- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Dişlerini fırçalamayı unutmaBu yorumu da gördüm ya, gidip gönül rahatlığıyla yatabilirim artık
Onu çoktan hallettim, diş ipi bilem yaptım. Hem de kendi fırçamlanDişlerini fırçalamayı unutma
Yıkanmış olacak don. Öyle giy çıkar don giymem. Donum olmadığından değil. Rahat oluyar evde diye giyerdim. Giycek herif donumda kalmadi zaten. Neyse anılar Kipraştı.Eh giyecek donunuz yoksa bizim de diycek birseyimiz yok tabii.
Ama burda konu farkli kullanilmis firca kullanilmis don gibi oluyor.
Kullanilmis boxer de giyerim derseniz biz de pess deriz
Bu çok kötüydü :)Opusmekle ayni sey diyenlere soyluyorum.
Esiniz kullandigi tuvalet kagidini da kenara koysun bari atmasin siz de kullanin sonra.
Nasil olsa cinsel birliktelik de yasiyorsunuz.
Ne olacak degil mi? ::)))))
Bu çok kötüydü :)
Neden mesela tatil valizi hazırlanır dışarda tek fırça kalmıştır ikimiz de onla fırçalar çıkarız veya birimiz başka yerde kalacak olur öteki yanına gider hazırlıksız fırçası olmadığı için fırçalanır. Rutin olarak tek fırça kullanmıyoruz ama ihtiyaç halinde ikimiz de fırçasını kullanırız hiç lafı bile olmadı bugüne kadar. Aynı banyo jiletini de kullanırız. Lifi de , çatalı da , tarağı da, tabağı da.. herşeyi yani.. iğrenebileceğim hiçbir şeyi Yok eşiminYok yani.anlamadigim neden ayni firca kullanilir?
2.bir firca alamayacak durumda degilsinizdir sanirim.
Sen kullandığın tuvalet kağıdını tekrar kullanıyor musun kiOpusmekle ayni sey diyenlere soyluyorum.
Esiniz kullandigi tuvalet kagidini da kenara koysun bari atmasin siz de kullanin sonra.
Nasil olsa cinsel birliktelik de yasiyorsunuz.
Ne olacak degil mi? ::)))))
Neden mesela tatil valizi hazırlanır dışarda tek fırça kalmıştır ikimiz de onla fırçalar çıkarız veya birimiz başka yerde kalacak olur öteki yanına gider hazırlıksız fırçası olmadığı için fırçalanır. Rutin olarak tek fırça kullanmıyoruz ama ihtiyaç halinde ikimiz de fırçasını kullanırız hiç lafı bile olmadı bugüne kadar. Aynı banyo jiletini de kullanırız. Lifi de , çatalı da , tarağı da, tabağı da.. herşeyi yani.. iğrenebileceğim hiçbir şeyi Yok eşimin
Sen kullandığın tuvalet kağıdını tekrar kullanıyor musun ki
Çok alakasız örnek olmuş , biraz iğrençlik sınırını aşmış
Yahu diş fırçası tek kullanımlık birşey mi? Kullanılmış diş fırçası ile pis tuvalet kağıdı senin için aynı ise zaten pek fazla denecek şey Yok adına , Abartayım derken mantıktan koşarak uzaklaştın ziraBen kullanmiyorum tabii kullananlara soyledim dikkatli okursan.
Yani senin gibilere..
Benim.icin ayni sey.
Niye igrenc olsun hani esinin hicbirseyinden igrenmiyordun?
Iyy.Hanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı
Canim amacim polimik yaratmak degil.Yahu diş fırçası tek kullanımlık birşey mi? Kullanılmış diş fırçası işe pis tuvalet kağıdı senin için aynı ise zaten pek fazla denecek şey Yok adına , Abartayım derken mantıktan koşarak uzaklaştın zira
Hanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı
Yapmayin bence zorda kalsaniz bileYorumlara bakılırsa galiba eşimin fırçasını kullanabilecek bi tek ben varım
Ben iğrenmem, vermezse bozulurdum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?