O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

5 sene sonrasını düşün Merlin
Bu sıkıntılar geçer ve unutursun
Ama hata olduğunu bildiğin şeyi yaparsan 5 sene sonrada yanarsın 10 sene sonrada
Evet aynen bundan bir 5 yıl Sonra kendini nerede görüyorsun lafı bana çok uyuyor..

Ailesinden öte çocukta sorun var ya
Çok çiğ
Daha zengin daha güzel bir kız bulsa anında ver bohçamı maddi değeri var diyecek bir tip

burada cevap bulacağınızı sanmıyorum, düşünüp kendi kendinize karar vermeniz en mantıklısı

Benim anladığım kadarıyla sen fazla ilişki tecrübesi olmaya. Bir kızsın. O yüzden bazı şeyler senin hemen kafanı karıştırabiliyor ya da yanlış yönlendirebiliyor.
Ama eski nişanlın kesnlikle anasının gözü. Çoğu konunu bliyorum. Bu adam çok çakal. Acayip sinsi geliyor bana.
Barışırsan çok yazık olacak sana.

Yok barışmayacağım

Hislerin doğru mudur ?

Sevgili gibi görüşün.
Dediği bana da oluru var geldi.
Belli seviyorsunuz birbiriniz, gerçekten aşk varsa şans da olmalı.
Ama bu defa evlilik kararı vereceğinizde mislilerce kat fazla düşünün.
Yaşınız da çok büyük değildi diye hatırlıyorum, acele etmeyin sakin sakin, uzun bir sürece yayarak ilişkinizi değerlendirin

Tek tastan duvar olmuyor , ilerde mutsuz olmak istemiyorsan iyi bir aileye gelin git. Sonra cok uzulursun. Hersey daha guzel olcak diyorsan da bilemiycem. Ama olmuyor guzelim olmuyor.

Sevgili gibi görüşmeye taakatim kalmadı ve kendimde o gücü bulamıyorum desem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…