Nişanlıyken..

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir..

Kimi inancı gereği asla der,kimi sadece namusu iki bacak arası görür geriye kalan herşeyi yapar..

Kiminin tabulari vardır karşı çıkar,kimi ihtiyaç der istediğini yaşar..

Sizin düşünceniz ne en önemli şey burada bu..
Ne zihniyette bir insansiniz?

Bugün yaşayıp yarın ayrılık oldu mu yaşandı bitti mi dersiniz,yoksa kendinizi mi yersiniz?
Yapınız ne ise ona göre şekil alın,bir ilerisi sizin için yıkım olabilir..

Cok saol bu aciklamayi yaptigin icin.. kadinlar cinsellikle baglanio genelde. Bazi kadinlarda ben ozgurum diye diye bunu kaciriolar., valla cok kotu bu duygusalligimiz., bu yuzden demek kadinlar genelde daha sadik.
Kadınlar için cİnsel birliktelik bağlanmaya neden oluyor da erkekler için öyle değil malesef..bağlanan kadın her tür fedakarlık yapıyor da erkek de keşke öyle olsa..bağlılık sadece nikah ile imza ile oluyor erkekte sanki :))

Bazen o imza bile biseye yaramio :)

Şahsen ben sevişmeden alamam adamı ajsjkd sözlümle de seviştim gecer not aldı önce seviş sonra söz

Ne yani şimdiye kadar o tatlı dokunuş,masum öpücük olmadı mı?
Bunu samimi soruyorum.
Öpmediniz,eli elinize değmedi?
Eğer öyle ise nedenini merak ettim.
Sizi değersiz görmesin diye mi?
Yok eğer inançlarınız ise kesinlikle saygı duyarım.

E bunun bamyası var, erken boşalanı var akskkd o ten uyumunu yakalamak zor evlenmeyi beklersem herşey için çok geç olabilirdi
İyi de böyle sadece adamı denemek için birlikte olmuş gibi olmuyor musunuz?
Cidden soruyorum...
Bazen okuyorum burda.
Evlenmeden bilmeliyim nasıl olduğunu, ten uyumu var mı vs diye.
Bu bana tuhaf geliyor.
Denemek gibi.
Mağazada kıyafeti deneriz,beğenirsek alırız gibi

Valla ben de toplumun bir bireyiyim madem cevap vereyim: bana göre bir adam bir kadınla yatmişsa bana ne yatmamışsa bana ne.
Nikahları 10 ekimken 10 eylulde sevişmişlerse bana neee 10 Aralık'ta hala o işe girişememişlerse bana ne?
Kapıları kapattıktan sonra o adamın başka bir erkek arkadaşıyla yattığından bana ne evlendiği kadınla anal ilişki girdiğinden bana ne?
Tinder kullanıp her haftasonu başka adamın evinde uyanan kızın cinsel faaliyetinden bana ne kısmeti kapalı diye evlenemeyen,inancı nedeniyle ilişkiye de giremeyen kadının bekaretinden bana ne?
Yani bize ne?
Şu toplum ne kadar salak ya bu kadar mahrem konuları sakız gibi konuşup duruyor. Sana ne yani o kişinin yaşadığı cinsel aktiviteden? Neden gözünde canlandiriyorsun? Neden kiniyorsun? Neden bir yorumda buluyorsun?
Ah bir susmayi, bana ne lan demeyi öğrenirsek dünya ne güzel olacak

Evet istiyorum açıkcası ama bu benim çevremde anormal karşılanan bişi olduğu için benimde önyargılarım ve katı kurallarım oldu sanırım..
O zmn yapma.. cunku ayrilirsan nisanli bile olsan.. o zmn daha kotu olur..

Adam evlendii karisina sen altima yattin diyebiliosa.. kim bilir be kdr yalvardi ne taklalar atti kadini yataga atmak icin

Sırf deneme sürüşü yapmak için sevişmiyorum tabi canım. Seviyorum ve arzuluyorum haliyle. Birlikte olmak bundan ötürü. Ha sevişince de anlarımki ten uyumu var/yok. Duruma göre akış devam eder yani. Sevdiğimiz bir adamla arada ten uyumu olmayadabiliyo. Denemeden almıyorum o yüzden ihihi

Ayneen ya
Adam erken şeyoluyorsa kusura bakma ne kadar sevsem de seninle evlenemem mi denecek
E o zaman bamya olanları erken şeyolanları çöpe atak

Hmmmm...
Pekala,teşekkür ettim cevabınıza

Ayneen ya
Adam erken şeyoluyorsa kusura bakma ne kadar sevsem de seninle evlenemem mi denecek
E o zaman bamya olanları erken şeyolanları çöpe atak
Elenme sebebi sonuçta
Seçme imkanın olsa imzayı attıktan sonra mı o küçük sürprizle karşılaşmayı isterdin yoksa öncesinde bilip de 'herseye rağmen kabulum' deyip imzayı atmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…