Evet 2 yıl nişanlı kaldık ama evlenmemiz içim hiç bişey yapılmadı ev yapılırken nişanlım bütün parasını eve döktü ve şimdi yapacak bişeyi yok mecbur kendi evlerini yapıyorlar hep. 2. Katın çıkılmasını hiç istemedi ama annesi gil çok ucuza yapacaklar kiraya verirsin falan diye aklına girdi sonrada böyle yaptılarTemelde sorun 2 yıl nişanlı kalmakta bence.
Hiç böyle konuşmadım ama ben olsam o nişanı atardım, ilerde mutlu olamazsın.Merhaba yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım ama ilk zamandan beri sorunlar devam ediyor. Ev sorunumuz. Nişanlım hep kendine göre bir yer evi istiyordu. Yaptırmaya karar verdi. Kabul ettim istediği için. Daha sonra işler farklı bir şekilde işledi. İki katlı bir ev yaptırdılar ve annesi gil bizde orada oturacağız dediler ve ben şok oldum. Daha sonra bizi unuttular görümcelerim annemi yeni gelen yapacağız anneme şunu alacağız şöyle yapacağız dediler hep. Nişanlım ile bu konular için hep kavga ettik ailesi 4-5 ayda bir geliyor. Kız tarafı gibi davranıyorlar. 2 yıldır nişanlıyız ve bizim kata hiç bir şey yapılmadı boyanmadı dahi ama kaynanam gilin evine a dan z ye herşey yapıldı alındı ve şimdi evlerine geçiyorlar ve biz evlenemiyoruz. Nişanlım ile hiç ilgilenmiyorlar hep bir bahaneler buluyorlar bu durum beni çok üzüyor. 2 yıldır nişanlıyız ve sıfırız hiç bişeyimiz yok. Hep kendilerini düşünüyorlar. O ev yüzünden çok sıkıntılar oldu ve nişanlım ile çok kavga ettik. Sonuç olarak evlendşkten sonra elimize geçenleri altınlar satıp kredi çekip ev alacağız. Çok bencil kaynanam. Çok ilgisiz. Bizim evlenmemiz için hiç bişey yapmıyor. Kendi gelin oluyormuş gibi kendine aldı yaptı umrunda değiliz.
Şuanda da mutlu değil belli ki.Hiç böyle konuşmadım ama ben olsam o nişanı atardım, ilerde mutlu olamazsın.
Bu aileler bi adım geride dursa herkes mutlu olacak işte...Allah yardımcın olsun canımEvet 2 yıl nişanlı kaldık ama evlenmemiz içim hiç bişey yapılmadı ev yapılırken nişanlım bütün parasını eve döktü ve şimdi yapacak bişeyi yok mecbur kendi evlerini yapıyorlar hep. 2. Katın çıkılmasını hiç istemedi ama annesi gil çok ucuza yapacaklar kiraya verirsin falan diye aklına girdi sonrada böyle yaptılar
Bende geçtim o dönemlerden ilerisi sadece huzursuzluk ve geri dönüşü zor belkide olmayan bir süreç olacaktırŞuanda da mutlu değil belli ki.
Zaten nişanlıyken aile yüzünden mutsuzluk yaşanıyorsa evlilikte de öyle oluyor. Belli ki kv de dominant onun lafı geçiyor.Bende geçtim o dönemlerden ilerisi sadece huzursuzluk ve geri dönüşü zor belkide olmayan bir süreç olacaktır
Evet 2 yıl nişanlı kaldık ama evlenmemiz içim hiç bişey yapılmadı ev yapılırken nişanlım bütün parasını eve döktü ve şimdi yapacak bişeyi yok mecbur kendi evlerini yapıyorlar hep. 2. Katın çıkılmasını hiç istemedi ama annesi gil çok ucuza yapacaklar kiraya verirsin falan diye aklına girdi sonrada böyle yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?