Ocak ayında da çalışacağım diyenler

crafty hayırlı olsun canım tedavin.inşallah ilk seferde tutar canım..memorial da yaptırıyon dimi?
bende orayı düşünüyorum..dr.undan memnun kalırsan ona giderim bende..

iyice stres attın yani crafty.Hadi bakalım .Bebiş olunca yapamıycan bunları.Körkütük olamıyacaksın yane

yaaaa aynennn esımde bana öyleymısım gıbı davranıoo kayınvalıdem annem hepsı bende öle deılsem dıye uzuluomm fiki fiki bende yapmadım sırf o yuzdenn

kısa protokol galıba canım onunkıde
ıkı hafta iğne kullandı o göbekten vurulanlardan

canımcım ohh ne diyeyim sefan olsun....bazen eylenmek iyi geliyor..takma canım kafana doktorun kısa protokol dediyse öyle olur..zaten uzun protokol ile kısa protokol çok farklı değil..uzun protokolde biraz daha fazla ilaç var..

doktorum beni adetin 2. günü muayene etti ve ordaki hemşireye sağda 7 solda 8 var dedi..muhtemelen yumurta sayısıydı o an sormak aklıma gelmedi..sonrada uzun protokol uygulayalım dedi..

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz seninde.Fiki fiki mi ay alemsin güldürdün beni.

ben varyaaaa bı hamişş osammm peh peh pehh esım elımı sıcak sudan soguya sokmaz emınım sımdı bıle öle herkess delü olur benım ıcın kızlarrr ne isimlerr dusunuosunuzz olursa ıns... hepımıze fıkır olur hem

evetttt
konuyu kafama takmayacagim demistim dimi :)
dakka 1 gol 1 başladım kafayı yemeye
kendi kendime yemekle kalmayarak dr cuğuma da mail attim.
İyi yapmis miyim sizce???

Merhaba Mustecep Bey,

Aklima takilan bir sey oldu ve onu danismak istedim. En az rahatsizlik verecek yer de mail oldugu icin buradan yazdim :)

Ctesi gunu sizinle on gorusmemiz vardi, muayene olmadan kisa protokolun uygun olacagini soylediniz. Aklima takilen da bu oldu. Protokol karari icin test&muayene gerekmez mi? Ya da bu karar sizin ongordugunuz bir karar mi? Daha sonra muayene ile degisebilir mi?

Not: Adet doneminde istediginiz testleri soylediniz ve adetin 2. gunu gelmemi istediniz.

canım sen adet olmadın mıı daha?
adet getiren ilaçlar var onlardan başlamadımı dr.un?

tickerin de 3 gün geçmiş görünüyo çıkar bence canım ama bence en iyisi kan tahlili ,naçizane fikrim

yok ilaç falan vermedi ya bekliyorum geçen tel ettim doktoruma adet olamadım ilaçlara başlıyayımmı die gebelik vaemı dedi ultrasonda yok dedınız dedim 5 hafta öncesi ultrasonda görünmez dedi ilaçları kullanmaya başlama adet olursan sonra başla dedi bekliyorum

alllaaah senııı eiii etmişintabe bee parasını verıon yaa aklına ne takılırsa soracan bence hatta bırıncı agızdan duymak en mantıklısı ii yapmısın bacımmm

Bence çok iyi yapmışın kafana takacağına cevabını alırsın rahat edersin.

iyi yapmışsın canım....bilgilendirir seni...

canımcım ya ne kadar kafya takmayalım desekte çok zor..çok zor bir yol karar verdik ama bazen tırsmıyorum desem yalan olur...

kızzz beklemedeee kac gun gecıktı senın ultrasonda da gozukmuosaaa ooooo hadı ınş kız bayagı gecıktıyse bı tahlıl yapsana kan tahlılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…