O benim canım. Güzelim. İnsanlar niye bu kadar kötü

Erkegin guzelini ne yapacaksin yaaa.Benim ki yakisikli da ne oluoo basima bela aksine.Kizinda buyudukce degisir.Degismese de farketmez etrafinizdakiler gibi yuregi cirkin olmasin

Benim oğlumda doğduğunda aynı kaynanama benziyordu, anneye yavrusu güzel gelirmiş falan yok baya banada çirkin geliyordu

Büyüdükçe toparlanıyor güzelleşiyorlar üzülmeyin. Hem olaki güzelleşmedi, sağlıklı olması ennn önemli olan şey. Çocuğunuz şuan duymasa iyi ama illaki karşılaşacaklar.

Ben liseye giderken, aşık olduğum çocuk benim için maymuna benziyor demişti, öyle üzülmüştüm ki, gerçekten de ergenlik dönemimde çok çirkindim. Ama güzel kızlar okulun arka bahçesinde oğlanlarla buluşurken, hamile kalıp evlenirken, erkenden kocaya kaçarken, ben çirkinliğimi kütüphaneye gizleyip birsürü kitap okudum.

İyiki çirkinmişim.

Sonra üniversiteyi bitirince memlekete bir döndüm kuğu olmuşum, o beni beğenmeyen ezik üstüme villa yapıp evlenmeye ikna etmeye çalışıyordu en son.

Ayy biri tüy mü dedi benim hiç tuyum yoktur baba çok tüylü 2 kızımda çok tüylü doğdu ve ilerde baya tuylu olacallar belli..cok kafaya taktim takıyorum sonra da amaaaan napim lazere gotururum bende diye teselli buluyorum

Benim babannem kizil saçli, bembeyaz tenli renkli gozlu bir kadin hatta babannemin sulalesi diyeyim kizil saç agirlikta. Babannecigim gitmiş dedemle evlenmiş. Dedem açik kumralmiş.
Cocuklarindan biri kizil, digeri kumral olmuş.

Veeeee kumral olan benim babam
Kizil saçı da aşiri severim nasiplenemedik. Litfeeen uyumlu şekilde evlenin!!!!!.

Guzelliginizi fazla övmüşsünüz gibi geldi bana.
Boyum 175, esim benden kısa. Oglum da ayni babasina benziyor, hem yuzu hem de minyonlugu. Ikisine de ayri ayri cok aşığım.
Babasina benziyor, bu senden çıkacak çocuk değil dedi birisi. Guya sen uzunsun, cocuk kisa demeye getirdi. Çok fena tersledim.
Uzulme belki ileride dayilarina benzer diyen oldu, onu daha beter tersledim.
Kendi annenizden başlayabilirsiniz, bana akrabalarin lafını taşıma demeye.

Son düzenleme:
Insanlara cevaplarini verebilirsiniz ole diyince ve kiziniza siz oz guven verirseniz eyer annesi sen ck guzelsin diye hergun iltifat edersen oda kendini cirkinim demez ve esinize gelince millet kusura bakmasin ama yuzu guzele doyuluyoda huyu guzele doyulmuyo kimseyi takmayin siz seviyosaniz esinizi o sizin gozunuzde en guzel adamdir.
Ben mesela esimi gozumde ole buyuttumki benimle ailem bazen dalga gecer ole ck seviyoki esini der yere goge sigdiramaz derler

Yengenç ve yine dolu dolu, harika yorumları
Harikasınız

Yazdığınıza göre de fazla etkilenmişsiniz insanlardan..
Ve gönül gözü ile bakmıyorsanız eşinize artık siz de diğerleri gibi görmeye başlamışsınızdır..
Ve merak etmeyin çocuklarda da genç kız olunca da çirkin olan bir kız yok.. Büyüyünce de çok güzel olacak kızınız..

Benim eşim de sarışın mavi gözlü. Kızlarım ise babalarından sadece sarışınlığı kapmışlar

Belki arkamızdan böyle şeyler diyen olmuştur ama yüzüme diyen olmadı henüz, olursa da ağzının payını alır oturur.

Çocukların masumluğu tatlılığı yeter yani, eminim çok sevimlidir kızınız.

İnsanlar konuşur, bunlara takılmayın, bolca sarılın koklayın kuzunuzu

Kuaför, patron olan kendisi değil. Onlar bile yorum yapıyor boş boş demiş.

Ah ah ben bu insanlara ne diyeyim artık bilmiyorum ki.Nasıl beyinleri yıkanıyor da nasıl kendilerini geliştirmekten o kadar uzaklar ki en kolay olan şeye güzelliğe sığınıyorlar.Her şeyin güzellikle elde edileceğini zannedenler öyle olmasını isteyenler,hiçbir şeye cesareti olmayıp yerinde sayıp duranlar bence.Her şey hazır gelsin güzelliğimle en güzel şeyler beni bulsun diyenler.Bomboşlar.Takılmayacaksınız,kızınızı da takılmayacak gibi yetiştireceksiniz.Beynini kalbini dolduracaksınız ki,güzelliğin ne kadar boş bir ilüzyon olduğunu anlasın.Roman yazarım burada.Bir insanın bana güzelsin demesi bana hiçbir şey ifade etmiyor mesela.Çünkü bir baskasından onay almaya ihtiyacım yok.Herkes de böyle olmalı,ancak o zaman bu denli saçma bir şey onem atfedilmekten cıkarılır

Boş konuşanların yanından uzaklaşın, duymazsınız.

Takmayın kafanıza benim kızımın sırtında hala mevcut, o bundan rahatsız olacak yaşa gelene kadar kim bilir ne yöntemler çıkar? Sağlıklı olsunlar, mutlu olsunlar gerisi teferruat :)

Siz insanlarin agzini kapatamamissiniz.Kimin ne haddine esinize cirkin desin bir iki kisiye bozsaydiniz keşke.Bende esimden kat kat guzelim kızimda aynı baba benim icinde dunya guzeli kizim.Siz güzel kizim diye sevin milletin yaninda guzelligine toz kondurmayin kizinizin bir Allahin kulu ima bile edemez.

Gozumde "anne with an e" canlandı babaanneni anlatinca.

Bence baban bu durumdan oldukça memnundur ya )) genelde kızıl saç sahipleri sevmez saçını,uzaktan bakana hoş gelir. Ayni bonus saçlar gibi..
Litfeeen uyumlu şekilde evlenin!!!!!.
Benim erkek arkadaşım da Slav,tam tipik yani.
Evlilik falan düşünmüyorum kesinlikle çok başka sebeplerden ama evlilik sorusunu sorana 'yok ya, adamın çekinik slav genlerini karartamam.. yazik' diyorum

Benim oğlumda doğduğunda aynı kaynanama benziyordu, anneye yavrusu güzel gelirmiş falan yok baya banada çirkin geliyordu
Böyle bir blog var,çok severim. Kadın da kaynanasina çok benzeyen kızı için diyordu ki ; kaynanamin kacirdigim yilları

Cevap verip çenelerini keseceksin başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…