Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Senin nişanlının insani duyguları yok vicdanı yok. Gelip sana bişey diyecek cesareti yok. Topuğuna vura vura kaçmış. Siz de az değilsiniz. Adamı hem sevmişsiniz hem de blöf yapıp bitsin vs diyerek ağlatmışsınız. Hem de bunu bi kere yapmadığınıza göre sadistçe bir zevk aldığınız bile söylenebilir.

Adamı affedecek bide gelse. Sizi ne duruma düşürmüş farkında mısınız? Adam dediğin zoru görünce kaçmaz hala iyi aslında diye onu savunmayın.
Hemen affetmıycem tabiki ama onu kndimi bildim bileli onu sevdım Allah büyük yardm eder elbet nolur dua edin

Ben çok üstüne gidiyordum haklı aslında biraz yani o konuda hiç dinlemiyodum onu çünkü

Evet haklısınız ben çok pişmanım o konuda keşke demeseydim belki de Bn ayrılsam korkusu oldu onda

İlk Zaman'lar çok isteklilerde ama soma doğru biz tartıştıkça ailesi istemedi herhalde

Evet güven çok önemli inandırsa kndine biraz Zamana bağlı o yüzden inanın o kadar fedakarlık yaptı ki insan unutamıyo ne gidişini ne yaptıklarını

Ben onun durduk yere gittiğine inanmıyorum her şey üst üste geldi lütfen dua edın dönsün her şey yoluna girsin lütfen

bos beklenti giden gitmis hayal kurma yorumlarını görünce yazmak istedim fişi cekılmıs bu ilişkinin öyle kimse vazgeçilmez değilmis bak nasıl da vazgecmis...öyle dk başı tehtitmi edilir insan sen evlensen habire eve dönerim bak diye bile ederdin tehtit bunlar ayrılmaya sebeb değil şahsen ama az sevmiş seni o demekki katlanabilme gücü bu kadar...

Son düzenleyen: Moderatör:
İ

inşallah döner Can'ım duaya ihtiyacım var nolur dua edin

Ben onun durduk yere gittiğine inanmıyorum her şey üst üste geldi lütfen dua edın dönsün her şey yoluna girsin lütfen

Bekliyorum Allah büyük kardeşim Allah büyük

Hayyalesselah..
Iyi donerse opte basina koy ozaman. laftanda anlamiyon arkadas ne dedik sana burda sen daha inadina.

Nedir bu kocasi/sevgilisi ile konu acip dert yananlar sonra fikirler tersine gelince kocayi/sevgiliyi koruyanlar ya?

Hayyalesselah..
Iyi donerse opte basina koy ozaman. laftanda anlamiyon arkadas ne dedik sana burda sen daha inadina.

Nedir bu kocasi/sevgilisi ile konu acip dert yananlar sonra fikirler tersine gelince kocayi/sevgiliyi koruyanlar ya?
Alakası yok sonuçta Can'ımız yanıyo siz iyice körüklüyorsunuz bari bunu yapmayın tabiki her yoruma açığız ama böyle ters şeyler olmamalı

Alakası yok sonuçta Can'ımız yanıyo siz iyice körüklüyorsunuz bari bunu yapmayın tabiki her yoruma açığız ama böyle ters şeyler olmamalı
bizde ayrildik bizimde canımız yandı burda kimse taş kalbli değil ki koruklesin gerçekleri duymak zoruna gidiyor kabul edemiyorsun yazma bekle burda elestirtmiyosan.

İ

işte Bnde onu dıyorum ya çok garıp ve çok istekliydi evliliğe hatta her gün şükreden bi adamdı iyi ki seni tanımışım dıyodu
Bence ailesi birşeyler saklıyor ,yani en kötüsüde olsa seni isteniyorsa olsa çıkıp adam gibi söylesinler,böyle merakta bırakılmaz insan,taş olsa çatlar ,aile endişeli gözükmüyor polise gidip kayıp başvurusu yapmıyorsa vardır bildikleri, sahi aklıma iyi fikir geldi ,gidin polise kayıp başvurusu yapın hangi delikteyse onlar bulur bu adamı ,yok yani en azından gece rahat uyku uyursun

Sağlıklı değil evet yarın çocuk olunca sıkışıp sıvışırsa çocuğa yazık değil mi
Aklını başına al

Adam kayıp değil ki bilinçli gitmiş bence aileden birilerinde haberi vardir .hemen bohça yi göndermeye kalkmislar beliki çocuğa baskı yaptılar ayrıl diye çocukta ne yapıyorsanız yapın gormuyim ne olduğunu diyip çekip gitmişte olabilir. yani ne olduğunu bilemeyiz belki çocuk akbalarin birinin yanına gitti işe girdi çalisyor orda kalıyor ya Allah korkusu olsa bir açıklama yapar kızı böyle üzgün bırakmaya merakta bırakmaya ne hakkı var Allah yardımcısı olsun .

Sağol Can'ım bizmesen baskı yapıldı ve çocuk dayanamadı Bnada ailesini de kötülemek istemedi gtti tek isteğim var o da ona kavuşup ne derdi varsa neden gttyse onu dinlemek çnkü emin olmasam zaten umudum olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…