Nişanlımın Ailesinden bıktım

Benimde var evim. Düşüneceğim görüşlerinizi

Zaten altinlar ciftin oluyor. Genelde bozdurulup araba falan aliniyor. Geline aliniyor gibi gozukse de aslinda kendi ogullarina da yardim yapiyorlar

Gözünü boyuyorlar oda ailesine inanıyor işte. Teşekkürler görüşünüz için

Olabilir. Bana kızım kızım samimi gözüküyorlar belkide istemiyorlardır politik davranıyorlardır
kaynana seni istemiyor karekter olarak seni daha çok üzecek gibi, ama sen evlenmeyi kafana takmışsın, ailesinide beğenmedim, nişanlınıda, hepsi egoist, seni üzdükleri için, artık sende geri dönülmez bir karar ver evlenince aşk bitiyor zaten,

Konuşacağım teşekkür ederim

Benimde var canım. Ve zaten nişanlımla kavga ettik bu konular için. Oyalıyo ailesi olucak yapıcaz diye oda güveniyo ailesine

Kendi eşimin ailesini gördüm bize söze geldikten sonra kaynana eve koltuk takımı halı perde almıştı ama sorsan eşime ailemin yapacak durumu yok biz yapıcaz herşeyi dedi ailesi keza biz yapamayız dedi bir pek ala kendisine alacağına bize alabilirlerdi.ben tama etmedim kimseye biz yaparız herşeyimizi kimseye ihtiyacımız yok dedim eşime çıkmadığı için kendi üstüme kredi çektim şimdi boşanıyoruz krediler devam ediyor bırak kredi ye yardım etmeyi kızına bir lira göndermiyor.benim ki uç örnek belki ama sıkıntı nişanlının tavrı ailesine ben düğün yapıcam benden bi beklentiniz olmasın deyip eşya taksitine girebilir bir yılda da bir evin iyi kötü eşyasını yapar.ha sen kötü olmak istemiyorsan nişanlınla ailen diyecek bunu ben kızımın eşyalarını yapıcam borçsuz evlenecek sizde size düşen kısmı yapın borçsuz olacaklar evlendiklerinde diyebilir.ha eşiniz buna yanaşmıyormu ailenizi hiiççç zora sokmayın anne baba onun ailesi düğüne yakın yapıcaz diyor (burda borç size kalacak) bize düşenide düğüne yakın yapalım deyin bütün borç size kalmış olur en azından sonrasında nişanlınız bişi dediğinde senin ailen ne yaptı da benimkine söylüyosun diyebilirsiniz.bunlar güzel şeyler değil hatta çirkin şeyler ama keşke ben böyle yapsaydım.yaptıran kıymete biniyor tecrübeyle sabit.sonra evliliğin en güzel zamanlarını borç içinde ay sonunu zor getirerek geçiriyorsun.nişanlın şuan sorumluluk aldı aldı yoksa daha çok ağlarsın

Tamamen objektif yorum yapacağım.Nişan,düğün bunlar yerine o parayı kendi zevkleriniz,gezmeniz icin değerlendirmeniz daha mantıklı değil mi? Nişan,düğün yani sürekli karşı tarafı maddi külfete sokacak harcamalar dışarıya karsı gösteristen baska bir sey değil bana göre.Baksanıza simdiden gerginlik.Ya altın istemek de cok sacma.Amaç evlenmek değil mi? Bir yastıga bas koymak değil mi? O zaman sacma araçlara takılmamak gerek.Ailesi ne yasıyor bilemezsiniz,belki onlar da bu tarz etkinlikleri cok sacma buluyordur.Kimsenin kimseye altın,takı,hediye zorunlulugu yok.Diğer yandan ev düzmek de neden ailelerin zorunluluğu oluyor.Herkes kendi ayakları üstünde durana kadar evlenmemeli bence ve evini kendi düzmeli.Kimse kimseden daha simdiden bir sey beklememeli.2 sene de normal bir süre

Gebzeliler orda yaşayacağım

Sizin düşünceniz saygı duyuyorum. Kimse kimseden bişi beklemesin tabi nişanlım ailesine yardım ediyor bu yüzden yapamıyor bişi

Ne güzel eşiniz yapılanı görmüş

Neden aileler alacak ki

İkiniz alın eşyanızı

Ailelerle yaşıyorsanız iki yıl ev kurmak için yeterli

Alırsın eşyayı bağlarsın takside borcu olunca nişanlın ailesine de vermez

Biz evlenirken tüm eşyaları da düğünü de bana düğünde takılan Seti de biz aldık

Eylül de işe başladım sıfır birikimle ağustos ta borçsuz bunları hallettik

İkimizin asgari ücretten az fazla maaşlarımız vardı ve aileler ile yaşamıyorduk kiramız ev masrafımız vs vardı

Kv kp ve iki görümcem birer Bilezik taktı düğünde Kv kendi evine son model buzdolabı ve yatak aldı düğün olacak misafir gelir vs diyerek

Hatta şurada düğün yapacağız dedik ve pahalıdır orası dedi ki hiçbir fikri yoktu yer Hakkında ama para istemeyelim diye böyle dedi

Şimdi kıymetli gelini oldum ama Zamanında tek çöp alsaydım yıllarca biz yaptık diye anlatırdı ne gerek var

Özetle beklemeyin çalışın alın aileler birşey almasın huzur olsun yeter

Benim fikrim cocugun ailesi pek orali degil yoksa ufakta olsa biseyler yaparlardi kendini yipratma bence bende 3 sene bekledim ne oldu hicbirsey ilerde cok uzulursun aile destegi onemli ben istenmiyordum ve vazgectim onca sene ragmen sende nisanlinla bir karar ver umarim onca emegin bosa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…