- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
öldürürüm falan ne demek yaa açıkçası eşim bana babam isim koyacak dese seninki babada benimki bostan korkuluğumu derim sanki erkekler ana rahmine düştü kızlar saksıda yetişti biz oğlumuza metehan deniz ismini uygun bulduk ve bunu ailelere tebliğ ettik bitti, senin eşin bende olsa ben onu öldürürdüm asıl cıngar çıkarır ben huzursuzsam herkes huzursuz olsun der o isim okuma faslını beter ederdim aslada nüfusa kadar gitmezdi o isim terbiyesizler arsızla arsız olacaksın, madem öle gece yatmayada babasına gitsin seni hanım yerine koymadı madem yanınada yatmasın sevimsiz, orman kibarı hanzo
peki ya yanlış yaptığını düşünmüyosa, bunu kendine hak görüyosa?
böyle adamlar genelde 60ından sonra durulur o da bir kadının ömrünün yenmesi demektir
anıl olacak diye direttim oda oğlumun üstüne yemin etti eğer bi tatsızlık çıkarırsan ismi kulağına okunurken seni öldürürüm seni döverim çok fena yaparım bunları duyunca başladım ağlamaya hiç bişey demedim sustum
Utku dedenin ismi değil, yani büyüğün ismi verilmesi geleneği gibi bir durum da yok ortada, peki neden bu ısrar ve zorbalık? :44:
ben ilk sayfalarda utku dedenin ismi diye okudum, hatta çok şaşırdım "utku dede" var mı yaw diyehakkaten neden bu kadar ısrar utku ismi için, yazık yani. insanlar hem kendi çocuklarına, hem çocuklarının çocuklarına, hem onların çocuklarına isim koyacak olsaydı, hepimizin adı adem ve havva'dan ibaret olurdu herhalde
Herkes anne hakkı baba hakkı buyuklerin hakkini konuşmuş ama ortada cocuk var çocuğun hayatı boyunca kullanacağı isim değil mi tartıştığınz ? yine utku normalde ben babamın annesinin, kiz kardesinin ismini almış bi kızım. Ailede herkes benim ismim konulacak diye kavga etmiş.Zaten genelde ailedeki en pısırık erkek kimse ona bu baskı yapılıyor neyse Sonuç hüsran 3 tane ismim var ve ismimin tamamini duysaniz benimle dalga gecersinz ilkokuldan beri gereksiz psikoloji bozulması yaşıyorum bu yüzden.bana bu ismi koyan babam dahil herkese hala darginim. Küçücük çocuklar uzerinden ego tatmini yapacak kadar büyükler ne yazik ki BUYUKLERIMIZ! Boyle aptal çağ dışı şeyler duyunca sinirleniyorum kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?