Bizimkisi zorunlu gibi oldu ailem sürekli ayrıl ayrıl ayrıl deyip durdu.Canım ayrılık görmüş bir ilişki ifla olmuyor zorunlu ayrılıklar hariç şahsi görüşüm..
Heee çocuk çok mükemmeldi ondan ayrıl diye tutturdular dimiBizimkisi zorunlu gibi oldu ailem sürekli ayrıl ayrıl ayrıl deyip durdu.
Bizimkisi zorunlu gibi oldu ailem sürekli ayrıl ayrıl ayrıl deyip durdu.
Öyle diyim mi ? Dur bakalım Ne diyecekMerlin işi bırakıcam desene sen şuna
İstifa ettikten sonra tatile gidelim de
Evet altınların üzerine konarım diye düşündü ailesi bence garantiye aldı..Unutamamani anlarim, kafanin karışmasını anlarim, bi umut gorusmeni anlarim, yargilamam inan durumunu.. Ama konuyu acar acmaz aklima sana adres verip bohça ve yüzüğü yollamani istemesi geldi.. Hani aileler etken olur, baskalari yuzunden çift gerilir ve sacmalar, olabilir ama bu çok çiğ bi hareket, ne yalan soyleyim.. Hani hatasi olup o an senin yaninda olamamis olabilirdi toylukla ama en guzeli asaletiyle gitmesiydi bitse bile..
Yani ortada atılmış bi nişan, kırılmış kalpler varken dert bohca mi? Kaynana arasa anlarim ama bunu nisanli kisisinin yapması cok nahoş..Evet altınların üzerine konarım diye düşündü ailesi bence garantiye aldı..
Unutamamani anlarim, kafanin karışmasını anlarim, bi umut gorusmeni anlarim, yargilamam inan durumunu.. Ama konuyu acar acmaz aklima sana adres verip bohça ve yüzüğü yollamani istemesi geldi.. Hani aileler etken olur, baskalari yuzunden çift gerilir ve sacmalar, olabilir ama bu çok çiğ bi hareket, ne yalan soyleyim.. Hani hatasi olup o an senin yaninda olamamis olabilirdi toylukla ama en guzeli asaletiyle gitmesiydi bitse bile..
Devam etmeyeceğim zaten ama bir şey söyleyeyim kafam on milyon olduAnladığım kadarıyla çalkantılı bir ilişkiniz olmuş. Bu tür durumlarda git-geller hem olumlu hem de olumsuz yöndeki duygularınızı yoğunlaştırır. Aranız bozulduğunda daha çok nefret eder, düzeldiğinde ise daha çok seversiniz. Ancak benim size tavsiyem, bu duygu yoğunluğu ve çalkantıları normal olarak görmeyin. Şu an aranız iyileştiği için onunla yapabileceğinize inanmak istiyorsunuz ama ben bu şekilde çalkantılı giden ilişkilerin iyi bittiğine şahit olmadım hiç. Elbette karar sizin, ve ben şunu da biliyorum, siz birlikte olmak isterseniz hiçbir sözü dinlemezsiniz. Yani insan her şeyi mantığına uydurabiliyor, değişti diyor, bu kez farklı olabilir diyor ama bu genelde olmuyor. Ben sizin yerinizde olsam radikal bir şekilde bitirirdim. Ben de böyle bir şey yaşamıştım. Aileyi karşına almalı, ayrılıp barışmalı falan ama en sonunda psikiyatristlik oldum, depresyon geçirdim. Hiç değmezmiş, keşke hiç düşünmeseydim, nişan attığımda bitseydi diye düşündüm hep ama geçmiş gitmiş artık. Şimdi kıymetimi çok bilen ve aşık olduğum bir eşim var ve çok mutluyum. Benim tavsiyem bu, ama seçim sizin. Umarım seçiminiz ne olursa olsun hep mutlu olursunuz.
Kendine yazik etme.Zor günler atlattım bilen bilir burda konumu okuyanlar.
Aslında sevgiliyken her şey çok güzeldi sonra bir anda nişanlandıktan sonra aileler girdi ondan galiba ben bir evlilikten korktum. Attım yüzüğü. Kırdık birbirimizi çok..
Neyse dün yanıma geldi görmek istemiş beni karşıma çıktı pas vermedim konuşalım dedi biraz dolandık dışarda ben seni seviyorum dedi ama ailen beni hep ezik gördü senin bu ilişkiyi bitirebileceğine inanamadım dedi.
(1 ay sonra geldi)
Sonra ben korkuyorum dedim bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim. Ona karşı soğudum zaten ilişkiye dair bir beklentimin olmadığını söyledim tamam dedi ve gittim ben. Sonraki gün görevdeyken yine yanıma geldi. Sabaha kadar benimle durdu. Soğuktu hava arabaya bindik. Başını dizlerime koydu uyudu. Öyle ne yapacağımı bilemedim.
Ailem duysa tekrardan görüştüğümü beni öldürür biliyorum Ne yapmalıyım sizce? Seviyorum galiba onu ama soğudum kafam o kadar karışık ki.. ama aileler işte ne biliyim başta anlaştılar çok iyilerdi. Düğüne bir ay kala bitirdim.. Biliyorsunuz zaten..
Sizce ne yapmalıyım o diyor fark ettirmeden görüşelim sular durulsun diyor sonra ailem gelir diyor size bilmiyorum Aşkımlı mesajlar atmaya başladı seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Kendi ailesine daha söylememiş. Galiba ben attım diye yüzüğü onlar sıcak bakmıyor bana. Neyse o diyor ben hallederim benim sözüm geçer. Hatalarımın farkındayım diyor.
Ağladı bir de.
Kesin cevap vermedim öyle geçiştiriyorum. Ya kızlar cendereye döndü bu iş.
Ben artık Ne yapacağım gerçekten ? Lütfen aşağılamadan incitmeden beni rotamın Ne olması yönünde gereken şeyi aktarır mısınız ? Ailem bu aralar çok iyi davranıyor bana böbrek rahatsızlığım var benim. Onlar ilgilendikçe ben onları kandırıyorum diye vicdan azabı çekiyorum.. Bu sabah eve gidene kadar ağladım yumruk gibi indi göğsüme..Artık ne olur ne biter akışına bıraktım. O ise senden vazgeçmem diyor.. Ekonomisini düzeltip borcunu kapatıp öyle gelecekmiş.
Kızacaksınız biliyorum zaten he demiş değilim ama yanında mutlu hissediyorum sanki huzurlu her şeyi unutuyorum..
Bakın insan gibi bir şey sordum danıştım abla kardeş bildim. Bazı hadsizler bundan faydalanıp alay edip üzerime geliyor. Bu çok ayıp. Rica ediyorum alay edici değil de neyse gerçek olan onu yazın. Bazılarının da başına böyle çıkmaz bir olay gelir inşallah diyorum.
Hiç iyi değilim biliyor musunuzbi turlu saglikli karar almak icin kendini rahat birakmiyosun. baskasinin da birakmasina da izin vermiyosun. bi kop bu ilskiden uzaklas tek basina saglikli mantkli karar al. olayin icindesin hep dogrulari goremiyorsun.
Beddua etme.. Hem iş erkekte biter, o dik duracakti.. Kafanin karismasi normal, sonucta onca hayal kurdun o kisiyle ve bitecegini dusunerek cikmadin bu yola.. Ama bazen bitmesi cok daha hayırlıdır.. Zaten cok icine sinseydi çabalardın sen de yeniden baslamak icin.. Tadi kaçmış gibi geldi bana.. Allah hakkinda en hayirli karari almani ve mutlu olmani nasip etsin..Devam etmeyeceğim zaten ama bir şey söyleyeyim kafam on milyon olduve hiç iyi değilim Allah o ailesinden sorsun bana bu çektirdiklerini
evet belli oluyor. bi ara ver es ver. olayin tam ortasndan dogru ve yanlisi ayirt edemezsin cnm.Hiç iyi değilim biliyor musunuz
Amin çok teşekkür ederim tadı kaçtı aynenBeddua etme.. Hem iş erkekte biter, o dik duracakti.. Kafanin karismasi normal, sonucta onca hayal kurdun o kisiyle ve bitecegini dusunerek cikmadin bu yola.. Ama bazen bitmesi cok daha hayırlıdır.. Zaten cok icine sinseydi çabalardın sen de yeniden baslamak icin.. Tadi kaçmış gibi geldi bana.. Allah hakkinda en hayirli karari almani ve mutlu olmani nasip etsin..
Yok babası para veriyormuş arabasını satıp borcunu kapatacakmışBen ailemden utanirdim herşeyden önce. Ailesine lafı geçer miymiş?? Daha önce geçmeyen laf şimdi mı gececekmis yoksa ailesi mi istemiş aslında. Paraya sıkıştı herhalde. Sizin hatalariniz tercihe dönüştü artık keyfiniz bilir barisirsaniz yasayacaklarinizi hakediyorsunuz. Konularinizi bilenler adım kadar eminim ki tekrar ayrılacaginizi biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?