o günden sonra eşimle düşman oldum

vallahı ben anıl demeye dewam ederdım bişey sorucam eşinizle babasının işi ortak felan mı yanı ona baglı mı bu kdar karıştırması aklıma bu soruyu getırdı

Babası kocanızı bile dinlemiyor ki, kocanız da erkekliğini size taslamış tabiri caizse. Baba kendini kararları veren merci olarak görüyor ve oğluna bile söz hakkı tanımamış baksana.

Kocanız iki tarafın da gönlünü kırmadan meseleyi halletmeye çalışmış. Ama yetersiz kalmış. Babası karşısında o kadar ezik kaldığı için size böyle yüklenmiş açık şekilde. Belki onun da kafasında isim vardı ama söyleyemedi bile. Nefret ediyorum böyle anne babalardan..

Eşin neden bu kadar bağımlı ki anlamadım.. Hep kararlarını babası mı verir?

Bir de teselli etmek için söylemiyorum çok ciddiyim utku daha güzel :))) Tabi bu senin gönül kırıklığını geçirmez. Keşke o baba müsveddesi sizle ortak karar vermek için öncesinde bir konuşsaydı en azından.. Belki onun yaklaşım tarzına göre utku ismi sana da hoş gelebilirdi.

Son düzenleme:
Utku güzel bir isim ama eşin ve babasının yaptıkları çok çirkin. Öneri olarak sunsalardı belki senin bile hoşuna gidecekti. Hele eşinin babasından izin ister gibi Utku Anıl olsun mu diye sorması tam sopalık bir hareket. Nedir illa babasının istediği ismi koyma sevdası? Seni dövmekle bile tehdit etmiş. Eşin neden böyle davrandı ki...

çok ama çok haklısınız. eşinizin döverim vs demesi çok çirkin. bu erkekler neyin kafasında böyle anlamıyorum? sanki onun çocuğunu doğurmadınız ağrı sızı çekip. biraz hürmet beklemek çok mu

bir çocuğa annesi kadar babası bile yakın olamaz. o yüzden siz ve sizin aileniz çocuğunuza anıl diye seslenirse çocuk o isme alışır diye düşünüyorum. ama kimlikte yazmayan bir isme alışmak ocuk için ileriki zamanlarda problem de olabilir. bunları iyi ölçüp biçmek lazım.

son olarak ise, bence utku daha güzel bir isim. yani mahmut, şakir, vb gibi eski isimler de koyabilirlerdi. olaya bir de olumlu açıdan bakalım

Utku cok guzel bi isim onclikle, allah saglikliguzel omur versin ogluna ve size..

Ancak esin olacak pisiriga erkek gozuyle nasil bakarsin bundan sonra bilmem. İki isim olsunmu diye bile babasina soran adam, babasinin eteginin altindan cikmamistir daha benim gozumde..

Kırılmakta, üzülmekte, incinmekte çok ama çok haklısınız.

Bazen kendini adam sanan erkeklerden nefret ediyorum.

Bu arada sağlıkla büyüsün yavrunuz, utku ismi de çok güzel ama sizin içinizde anıl ismi uhde olarak kalacak.

Buna benzer bişide ben yaşadım 9 ay boyunca kv nin adını koyacaz dedi eşim hehe dedim geçiştirdim ama ben ela ismini sitiyordum aslında eşimde bu isme bayılmıştı ama annesinin adını da ek isim istiyordu yanında ismi nafiye ve anlmı yok edici bölücü falan demekmiş bir ömür vicdan azabı çekecektim
doğum oldu ve ben evdeydim eşim sordu naptın kimliğini çıkarttınmı geçiştirdim
sonra ertesi gün gün gittim kimlige ela su yazdırdım:)
eve geldim kv bakim kimliğe dedi baktı aglamaya başladı lanet olsun size bi istemediniz adımı koymayı 9 aydır hayalini kurmuştum ela nafiye diye dedi
vurdu kapıyı çıktı evden 1 ay kavga gürültü eşim trip attı küstü konuşmadı
ama zafer benimdi neden koyacakmışım anlamıda kötü kendisinide pek sevmem alala

çok sinir bozucu bir durum gerçekten... pısırık ve karakter sahibi olamamış erkekler eşlerini böyle ezdiriyorlar maalesef benim de başımda vardı böyle pısırık bi adam çok şükür kurtuldum hayatımdan çıkararak... keşke böyle durumlarda annelere hukuki bir hak verilse yani kadın çocuğuna kendisinin istemediği bir ismi zorla veren eş ve eşin ailesine dava açabilse.... bu iyi bir yaptırım olabilir kimse karışamazdı isim verme konusunuda hiç olmazsa....

Kimlik ismi utku olsun. Siz anıl deyin eşinizle anlaşarak. Babası sorarsa kimliğini gösterirsiniz.

Eşin babasına yaranmak için eski kafalıların kafadan gidiyo
Ailesi de anlayışlı değil, oğulları da
Bencillik etmişler

ben böyle bir olay yaşasaydım şöyle bir tepki gösterirdim: uzun bi süre eşime hiç sevmediği yemekleri yapardım, nefret ettiği programları izlerdim yani sürekli sevmediği şeylere maruz bırakırdım en sonunda da patlardım bak insan sevmediği istemediği bişeylere mecbur bırakılnca işte kendini böyle hissediyor derdim....

bazı arkadaşlar ne kadar onemsız bır dert demiş.ne munasebet .sen 9 ay taşı her sıkıntısını çek anne ol anne .ama bebeğinin adını başkaları koysun. ben olsam napardım bılmıyorum kaynatayıda kocayıda......eşinizçok buyuk bır terbıezsızlık yapmış ya...bukadar mı korkuyordu babasından. babasına ne ya..ay çok sınırlendım....benımde yenı kızım oldu.adını ben koydum.kımseyıde karıştırmadım.....sağolsun eşim bana bıraktı.bırakmasaydı gene ıkımızın ıstedıgı olcak dıye dıretırdım.kımse karışamaz kımse..

öldürürüm falan ne demek yaa açıkçası eşim bana babam isim koyacak dese seninki babada benimki bostan korkuluğumu derim sanki erkekler ana rahmine düştü kızlar saksıda yetişti biz oğlumuza metehan deniz ismini uygun bulduk ve bunu ailelere tebliğ ettik bitti, senin eşin bende olsa ben onu öldürürdüm asıl cıngar çıkarır ben huzursuzsam herkes huzursuz olsun der o isim okuma faslını beter ederdim aslada nüfusa kadar gitmezdi o isim terbiyesizler arsızla arsız olacaksın, madem öle gece yatmayada babasına gitsin seni hanım yerine koymadı madem yanınada yatmasın sevimsiz, orman kibarı hanzo

Yorumları okuyamadım henüz ama bu erkeklerin baba sözünden çıkmayıp eşlerine bu denli baskı yapmasını artık hazmedemiyorum . Evli değilim ve artık evlilikten soğumuş durumdayım açıkcası.. Sen onca şeyi çek iki dk gelip sevip gidicek adam isim koysun gaz vermiş gibi olmayım ama gerçekten büyük haksızlık. Utku evet kötü isim değil ama neden kendin koyamayasın ki ! eşine konuşsan da alıcağın tepki belli aslında ama nasıl affedebilirsin diye aklıma maalsef bişey gelmiyo çünkü okuyunca çok kızdım (

esinin tavrı cok cirkin daha yeni dogum yapmıs cocugunun annesine ne kadar kaba davranmıs cok üzüldüm senin icin hatasını anlamamasıda ayrı dert sen icini ferah tut elbet yaptıgı yanlısı esinde farkeder ..gercekten cok zor bi durum ALLAH yardımcın olsun

eşin sana haksızlık etmiş demekki çok çekiniyor babasından gerçekten sinir bozucuymuş kayınpederin ama en azından Utku çok hoş bi isim adıyla yaşasın küçük adam

peki ya yanlış yaptığını düşünmüyosa, bunu kendine hak görüyosa?
böyle adamlar genelde 60ından sonra durulur o da bir kadının ömrünün yenmesi demektir

arkadaşlar bu konuda Utku da güzel isim demek züğürt tesellisidir bence yani konu o mu kadına alenen seni öldürürüm seni döverim herkesin içinde denmiş tehdit edilmiş o saatten sonra tamam Anıl olsun denseydi bile bi anlamı yoktu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…