'ım
Üzülme bulma bulup napacaksın
Öyle ama işte Bn onun sağlıklı bi karar vererek gittiğine inanmıyorum bunların hepsinin herkesin bu sure içinde yaşanan her seyı anlatıcam Bnm ailem doğulu bni başkasıyla evlendirmeyi bile düşünüyorlar dışarı bile çıkarmıyorlar bni

Ay ne ne kadar korkak ya. Biraz sıkıştı mı ortalardan tüymüş resmen. Eminim zamanında senin için şunu yaparım, bunu yaparım diye bol keseden de atmıştır . Ailesi nerede olduğunu biliyordur ama zaten evliliğe gönülleri olmadığı için söylemezler. Adam işten ayrılmış, tası tarağı toplayıp kaçmış gitmiş, 1 haftadır ortada yok; hangi aile rahat kalabilir ki? Ailesi mutlaka biliyordur.

Nişanlın çok korkak, zavallı bir adam. Bu adamın dönmesini bekleme.

Kendinizi suçlamaktan vazgeçin lütfen. Bu adam o kadar korkak o kadar bencil biri ki eşe dosta karşı sizi mahcup edip, sizi zerre düşünmeyip, bir açıklama bile yapmadan yüzüstü bırakıp kaçmış. Bu yaptığı şeyin hiçbir açıklaması dahi olamaz.

Sizi yarı yolda bırakmış gelse yeniden nasıl güvenirsiniz ki?

İ
inşallah döner Can'ım duaya ihtiyacım var nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…