- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Öyleleri çıkmışta bir tek beni sevmiş öyle diyor bende onun yalancısıyım..
Birde bir yuz goz olunmus bence, daha sonrada kayinvalide adayin herseyinde birsey bulacak ve olanlari basina kakacak. Ailende istemiyorsa onlari dusunerek hareket et. Cunku aileler gercekten biliyorlar neyin ne oldugunu. O asklarda biter , hayatin icin guzel adimlar at. Onlar onun ailesi ve hep oyle kalacak , sende surekli gidip gelceksin istemedigin halde. Sonra basliycaksin annen bunu diyor, baban soyle dedi. Bitmiyor malesef hersey ortada zaten, karar senin.Aynen öyle olmuyor oldurmaya çalışmaya da gerçek yok bence
Aynen görünen köy diyorum ...Birde bir yuz goz olunmus bence, daha sonrada kayinvalide adayin herseyinde birsey bulacak ve olanlari basina kakacak. Ailende istemiyorsa onlari dusunerek hareket et. Cunku aileler gercekten biliyorlar neyin ne oldugunu. O asklarda biter , hayatin icin guzel adimlar at. Onlar onun ailesi ve hep oyle kalacak , sende surekli gidip gelceksin istemedigin halde. Sonra basliycaksin annen bunu diyor, baban soyle dedi. Bitmiyor malesef hersey ortada zaten, karar senin.
Aynen öyleGeçmişte birisi de bana,sen karşıma çıkabilecek kızların en iyisisin demişti.Yani bir tık iyisi çıksa karşısına demek,çoktan mazi olacaktım.,Bu en klasik,ama aynı zamanda kızların en bayıldığı yalandır canım...
Yok 5. Kişi :) sadece nişandan dolayı böyle oldum herhaldeBu adam ilk sevgiliniz mi?
Allah korusun de ne belası..Sen belanı arıyorsun bulmadan rahatlamayicaksin
Yanıma geldiğinde irademi kaybediyorum ve buna kızıyorum. Yapmayacağım.Bazı ilişkiler kangren olmuş kol gibidir. Elimi, kolumu kaybedeceğim diye korkarak kesip atmaya kıyamaz beklersin ama zaman geçtikçe daha fazlasını götürür.
Ona göre karar vermek lazım.
Genelde. Histen ziyade anlattıklarına dayanarak öyle düşündüm.Hislerin doğru mudur ?
Yani adamla yaşamadan göremeyeceksin diyorumAllah korusun de ne belası..
İlk konunda sanırım burada herkes paragoz vs. Diye seni gomerken sana hak vermiştim bana gore de iki kişi evleniyorsa iki taraf da esit derece de elini taşın altina koymali derim ama Nişanlin hiç seninle olmak için senin kadar uğraşmadi ve bu ömür boyunca devam ederYanıma geldiğinde irademi kaybediyorum ve buna kızıyorum. Yapmayacağım.
Bencede ben de öyle düşünüyorum..İlk konunda sanırım burada herkes paragoz vs. Diye seni gomerken sana hak vermiştim bana gore de iki kişi evleniyorsa iki taraf da esit derece de elini taşın altina koymali derim ama Nişanlin hiç seninle olmak için senin kadar uğraşmadi ve bu ömür boyunca devam eder
Kim biriyle evlenmek için daha fazla ugrasirsa evlilikte de hep veren taraf hep hoşgören hep ezilen taraf o oluyor
En son görüşelim mi dedi cevap vermedim tamam bıraktın herhalde beni dedi bende hiç başlamamıştı ki bitsin dedim.Sevip sevmediğine bile emin değilsin demek ki alışkanlıktan. Doğru bir kişiolsa onca şeyi yaşatmazdı sana. Boşver artık o adamla görüşme. Zamanla unutacaksın
En son görüşelim mi dedi cevap vermedim tamam bıraktın herhalde beni dedi bende hiç başlamamıştı ki bitsin dedim.
Aslinda sizin sorununuz sen yada o degil. O sonraki is. Yanlis hatirlamiyosam ailesi zordu. Daha neden ailesine soylememis benim dedigim olur diye? Sana geldiyse ilk once onlara restini cekmis olmasi lazimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?