Ocak ayında da çalışacağım diyenler

poticim sorma valla ya bilemiyorum o zaman ne olcekkk son pismanligi yasamka istemyiroum vallayas oldu 35 sonra daha olmaz

poticim sorma valla ya bilemiyorum o zaman ne olcekkk son pismanligi yasamka istemyiroum vallayas oldu 35 sonra daha olmaz

bizim amca kizi 38 yasinda 3.ye hamile gecen gün geldi,cok kötü hamilelik geciriyo,kafasini kaldirip konusamiyo bile,hep halsiz,bitkin,herkes öyle olcak diye bir kaide yok,ama belli bir yastan sonrada hamilelik zor,

ben artık topike girmicem kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin.inşallah nurtopu gibi bebişleriniz olur.benim için hep hayaldi ve hep öyle kalacak nasip değilmiş .hepinize hayatta başarılar

ben artık topike girmicem kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin.inşallah nurtopu gibi bebişleriniz olur.benim için hep hayaldi ve hep öyle kalacak nasip değilmiş .hepinize hayatta başarılar

ayyy cnm neden öyle dedin yaaaa. olurmu öyle şey pes edersen hayal olarak kalır tabiki. pes etmek yok. biz neden burdayız ki. birbirimize destek olmak için. lüften böyle bırakma.
bizimde ilk denememizdi bu ay ama sanırım kırmızılar geliyo karnım bugunde ağrıyo inşallah önümüzdeki ay nasip eder rabbim bu ay olmayanlara.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
bugun yıne pazartesı
dokuzbucukta toplantıya gırıcem ak koyunkarakoyun neymıs anlıcam
streslıyım..
ben artık bu bebek işiyle ugrasmıcam
bu ay da adet olursam gulden 79 gıbı aranızdan ayrılıcammmmm
bı amacım kalmamıs oluyor nasılsa buraya girmek için
Ama sizi çok sevdimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun medicim inşallah toplantıda bi sorun çıkmaz
kendinden emin dur, bu yeter

hani fazla eşelersen bişey çıkar derler ya işte ondan korkuyorum ben de
şimdiye kadar milyonlarca kadın hiçbişey bilmeden çatır çatır doğurdu
o kadar insan korunmasına rağmen hamile kaldı
bilmek-bilmemek, uğraşmak-uğraşmamak pek bişey değiştirmiyor gibime geliyor bazen
hayırlısı olsun tabi ama seni seviyoruz hep beraber iyiydik böyle

günaydın cnm..
hayırlısı olsun sıkma canını..
bebek konusunda aslında oluruna bırakmak hepimiz için en iyisi...
bende çok fazla takmıyorum mesela..olursa olur..
rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

günaydın mistrall nasılsın
ovulasyon günlerin geçmiş, hadi bakalım iş beklemeye kalmış

saol cnm iyiyim..
Valla bu ara hiç ilgilenemiyorum o konularla..
Iş hayatım biraz sıkıntılı işten ayrılmam söz konusu gibi.
Kardeşim ağrıda asker onun yanına gideceğiz.
Ilk defa uçağa bineceğim onun heycanı falan var.
Birde bebek konusunu çok büyütmemeye karar verdim.
Sen nasılsın..nasıl gidiyo çalışmalar?

günaydıın ben geldimmmm... nasılsınız kızlar.. ya bu arada zuzu hamile değilmi dün okudum biraz ama anlayamadım tam.. :44::44::44:

iyi yapmışsın da bi de ben kafamdan biraz olsun atabilsem çok sevinecem
sürekli aklımda hiçbişeye doğru dürüst konsantre olamıyorum
iş konusunu takma, rızık nereye gitsen bulur seni, istediğimiz kadar uğraşalım Allahın bizim için takdir ettiğinden fazlasına elde edemeyeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…