Saçmalamayın olur mu ? Hayattan beklentim tabiki var hayatımı bilip bilmeden konuşma bence ?Hayatındaki böyle ciddi kararları nasıl bir forum sitesinde arayabiliyorsunuz aklım almıyor.
Senin aklın fikrin hayattan evlilikten sevgililik döneminden beklentin yok mu?
Düşün taşın, bu ilişki gelecekteki evlilik senin beklentilerini karşılıyor mu?
Buradan bakınca dal gibi sallanıyormuşsun gibi görünüyor.
Böyle boş, amaçsız, bir hedefi, istekleri olmayan insanları görünce o kadar üzülüyorum ki...
Bilmem söylememiş gizli geldi yanıma
Annesi aradı nerdesin diyor arkadaşımın yanındayım ver arkadaşının sesini duyuyim diyor. O an gidiyordum kolumdan tuttu kapattı telefonu sen böyle ana kuzusu oldukça bu iş olmayacak dedim.Oylemi dedi? " gizli geldim" mi dedi?
Ve bu adam ev kurucak oylemi?
Tatlim ben hemen kestirip atman gerektigini dusunmuyordum. Belkide pisman gercekten diyordum.
Ama kac yasina gelmis adam evlenmek isteyen adam nesini sakliyor ailesinden? Korkusu ne? Elini masaya vurup " hayatimin kadinin kacirttiniz bana, ben ona gidiyorum ondan vazgecmiycem" diyebilmeli.
Annesi aradı nerdesin diyor arkadaşımın yanındayım ver arkadaşının sesini duyuyim diyor. O an gidiyordum kolumdan tuttu kapattı telefonu sen böyle ana kuzusu oldukça bu iş olmayacak dedim.
Sonra annesi tekrar aradı bağırdı annesine anne bir aydır ankaradayım zaten zar zar arıyorsun bırak bi dışarı çıktım.
Annesi aradı nerdesin diyor arkadaşımın yanındayım ver arkadaşının sesini duyuyim diyor. O an gidiyordum kolumdan tuttu kapattı telefonu sen böyle ana kuzusu oldukça bu iş olmayacak dedim.
Sonra annesi tekrar aradı bağırdı annesine anne bir aydır ankaradayım zaten zar zar arıyorsun bırak bi dışarı çıktım.
Aynen öyle..Koca oglana " ver arkdasinin sesini duyuyum" mu diyor?? Bu hareketi annem bana en son kac yasindayken yapmisti hatirlamiyorum bile. 12? 13 yasindayken?
Maalesef kuzum, adam daha senle oturdugunu bile soyleyemiyor. Insan bi en azindan " merlinleyim" der kadin bagirmaya baslayinca " he he tm sonra anlatirim kapatiyorum" der. Bundan bile cekiniyor.
" evlenicem ben merlinle" demek bi kenara.
Eger gercekten seni mutlu etmek istese o anasinin zincirlerini koparirda gelir.
Karşıdan karşıya geçerken elini de tutuyorsundur inşallah :)
Düşünmek için harcadığın zamana bile yazık..
Saçmalamayın olur mu ? Hayattan beklentim tabiki var hayatımı bilip bilmeden konuşma bence ?
Bende sert oldum kusura bakma gerçekten..Eski konularını bir daha oku o zaman. Ben ne okuduysam onun hakkında konuşurum. Eleştiri olarak değil bir bakış açısı olarak okursan farklı pencerelerden görüp bazı şeylerin farkınada varırsın. Ben zaten içtenlik hissetmediğim konulara yorum yazmıyorum. Seninde çoğu konunu okudum. Yermek amacıyla da yazmadım için rahat olsun. Ama yine de o konuda bir düşün diye açıklıyorum.
Sonuçta evlendiğin insan senin hayatında büyük bir yer kaplayacak nihayetinde aynı evde kalacaksınız vs.
Beklentilerini oluşturmuş biri ilişkinin bu noktasında "bu adamla bir ilişki/evlilik sürdürebilirim ya da sürdüremem" cümlesini kurabilir.
Ben hayattan beklenti derken hayatın evlilik kısmını kastettim. Anlatabildim herhalde şu an. Yoksa işin hayallerin anlamında tabii ki bir şey söyleyemem.
Çok kararsızsın. Sende diyorsun bilip bilmeden konuşma diye bunu baz al mesela. 10 sayfada yazsan biz bir kısmını görücez her zaman. Hayat senin hayatın. Böyle büyük kararlar verirken senin hislerin ve düşüncelerin belirleyici olmalı.
Benim düşüncem bu. Eleştiri olarak değil bakış açısı olarak gör. Kırmakta istemedim eğer yanlış anladıysan kusura bakma diğer mesaj için.
Kafa karsikligini cok anliyorum. Keske hicbir sey olmamis gibi devam edebilseniz ancak bence evet dediginiz anda gecmis sık sık önünüze cikacak. Simdi degilse evlenince ailesi ve esiniz atilan nisani hatirlatacaklardir. Ne yapman konusunda bir sey diyemeyecegim zor bir durumZor günler atlattım bilen bilir burda konumu okuyanlar.
Aslında sevgiliyken her şey çok güzeldi sonra bir anda nişanlandıktan sonra aileler girdi ondan galiba ben bir evlilikten korktum. Attım yüzüğü. Kırdık birbirimizi çok..
Neyse dün yanıma geldi görmek istemiş beni karşıma çıktı pas vermedim konuşalım dedi biraz dolandık dışarda ben seni seviyorum dedi ama ailen beni hep ezik gördü senin bu ilişkiyi bitirebileceğine inanamadım dedi.
(1 ay sonra geldi)
Sonra ben korkuyorum dedim bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim. Ona karşı soğudum zaten ilişkiye dair bir beklentimin olmadığını söyledim tamam dedi ve gittim ben. Sonraki gün görevdeyken yine yanıma geldi. Sabaha kadar benimle durdu. Soğuktu hava arabaya bindik. Başını dizlerime koydu uyudu. Öyle ne yapacağımı bilemedim.
Ailem duysa tekrardan görüştüğümü beni öldürür biliyorum Ne yapmalıyım sizce? Seviyorum galiba onu ama soğudum kafam o kadar karışık ki.. ama aileler işte ne biliyim başta anlaştılar çok iyilerdi. Düğüne bir ay kala bitirdim.. Biliyorsunuz zaten..
Sizce ne yapmalıyım o diyor fark ettirmeden görüşelim sular durulsun diyor sonra ailem gelir diyor size bilmiyorum Aşkımlı mesajlar atmaya başladı seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Kendi ailesine daha söylememiş. Galiba ben attım diye yüzüğü onlar sıcak bakmıyor bana. Neyse o diyor ben hallederim benim sözüm geçer. Hatalarımın farkındayım diyor.
Ağladı bir de.
Kesin cevap vermedim öyle geçiştiriyorum. Ya kızlar cendereye döndü bu iş.
Ben artık Ne yapacağım gerçekten ? Lütfen aşağılamadan incitmeden beni rotamın Ne olması yönünde gereken şeyi aktarır mısınız ? Ailem bu aralar çok iyi davranıyor bana böbrek rahatsızlığım var benim. Onlar ilgilendikçe ben onları kandırıyorum diye vicdan azabı çekiyorum.. Bu sabah eve gidene kadar ağladım yumruk gibi indi göğsüme..Artık ne olur ne biter akışına bıraktım. O ise senden vazgeçmem diyor.. Ekonomisini düzeltip borcunu kapatıp öyle gelecekmiş.
Kızacaksınız biliyorum zaten he demiş değilim ama yanında mutlu hissediyorum sanki huzurlu her şeyi unutuyorum..
Bakın insan gibi bir şey sordum danıştım abla kardeş bildim. Bazı hadsizler bundan faydalanıp alay edip üzerime geliyor. Bu çok ayıp. Rica ediyorum alay edici değil de neyse gerçek olan onu yazın. Bazılarının da başına böyle çıkmaz bir olay gelir inşallah diyorum.
Canım sana söyleyecek sözüm yok. Burada o kadar köpek çektin çocuğa sülalesiyle hor gördün vs vs. Sana ne olsa müstehak allah yolunuzu açık ve hayırlı etsin ne diyelim şimdi[/
Yok tatlım görüşmüycem zaten bu konuda onada söyledim beni unut diye.Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. Şimdi çok seviyor olabilirsin ama ilerde pişman olacaksın. Evlensen pişman olacaksın. Ama inşallah çok mutlu olursun.
Iyi yapmışsın cnm hakkında hayirlisini diliyorum. Insallah mutluluk seninle olur.Yok tatlım görüşmüycem zaten bu konuda onada söyledim beni unut diye.
Okur musun eski konularımı.. aslında o Benim aklımı çeliyor, kendisi ben vazgeçsem bile vazgeçemiyor benimde aklımı karıştırıyor.. onca hakarete ben asla dönmezdim ne biliyim o da seviyor ama bu iş hayırsız gibi geliyor bana da. Ama yanıma geldiğinde buz olsam bile eriyorum.. Değişik bir his işteKonularina denk geliyordum, daha once yorum yazdim mi bilmiyorum.
İliskinde bu surecte neler yasadin detaylari bilmiyorum suan herseyi okumadim.
Ama bitiremiyorsun, bu bir gercek.
Seviyorsun belli. Boyle herdefasinda mantikli yorumlar alarak kendini geri cekiyorsundur. Ama bazi seyleri sonuna kadar yasamak lazim. Deneyimlemek lazim. Sonucu iyi mi olur kotu mu olur bilemem ama intihanin bu senin. Kalbinden ne geciyorsa onu yap derim. Sonuc kotuye gidecekse dersini almis olursun, belki evliginini kurtarir belki bosanirsin. Kimse bilemez.. Belkide hicbirsey korktugun gibi olmayacak iyi gecicek buda belli olmaz. Belkide kendince evlenmeden once kendin vazgecersin.
Gerci burdaki hanimlar bilgili ve ongorulu..ama sonuna kadar yasaman lazim. Bu is bitecekse kendi icinde bitmesi lazim.. Bosuna konu acma o yuzden birdaha bence..hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?