3 ay tatilleri var zora sokmazlarÖğretmenler 3 ayda bir tatil yaptığı için olabilir mi
Biliyor zaten her şeyiValla konu sahibesi senin kendi aklın yok bence o yüzden hiç evlenmeye falan kalkışma.
Kürtse de Kürt ne olacak Kürtler insan değil mi? Onun ötesinde adam jandarma yahu,d evlet bu adama güveniyor bizleri koruması için, adam soğukta karda kışta dere tepe yerlerde geziyor ama hala sizinkilere yaranamıyor öyle mi? Umarım adam bunları bir şekilde öğrenip sana temkeyi koyar ailene de gününü ayrıca gösterir.
Kimseyi kandirmam benBiliyor zaten her şeyi
Nasıl bir ortamda tanıştınız?Sınıf arkadaşımın arkadasiydi
anneniz süt hakkı falan da istemeyi düşünüyordur damattan o zaman.Sağlayamiyorum bu yaşta dövdüğü oluyor
Hemen evlenmiyorum zaten bir sene sonra ancaAnne ve babanın onaylamadığı bir evlilik asla ama asla yapma bu bir
sevgiliyken nişanlıyken erkekler kendilerinin de ailelerinin de negatif yönlerini gizlerler bu iki
kültürel farklılıklar mutfakta pişen yemekten salon takımı almaya çocuğa konacak isimden erkeğin ailesinin sürekli iç işlerine karışmasına kadar liste uzar gider bu üç
yaşın daha 24 ne acelen var bu dört
Sende çok alttan yazıyorsun … bence biraz zaman ver ilişkine .Ne bileyim üsten üsten konuşuyorsun da komik geldi
Bende sizin gibi düşünüyorum ortada bir şey yok öyle anlamadım bendeAnnenize hediye ne alaka.Anneniz ilginçmiş baya.Annenizin sevdiği birseyi alında verin bari nişanlım gönderdi deyipİyice tanıyın birbirinizi ailenizin baskısı Şuan yersiz gibi.Bir kusurunu görseler tamamda eli silah tutuyor yok doğulu yok hediye almadı bunlar garip garip bahaneler bence.
Tabi ki şarkıyım zora sokayım kendimi … 3 ay tatil tepe tepe kullancam3 ay tatilleri var zora sokmazlar
Ben zaten hemen evlenmiyorum ama böyle şeyler modumu düşürüyorSende çok alttan yazıyorsun … bence biraz zaman ver ilişkine .
Üç ay tatil: Ben ne alaka?Tabi ki şarkıyım zora sokayım kendimi … 3 ay tatil tepe tepe kullancam
Kasım ve Nisan tatillerini unutmaaaÜç ay tatil: Ben ne alaka?
Bana göre çok alakası var :)Üç ay tatil: Ben ne alaka?
Aaaa doğru o sonradan eklendi ya benimseyemedim.Kasım ve Nisan tatillerini unutmaaa
Siz nişanlınızla hangi ortamda tanışmıştınız?Bana göre çok alakası var :)
15 tatilde varAaaa doğru o sonradan eklendi ya benimseyemedim.
Biz doğum gününde tanıştıkSiz nişanlınızla hangi ortamda tanışmıştınız?
İyi hatırlattınız bak uçak bileti alacaktım ben.15 tatilde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?