O benim canım. Güzelim. İnsanlar niye bu kadar kötü

Babannem maviş degil yeşil gözlü ve bizim sulaledeki kizillar saç renklerini cok severler.
O diziyi seyrettim kizil çirkinlik alameti gibi goruluyor bazilarinca ama ben aşigim, göz ve ten rengimi babannemden almişim ama kızıl saçlara sahip olmayi çok isterdim.

Lakin evlenecek bir kizil bulamadim erkekte kizili sevmiyorum zaten, olmuyor

175 cok uzun degil ki neye sasirmislar ?

Canim selcen bekarlik komşum. Valla benim oğlan da karbon kopya baba tarafi. Bir insan babasının amcasinin ogluna benzer mi? Benziyor
Yaaaaaaaaa,çok şaşırdım
ben selcen'i neredeyse 7 yıldır takip ediyorum. Pasak yarışmalarına fotoğraf gönderirdim eskiden:))
o kadar samimi ki sanki benim de arkadasimmis gibi geliyor artık :))

Kıyamam kuzuma ya...
Çocuğun çirkini mi olur ya bu insanlar ne acımasız.
Ben de ergenliğimde falan bu tür zorbalıkla ra maruz kalmıştım akranlarım tarafından hem de. O daha ağır mesela.
Tüylü biriyim.Sınıf arkadaşlarım arasında ilk göğsü büyüyen, kılları çıkan bendim. Beden eğitimi derslerinde soyunurken utanırdım çünkü dalga geçerlerdi. Kaşlarım kalın ve düzensizdi onunla dalga geçerlerdi.
Dişlerim çarpıktı gülüşümle dalga geçerlerdi akrabalarım, arkadaşlarım. Ağzımı kapatarak gülerdim.
Mesela o zaman ebeveynin tavrının önemini sonradan anladım. O dönem ben bu durumdan sıkıntımı dile getirdiğimde, ağladığımda annem "offf saçmalama sende ne abartıyorsun herşey güzellik mi" yerine "olur mu senin şuran şöyle buran böyle çok güzelsin" dese benim lise boyunca çektiğim, üniversite sonlarında aştığım fiziksel olarak özgüvensizliğim olur muydu? Evet herşey güzellik değil ama ergen iken sahip olup övünebildiğiniz tek şey güzellik. Bunu o yaşlarda anlamam çok zordu.
O yüzden kızınıza hergün ne kadar güzel olduğunu söyleyin. Mesela bir gün saçlarını övün, bir gün gözlerini vs.
Öyle olmazsa ergenlik zor geçiyor çünkü.

Sonradan tel tedavisi gördüm büyüyünce. İnci gibi dişlerim ama hala alışkanlık gülünce elimle ağzımı kapatıyorum. Bir nevi refleks gibi birşey. Göğüslerim çok güzel tam kıvamında O dalga geçen arkadaşlarımdan 2si silikon taktırmak istiyor
Kaş da alınan birşey zaten. Yani bu herkesin biraz takıntılı olduğu fiziksel görüntü çok boş birşey ya. İstediğin şekilde görünebilirsin herşeye çözüm var. Ama iç güzelliğe çözüm yok işte. Bir insanı da o sevdiriyor. Öyle işte. Öpün prensesi yerimize. Dünya güzeli o

Bu arada kendime de kıyamam kuzum kendim ya. Zamanında ne üzülmüştün miniğim

Yaaaaaaaaa,çok şaşırdım
ben selcen'i neredeyse 7 yıldır takip ediyorum. Pasak yarışmalarına fotoğraf gönderirdim eskiden:))
o kadar samimi ki sanki benim de arkadasimmis gibi geliyor artık :))
Eveet simdi kedisi yedi bebis doğurdu annesiyle hala ayni sitedeyiz ama kendisi biraz uzaga taşındı. Anne evi dinlenme tesislerine geliyor yine arada bayılırım yazı diline

Benim de annem çok güzel bir kadın. Birçok kişi, ya da bizi yeni tanıyan birçok kişi Aaa kızın sana hiç benzemiyor diyerek beni inanılmaz yaralıyor. 35 yaşındayım yine de bunu söylediklerinde üzülüyorum. Çocuk gözümden bakıldığında bu durum gerçekten çok kalp kırıyor.

Ben de sulalenin çirkin ördek yavrusuyum,kuzenlerim o kadar güzel ki ,yaşları bana yakın olanlar hele.Bir insan nasıl olurda hem annesinin hem babasının en kotu genlerini seçer anlamıyorum hala.Kucukken de bilirdim çirkin oldugumu.En iyi ihtimalle yanımdakilerin guzellikleri tek tek anlatılırken, ben es gecilirdim.Siz sevin yavrunuzu güzel kizim diye ama inanarak ,o insanları da yeri geldiğinde kenara çekin uyarın ,çünkü ne kadar anlamasa da ilerde içinde yara olur ,kendimden biliyorum
Bu arada hiç çirkin çocuk olur mu,asil cirkin olan onların ruhu

Allah a çok şükür sağlıklı çocuklarım çok şükür dünyanın en güzel çocukları benim gözümde yavrularıma kim ufacık bir laf söyler ise pişman ederim

Siz başta yumuşak davranıp güldüyseniz abatmışlardır. Tepkinizi verin demezler bir daha

Esinizle uyumlu olmanıza cok sevindim ne.mutlu size ki esinizin dis gorunusunden ziyade ruhunu gorebilmissiniz
Herkes her lafi deme hakkını kendinde görüyor maalesef
Siz esinizle mutluysaniz, evladiniz icin de söylenenleri duymamaya çalışın
Kızınızın öyle demesi size diger insanların soylediklerini hatırlatmış ama bence kizinizn cirkin lafi gözünün kotu goruntusunedir. Emin olun o sizin gibi düşünmüyor zaten çocuklar bes dk sonra unutuyorlar o anlik hosuna gitmeyen goruntusune cirkin demis
Daha yeni yeni kimlik kazanıyordur, kendini birey olarak gormeye baslamistir 3 yas bebeklikten çıkıp cocuk olmaya gecis süreci neticede.
Hic iclenmeyin üzülmeyin
Kizinizdan önce siz aşın bu durumu, çünkü siz böyle üzüldükce kiziniz da hisseder

Dilleri büzüşsün. İki oğlum var ikisi de çok şükür sağlıklı çocuklar, dikkat de çekerler. Fakat ufaklığa bu bi başka güzel bu daha bi başka dediklerinde uyuz oluyorum. Hatta geçen gün birine neden ki nesi farklı, bğyüğünün nesi var dedim, sustu bi şey diyemedi.

Biri de yok bu büyüğün eline su dökemez büyük daha yakışıklı dedi. Allah Allah bunun nesi varmış zaten ikisi birbirine çok benziyor neyin kıyaslaması bu dedim.

Çıkışıverin birdaha cüret edemezler.

Güzellik çirkinlik önemli kavramlar değil. Önemli olan akıl şans huy ahlak.. Adam çirkin falan ama güzel kızı kapmış mı ,evet! (Eşin) Demek ki güzellik te çirkinlikte önemsiz konular:) Sen de bunu kafaya takıp niye buraya konu açarsın kalbini bozmamalısın bu konuda. Pek çok Ünlü kadınların kocaları da çirkin ama hiç çekinmeden göğsünü gere gere geziyolar valla tv lerde. Ve ben helal olsun diyorum o kadınlara. Neden mi? Kafaya takmak yerine sevmiş değer vermişler. Çocuğunun sağlığı ile imtihan edilebilirdin,bu bile yeter bu konuyu kafana takmaman için.

Yüreği temiz ve güzel benim kızımın bidaha böyle şeyler duymak istemiyorum kalbinizi kırarım deyin o sizin yavrunuz çirkin diyenler o cesareti kırarsanız bidahada ağzını açamaz taviz vermek yâda vermemek sizin elinizde yüz güzelliği geçicidir rabbim huy güzelliği nasip etsin geleceğini etkileyecek konuşmalara müsade etmeyin ettirmeyiniz yavrunuzu korumak göreviniz duymaması içinde elinizden geleni yapınız lütfen yarının kime ne getireceğini kimse bilemez sağlıkla büyüsün iyi bir insan olup iyilerle karşılaşması dileğiyle tüm çocuklarımızın

Bir anım daha geldi aklıma, oğlum hastaneye yatmıştı çok ciddi bi hastalık geçirmişti, aynı gün hamile olduğumu öğrendim. 10 gün uykusuz hastanede geçti. Evimize döndük sabahına komşularım çat kapı geldi daha işi gücü bırakın kendime gelememişim.

Ayyy sen çok çirkinleşmişsin, bidaha bebeğin olursa kız olsun halasına benzesin diye bi üç beş defa söyledi patavatsız komşum. Artık bana cinnet geldi yani..

Akşam dokuzda eve gelmişim 10 gündür az buçuk uykuyla durmuşum, daha kendime gelmeden çat kapı geldiniz. Nasıl olmamı bekliyordunuz?? Bidaha bebeğin olursa halasına benzesin ne demek?? Halası çok güzel ben çok mu çirkinim, bunun için mi geldiniz buraya dedim. Anam buna uykusuzluk sinir yapmış dediler.

Oğlum ölümden dönmüş siz bana ne anlatıyorsunuz aramadan gelirseniz böyle karşılanırsınız dedim.

Ki görümcemin ulu orta yaptığı terbiyesizlikleri gördükleri halde böyle konuştular ya tepem attı. Ki bende güzel kadınımdır bakımlıyımdır da..

Demem o ki dangalak insan çok, bazen had bildirmek zorunda kalıyoruz. Her istediğini söyleyen istemediğini işitirmiş.

Esinize ve kiziniza bajan gozler kotu de o yuzden cirkin goruyorlar. Huy guzelligidir onemli olan. Bu ne curettir ki yuzunuze futursuzca konusuyorlar. Buna izin vermeyin. Cirkin diye birsey yoktur. Allah' ın ozene bezenre yarattigi birine nasil cirkin deme curetinde bulunuyorlar? Bu nasil bir cirkin kalp gozu? Onlarin goren gozleri de kalpleri de kotu, o yuzden cirkin goruyorlar. Gulu seversek dikenlerini gormeyiz. Ben baskalarinin ne dedigine bakmazdim bu konuda da asla konusturmazdim. Tavrimi hemen belli ederdim. Ayni seyi tekrar ettiginde de araya mesafe koyar gorusmezdim. Sizi esinizden sogutmaya calisiyorlar resmen. Bu cok kotu birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…