Nişanlıyken..

Elenme sebebi sonuçta
Seçme imkanın olsa imzayı attıktan sonra mı o küçük sürprizle karşılaşmayı isterdin yoksa öncesinde bilip de 'herseye rağmen kabulum' deyip imzayı atmak mı?
Yav şimdi arabayı görürsün he uygun dersin alırsın illa deneme sürüşü yapmaya gerek duymazsın

Sonradan pisman olacagin seyler sakin yapma.
Nisanliyken de yapma
Sevgiliyken de yapma

Arkasinda duracaksan, pismanlik duymayacaksan senin hayatin istedigini yasamakta ozgursun.

ben test sürüşü yapmadığım insanla evlenmem, evlenmeyi düşünmem. cinsellik son derece önemli ama ben altından kalkarım, bişeyler yaşadıktan sonra bitse bile yıkılmam. kimisi kaldıramaz, ailesi için vs sorun olur ne bileyim. tamamen kafanıza göredir bu işler yani, zihniyetinize göre.

Nişanlıydim. Nikahim oldu. 5 ay sonrasında da düğün. Kağıt üzerinde evli olsam da hala nişanlı modunda olduğum için yakınlaşma söz konusu olmadı.

Ben annemden gordugum kadarıyla ve bizim örf olayından dolayı sıcak bakmadım.

Ama bu kişiye göre degisir.

Bazı insanlar kına gecesinde bile ayrılıyor, bu zamanda güven çok zor.

Ben " test sürüşü " adlı konuya değinmek istiyorum .
Bir kaç yorumda gördüm bu kelimeyi.
Bunu bir erkek söylese ben arabamıyım , malmıyım bu nasıl konuşma deriz .
Ama bunu ağzına yakıştıran insanların olması ilginç.
Deneyim deyin bari .
Test nedir sürüş nedir yahu

Herseyin bi sinir vardir, insan kendini biliyosa o sinirlarini gecmez. Ama el ele gezmek opusup koklasmak bi sevgi gostergesi gibi geliyo bana.

Gel gelelim simdi konu dine gitmesin ama musluman insanlariz. Haram helal meselemiz var. Opusmek bile haramken daha ilerisine gitmeden once bi dusunulmesi gerekiyo bence.

Baskalari ne der diye dusunmeden, pisman olmayacagindan emin olarak hareket edilmeli.

Yakınlaşma kriteri ne söz ne nişan ne de evlilik.. mesele birbirine çekim hissedebilmek ve de sevmek.. kimisi çekim hisettiği ve sevdiği halde o imzayı da bekler, kimisi anı yaşar. Bu tamamen kadının ve erkeğin tercihi.. ben şahsen sevdiğim çekim hissettiğim sevgilimle olmayacaksam kimle olacağım kafasında olduğum için eşimle sevgiliyken birlikte olmuştum. Saha önceki sevgililerimle neden olmadı, onlara karşı demek ki o kadar büyük birşey hissetmemişim.. Evet sonuçta ilk birlikteliğimle de evlendim ama evlenmeseydim de vayy değersizleştim demeyeceğimden emindim. Psikolojik birşey tabi, elbette ki üzülürdüm ama yoluma da devam edebilirdim. O yüzden siz de kendi psikolojinize bakın, iç dünyanızda yaratacağınız sorum çok büyük olur altından kalkamam diyorsanız erteleyebilirsiniz, ama kendinize güveniyorsanız sorun olmaz elbette ki

Hayır şimdi sevgilim desem resmiyet yok ayrılırsınız felan diyecekler ama kısa bi süre onar nişan yapcaz o yüzden öyle dedim :))

Nişanlılıkta bir resmiyet değil ki, garanti vermiyor sonuçta.
Ayrılınca buraya gelip 'nişanlımla seviştim, beni tek etti' başlıklı konular açmayacaksanız tabi sevişin.

Ben sıcak bakmıyorum ki ben eşimle 2 yıl sevgili kaldım böyle bir olay olmadı ki adam düğünden sonrada ben korktuğum için beklemek zorunda kaldı belli bir süre . bilmiyorum kişilerin kendi tercihi ama herşeyi tartmak lazım

+100000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…