• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o uzaklarda diyenler için...

kızlar özledıgınız hep uzaktamı???

keske benımde yanı basımda olsa

hem yanımda hem uzak. 1 sokak var aramızda ama ailelerimizle kalıyoruz ve hep ders çalışıyor okulda da görüşemiyoruz hiç :(

canım aranızdakı sevgi güçlüyse ne sokak ne mesafe tanır ben ankarada benımkı mardınde ama cok şükür kavga bıle zor edıyoruz:)ben gözden uzak olan gönuldende ırak olur cumlesine katılmıyorum dediğim gbi sevgi güçlü ise dert etme ama insan görmek gezmek yan yana olmak istıyor bunu anlayabılıyorum canım

benimkide ankaradaydı uzaktık ayda bi görüşebilioduk kardeşi burda onun yanına geliodu bi hafta görüşebilioduk ayda sadece bizde hiiç kavga etmedik 7 ay boyunca herşey süperdi ama ayrıldıktan sonra dediki yanımda olsan seni hiç bırakamazdım insan sevdiğini yanında istio çok acı çekiodum seni görmek elini tutmak istiodum hergün üzülüodum gözlerim doluodu dedi okadar kötü oldumki tamda geçiş yapıodum onun ünive ve biz ayrıldık ona süpriz yapacaktım sevincim kursaımda kaldı...yani herşeye rağmen gözden uzak olan gönüldende ırak oluo bence

evet bu söz senin için doğru mutszcum senın durumn zor inşallah altından kalkabilirsin

evet ayrı şehirlerdeyiz vede şuan askerde öyle çok özlüyorum ki oda öyle,ama mesafelerin sevgiyi yok etmeye gücü yetmez... :1rolleyes:

benimkide ankaradaydı uzaktık ayda bi görüşebilioduk kardeşi burda onun yanına geliodu bi hafta görüşebilioduk ayda sadece bizde hiiç kavga etmedik 7 ay boyunca herşey süperdi ama ayrıldıktan sonra dediki yanımda olsan seni hiç bırakamazdım insan sevdiğini yanında istio çok acı çekiodum seni görmek elini tutmak istiodum hergün üzülüodum gözlerim doluodu dedi okadar kötü oldumki tamda geçiş yapıodum onun ünive ve biz ayrıldık ona süpriz yapacaktım sevincim kursaımda kaldı...yani herşeye rağmen gözden uzak olan gönüldende ırak oluo bence
aynen katılıyorum:gitme::gitme:

senınde derdın buyuk canım sanırım uzaktamı

kızlar o zaman gözden uzak olan gönüldende ırak oluo cümlesi istisna dielim...

bu devirde gözden uzak çok aşk var ya iş okul tayin atama yok bilmem ne hatta evli olup ta ayrı yaşamak zorunda kalan bi çok çift var eskisi gibi değil ki bu söz deforme oldu artık bence

canım aranızdakı sevgi güçlüyse ne sokak ne mesafe tanır ben ankarada benımkı mardınde ama cok şükür kavga bıle zor edıyoruz:)ben gözden uzak olan gönuldende ırak olur cumlesine katılmıyorum dediğim gbi sevgi güçlü ise dert etme ama insan görmek gezmek yan yana olmak istıyor bunu anlayabılıyorum canım

evet canım haklısın haftada 1 gün 1 saat zor görüşür olduk ama ona hiç dert yanmıyorum
çünkü dert yanarsam dayanamıcak zaten o da çok özler hep beni
bu sefer çalışamıcak
bi süre sıkıntı çekcez artık napalım
alıştım sıkıntılara tıp sağolsun

çook uzakta.. çook özledim..

bi ağlamadır gidiyor bu günlerde, ah şu kadınlar...

kendisi uzaktaydı ama yüreğini bana bırakıp gitmişti..
Dün onu uğurladım kanatlarını çırparak döndü sahibine...
Ben mi? ağlamaklıyım...

kızlarr...böyle uzakta olunca sevdiğiniz,ilgi duydunuz..diyelimki size çok ama çok ihtiyacı oluyor ama elinizden de bişiy gelmiyor.araya mesafe giriyor..size açılıp sıkıntısını paylaşmak yerine ,herşeyini kendi başına yaşayıp,sizden soğuk durduğu dönemlerde o na karşı yaklaşımınız,duygularınız,tavrınız nasıl oluyor??

Back
X