Nisanlimi istemiyorlar

O her şeyi biliyor bildiğini söylemedim yazmadım buraya ama başından beri biliyor ailemin istemediğini

Bundan önceki konuştuğum kişi sakaryaliydi çok sinirliydi bilmiyorum bunda öyle sinir görmedim herkeste olcak bir sinir bilmiyorum

Birde bu denilenler hep duydu aslında ama buna rağmen siz kimsiniz falan diye bir şey demedi yanındayım dedi bilmiyorum o yüzden

Anneniz bi garip. Nisanlınizi kendi nisanlısı sanıyor galiba

Valla konu sahibesi senin kendi aklın yok bence o yüzden hiç evlenmeye falan kalkışma.

Kürtse de Kürt ne olacak Kürtler insan değil mi? Onun ötesinde adam jandarma yahu,d evlet bu adama güveniyor bizleri koruması için, adam soğukta karda kışta dere tepe yerlerde geziyor ama hala sizinkilere yaranamıyor öyle mi? Umarım adam bunları bir şekilde öğrenip sana temkeyi koyar ailene de gününü ayrıca gösterir.

ay hakikaten....

nasıl tanıştınız konu sahibi
Uzman çavuşlar genelde internetten bulur. Aynı anda 20 kıza yazar, hangisi oltaya gelirse artık. Genelde de hemşireler çok düşüyor. Öğretmenler pek düşmüyor mesela. İlk atandığım yerde çok şahit oluyorduk.

Öğretmenler 3 ayda bir tatil yaptığı için olabilir mi

Anne ve babanın onaylamadığı bir evlilik asla ama asla yapma bu bir

sevgiliyken nişanlıyken erkekler kendilerinin de ailelerinin de negatif yönlerini gizlerler bu iki

kültürel farklılıklar mutfakta pişen yemekten salon takımı almaya çocuğa konacak isimden erkeğin ailesinin sürekli iç işlerine karışmasına kadar liste uzar gider bu üç

yaşın daha 24 ne acelen var bu dört

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…