- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.442
- 63
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Yok o yüzden değil toplumun bakış açısını merak ettim :)Ama ignelemedim ki :) mikserlik yapacaksan vazgeç dedim :) genelde bukonular o yüzden açılıyor ya o sebepten şey ettim :)
Kadınlar için cİnsel birliktelik bağlanmaya neden oluyor da erkekler için öyle değil malesef..bağlanan kadın her tür fedakarlık yapıyor da erkek de keşke öyle olsa..bağlılık sadece nikah ile imza ile oluyor erkekte sanki :))Cok saol bu aciklamayi yaptigin icin.. kadinlar cinsellikle baglanio genelde. Bazi kadinlarda ben ozgurum diye diye bunu kaciriolar., valla cok kotu bu duygusalligimiz., bu yuzden demek kadinlar genelde daha sadik.
PekiYok o yüzden değil toplumun bakış açısını merak ettim :)
:)))Peki
Seviyorsan azıcık koklaş bari
Bazen o imza bile biseye yaramio :)Kadınlar için cİnsel birliktelik bağlanmaya neden oluyor da erkekler için öyle değil malesef..bağlanan kadın her tür fedakarlık yapıyor da erkek de keşke öyle olsa..bağlılık sadece nikah ile imza ile oluyor erkekte sanki :))
On numero bes yildizz
Ay ne tatlısınız yaaa güldüm :))Şahsen ben sevişmeden alamam adamı ajsjkd sözlümle de seviştim gecer not aldı
Ne yani şimdiye kadar o tatlı dokunuş,masum öpücük olmadı mı?Karşımdaki değer verdiğim
Ansılan mesajlarımı dikkatli okumamışsınız. Ben ilişki demedim. Yakınlaşmak anlamında söyledin. Tatlı bir dokunuş veya masumane bir öpücük. Ben kendi adıma konuştum geri kafalılık olarak. Kimsenin yorumu ile zihniyetim değişmez sadece ikilemde kaldım ve toplumun bakış Açısını merak yetin. Neyse teşekkürler :)
E bunun bamyası var, erken boşalanı var akskkd o ten uyumunu yakalamak zor evlenmeyi beklersem herşey için çok geç olabilirdiAy ne tatlısınız yaaa güldüm :))
İyi de böyle sadece adamı denemek için birlikte olmuş gibi olmuyor musunuz?E bunun bamyası var, erken boşalanı var akskkd o ten uyumunu yakalamak zor evlenmeyi beklersem herşey için çok geç olabilirdi
O zmn yapma.. cunku ayrilirsan nisanli bile olsan.. o zmn daha kotu olur..Evet istiyorum açıkcası ama bu benim çevremde anormal karşılanan bişi olduğu için benimde önyargılarım ve katı kurallarım oldu sanırım..
Sırf deneme sürüşü yapmak için sevişmiyorum tabi canım. Seviyorum ve arzuluyorum haliyle. Birlikte olmak bundan ötürü. Ha sevişince de anlarımki ten uyumu var/yok. Duruma göre akış devam eder yani. Sevdiğimiz bir adamla arada ten uyumu olmayadabiliyo. Denemeden almıyorum o yüzden ihihiİyi de böyle sadece adamı denemek için birlikte olmuş gibi olmuyor musunuz?
Cidden soruyorum...
Bazen okuyorum burda.
Evlenmeden bilmeliyim nasıl olduğunu, ten uyumu var mı vs diye.
Bu bana tuhaf geliyor.
Denemek gibi.
Mağazada kıyafeti deneriz,beğenirsek alırız gibi
Ayneen yaİyi de böyle sadece adamı denemek için birlikte olmuş gibi olmuyor musunuz?
Cidden soruyorum...
Bazen okuyorum burda.
Evlenmeden bilmeliyim nasıl olduğunu, ten uyumu var mı vs diye.
Bu bana tuhaf geliyor.
Denemek gibi.
Mağazada kıyafeti deneriz,beğenirsek alırız gibi
Hmmmm...Sırf deneme sürüşü yapmak için sevişmiyorum tabi canım. Seviyorum ve arzuluyorum haliyle. Birlikte olmak bundan ötürü. Ha sevişince de anlarımki ten uyumu var/yok. Duruma göre akış devam eder yani. Sevdiğimiz bir adamla arada ten uyumu olmayadabiliyo. Denemeden almıyorum o yüzden ihihi
Ayneen ya
Adam erken şeyoluyorsa kusura bakma ne kadar sevsem de seninle evlenemem mi denecek
E o zaman bamya olanları erken şeyolanları çöpe atak
Elenme sebebi sonuçtaAyneen ya
Adam erken şeyoluyorsa kusura bakma ne kadar sevsem de seninle evlenemem mi denecek
E o zaman bamya olanları erken şeyolanları çöpe atak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?