- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Anne hakver. Haklısın anne düşünemedik demen rahatlatır. Bi dahakinede daha düşünceli davranırsanız; siz mutlu annen mutlu olurBu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Menapoz tribidir belkideKocasından ilgi göremeyen de evladına gelinine damadına sarıyor he. Hediye ne alaka ya.
O her şeyi biliyor bildiğini söylemedim yazmadım buraya ama başından beri biliyor ailemin istemediğini24 yaşında evlenecek hanım kızımız hatta kendisinden daha küçüklerin evlendi hanım kızımız…
Bu diyarbekirli beyefendi ile bir tartış bakalım ya da senden ayrılmak istiyorum de bakalım ne yapacak?
Benim bir arkadaş nişan üstü böyle bir mizansen yaptı az kalsın dayak yiyecekti erkenden gördü ve ayrıldı ama çok çekti…
Bundan önceki konuştuğum kişi sakaryaliydi çok sinirliydi bilmiyorum bunda öyle sinir görmedim herkeste olcak bir sinir bilmiyorum24 yaşında evlenecek hanım kızımız hatta kendisinden daha küçüklerin evlendi hanım kızımız…
Bu diyarbekirli beyefendi ile bir tartış bakalım ya da senden ayrılmak istiyorum de bakalım ne yapacak?
Benim bir arkadaş nişan üstü böyle bir mizansen yaptı az kalsın dayak yiyecekti erkenden gördü ve ayrıldı ama çok çekti…
Birde bu denilenler hep duydu aslında ama buna rağmen siz kimsiniz falan diye bir şey demedi yanındayım dedi bilmiyorum o yüzden24 yaşında evlenecek hanım kızımız hatta kendisinden daha küçüklerin evlendi hanım kızımız…
Zaten siz hemşire o da uzman çavuş. Mükemmel uyum. En sevdiğim çift tiplemesi.Yaşla ne alakası var acaba benden küçükler evleniyor zaten işim de var
Daha yazan kişiyi okumadan sen olduğunu anladım kabul et muhteşem bir çiftizZaten siz hemşire o da uzman çavuş. Mükemmel uyum. En sevdiğim çift tiplemesi.
Ondan küçükler bile evleniyormuş vay beDaha yazan kişiyi okumadan sen olduğunu anladım kabul et muhteşem bir çiftiz
Anneniz bi garip. Nisanlınizi kendi nisanlısı sanıyor galibaAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
Siz ne iş yapıyorsunuzDaha yazan kişiyi okumadan sen olduğunu anladım kabul et muhteşem bir çiftiz
ay hakikaten....jandarmayla hemşireler nasıl tanışıyor ben onu hiç anlamıyorum zaten
Niye soruyorsun evlenecek miyiz ?Siz ne iş yapıyorsunuz
Uzman çavuşlar genelde internetten bulur. Aynı anda 20 kıza yazar, hangisi oltaya gelirse artık. Genelde de hemşireler çok düşüyor. Öğretmenler pek düşmüyor mesela. İlk atandığım yerde çok şahit oluyorduk.ay hakikaten....
nasıl tanıştınız konu sahibi
Ne bileyim üsten üsten konuşuyorsun da komik geldiNiye soruyorsun evlenecek miyiz ?
Sınıf arkadaşımın arkadasiydiay hakikaten....
nasıl tanıştınız konu sahibi
Öğretmenler 3 ayda bir tatil yaptığı için olabilir miUzman çavuşlar genelde internetten bulur. Aynı anda 20 kıza yazar, hangisi oltaya gelirse artık. Genelde de hemşireler çok düşüyor. Öğretmenler pek düşmüyor mesela. İlk atandığım yerde çok şahit oluyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?