- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Valla ne bileyim herkesin dusuncesi farkli.Ben esimin sac fircasini bile kullanmam birak dis fircasini..agiz yolundan gecen o kadar bakteri varki neden hastaliga davetiye cikariyorsunuz?Sizinki ona onunki size gececek iggg..yapmayin..iyi isler degil bunlar..
allahın emrinden ben uzak kalalı seneler var tulipa üzdün böyle diyipValla hic hijyenik degildeniz_gunes Bence deyip gitme:)Pesini birakmayalim bu meselenin:)Opusmek Allahin emri.Onda baska bir is vardir.
Ah ahh ben dee .Nelerden nelerden uzak kaldimallahın emrinden ben uzak kalalı seneler var tulipa üzdün böyle diyip
Diş fırçasını verirdim kendime yenisini alırdımHanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı
Bu nisanlinizin pasakli oldugunun belirtisidir..Hanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı
BndeSssst. Çaktırma, ben de varım
sevgilisiyken farklı nişanlısıyken farklı bir ağzı mı oluyorAğız yaraları yani aftlar bulaşıcı değildir, uçuk gibi viral hastalıklarda sadece aktif olduğu dönemde bulaşır, tercih meselesi tabi. Ama adamın her tanıdığının fırçasını istediğini zannetmiyorum. Sevgiliside değil nişanlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?