O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

Saçmalamayın olur mu ? Hayattan beklentim tabiki var hayatımı bilip bilmeden konuşma bence ?

Bilmem söylememiş gizli geldi yanıma

Oylemi dedi? " gizli geldim" mi dedi?
Ve bu adam ev kurucak oylemi?
Tatlim ben hemen kestirip atman gerektigini dusunmuyordum. Belkide pisman gercekten diyordum.
Ama kac yasina gelmis adam evlenmek isteyen adam nesini sakliyor ailesinden? Korkusu ne? Elini masaya vurup " hayatimin kadinin kacirttiniz bana, ben ona gidiyorum ondan vazgecmiycem" diyebilmeli.

Annesi aradı nerdesin diyor arkadaşımın yanındayım ver arkadaşının sesini duyuyim diyor. O an gidiyordum kolumdan tuttu kapattı telefonu sen böyle ana kuzusu oldukça bu iş olmayacak dedim.
Sonra annesi tekrar aradı bağırdı annesine anne bir aydır ankaradayım zaten zar zar arıyorsun bırak bi dışarı çıktım.

Koca oglana " ver arkdasinin sesini duyuyum" mu diyor?? Bu hareketi annem bana en son kac yasindayken yapmisti hatirlamiyorum bile. 12? 13 yasindayken?
Maalesef kuzum, adam daha senle oturdugunu bile soyleyemiyor. Insan bi en azindan " merlinleyim" der kadin bagirmaya baslayinca " he he tm sonra anlatirim kapatiyorum" der. Bundan bile cekiniyor.
" evlenicem ben merlinle" demek bi kenara.
Eger gercekten seni mutlu etmek istese o anasinin zincirlerini koparirda gelir.

Karşıdan karşıya geçerken elini de tutuyorsundur inşallah :)

Düşünmek için harcadığın zamana bile yazık..

Aynen öyle..

Saçmalamayın olur mu ? Hayattan beklentim tabiki var hayatımı bilip bilmeden konuşma bence ?

Eski konularını bir daha oku o zaman. Ben ne okuduysam onun hakkında konuşurum. Eleştiri olarak değil bir bakış açısı olarak okursan farklı pencerelerden görüp bazı şeylerin farkınada varırsın. Ben zaten içtenlik hissetmediğim konulara yorum yazmıyorum. Seninde çoğu konunu okudum. Yermek amacıyla da yazmadım için rahat olsun. Ama yine de o konuda bir düşün diye açıklıyorum.

Sonuçta evlendiğin insan senin hayatında büyük bir yer kaplayacak nihayetinde aynı evde kalacaksınız vs.
Beklentilerini oluşturmuş biri ilişkinin bu noktasında "bu adamla bir ilişki/evlilik sürdürebilirim ya da sürdüremem" cümlesini kurabilir.
Ben hayattan beklenti derken hayatın evlilik kısmını kastettim. Anlatabildim herhalde şu an. Yoksa işin hayallerin anlamında tabii ki bir şey söyleyemem.
Çok kararsızsın. Sende diyorsun bilip bilmeden konuşma diye bunu baz al mesela. 10 sayfada yazsan biz bir kısmını görücez her zaman. Hayat senin hayatın. Böyle büyük kararlar verirken senin hislerin ve düşüncelerin belirleyici olmalı.

Benim düşüncem bu. Eleştiri olarak değil bakış açısı olarak gör. Kırmakta istemedim eğer yanlış anladıysan kusura bakma diğer mesaj için.

Bende sert oldum kusura bakma gerçekten.. üzmek istemem kimseyi

Kafa karsikligini cok anliyorum. Keske hicbir sey olmamis gibi devam edebilseniz ancak bence evet dediginiz anda gecmis sık sık önünüze cikacak. Simdi degilse evlenince ailesi ve esiniz atilan nisani hatirlatacaklardir. Ne yapman konusunda bir sey diyemeyecegim zor bir durum

Canım sana söyleyecek sözüm yok. Burada o kadar köpek çektin çocuğa sülalesiyle hor gördün vs vs. Sana ne olsa müstehak allah yolunuzu açık ve hayırlı etsin ne diyelim şimdi

Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. Şimdi çok seviyor olabilirsin ama ilerde pişman olacaksın. Evlensen pişman olacaksın. Ama inşallah çok mutlu olursun.

Konularina denk geliyordum, daha once yorum yazdim mi bilmiyorum.
İliskinde bu surecte neler yasadin detaylari bilmiyorum suan herseyi okumadim.
Ama bitiremiyorsun, bu bir gercek.
Seviyorsun belli. Boyle herdefasinda mantikli yorumlar alarak kendini geri cekiyorsundur. Ama bazi seyleri sonuna kadar yasamak lazim. Deneyimlemek lazim. Sonucu iyi mi olur kotu mu olur bilemem ama intihanin bu senin. Kalbinden ne geciyorsa onu yap derim. Sonuc kotuye gidecekse dersini almis olursun, belki evliginini kurtarir belki bosanirsin. Kimse bilemez.. Belkide hicbirsey korktugun gibi olmayacak iyi gecicek buda belli olmaz. Belkide kendince evlenmeden once kendin vazgecersin.
Gerci burdaki hanimlar bilgili ve ongorulu..ama sonuna kadar yasaman lazim. Bu is bitecekse kendi icinde bitmesi lazim.. Bosuna konu acma o yuzden birdaha bence..hakkinda hayirlisi olsun

kusura bakma ama gördüğüm en saçma sapan ilişkilerden biriydi ilişkin , başı buysa evlendikten sonrasını hayal edemediğim cinsten. En zor kısmını yani yüzük atmayı başarmışken tekrar başa dönmen büyük hata olur. Aranızda zerre saygı kalmamıştı en son çünkü. Bırak bitmişken bitsin. Tekrar görüşmen çok yanlış.

Ama senin bunları dinlemeyeceğine tekrar barışıp 3 vakte kadar bu defa kesin bitti konularından bir adet daha açacağına maalesef eminim...

Yani önceki konularını bilmiyorum ama sanırım sancılı bir ilişki nişanlılık döneminiz olmuş gibi gözüküyor bana kalırsa kendisi hem sizden vazgeçemiyor hem ailesine bahsedemiyor Yani olmaz ki hem karnım doysun hem çorbam pişsin..
Kestirip atmışsın dönmeyin derim seviyorsunuz belli ama bir ömür mutsuz olmaktan daha iyidir dünyanın sonu değil nasıl olsa kimse sizden daha kıymetli değil..
Hani bir laf vardır aynı nehirde iki kez yıkanılmaz çünkü ilkinden sonra oradan çok sular akmıştır o artık aynı nehir değildir. bununla beraber kişi de artık ilk seferindeki kişi değil; yeni birisidir.
Herşey gönlünüzce olsun..

Okur musun eski konularımı.. aslında o Benim aklımı çeliyor, kendisi ben vazgeçsem bile vazgeçemiyor benimde aklımı karıştırıyor.. onca hakarete ben asla dönmezdim ne biliyim o da seviyor ama bu iş hayırsız gibi geliyor bana da. Ama yanıma geldiğinde buz olsam bile eriyorum.. Değişik bir his işte gözlerim doldu şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…