Öff bana nikahı kaynanamla kıymışlar

happygelin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
43
1
18
İstanbul
Allhım çıldırcamm bu saatte kadın halaa bizim evde oturuyo kocam gttı yattı biz onla başbaşa oturuyoruz gıtmıyor bi alt katta oturuyo gıtmıyor dünde böle 1e kadar oturduk zorla kendilerinden soğutuyorlar daha evleneli ne kadar oldu ama sanki bütün ömrüm bunlarla geçmiş gibi öle bunaldımki öfff

ben olsam, daha kocam gıderken, "eee benım yerımde kocamın yanı dimi anne!" der, onunla yatak odasına gıderım. kaynana da mecburen gıder artık

ben olsam, daha kocam gıderken, "eee benım yerımde kocamın yanı dimi anne!" der, onunla yatak odasına gıderım. kaynana da mecburen gıder artık

Onuda yaptım gittim yattım olmadı banyoya girdim zorla kış günü günde 2 kere banyo yaptım yokkk olmadı sınavlarım var ders çalışcm dedim odaya kapattım kendimi oda olmadı kısacası olmuyooo yokk

Töbe Töbe bu mıllet ıycene anlayışısız olmuş yaa,evı alt katta eşin yatmış kayınvalden hala orda.Her akşammı geliyo?

kv yin evinde kimse yokmu ?
evi sogukmu, tv falan bzoukmu ?

kp rahmetliyse birini ayarla bari anca oyle kurtulursun :))

git yat uykun varsa misafir sayilmaz senin kv
dersinide çali$, yok say
bi sure sonra oda SIKILIR herhalde

Töbe Töbe bu mıllet ıycene anlayışısız olmuş yaa,evı alt katta eşin yatmış kayınvalden hala orda.Her akşammı geliyo?

Aynen öle her akşam böleyiz canım beraber otursak bukadar görüşmek zorunda kalmayız 12 1 olmadan getmiyorlar bıde gorumcem var ıkısıde oturuyoo burda hala Burdalar karşımda oturuyolar ve ben onları gördükçe sevgim azalıyor resmen

kv yin evinde kimse yokmu ?
evi sogukmu, tv falan bzoukmu ?

kp rahmetliyse birini ayarla bari anca oyle kurtulursun :))

git yat uykun varsa misafir sayilmaz senin kv
dersinide çali$, yok say
bi sure sonra oda SIKILIR herhalde

Kaynpedrm var ama haftamı eve gelmıyo başka biriyle yaşıtı haftasonun geliyo eve ama küçük görümcem var evde evının doğalgazını yakmıo burda oturuyo bizde her akşam flash tv deki dansözleri izliyoruzz kadın başka bişey bile ızlemıo pf

Flash tv mi eğlencenin kanalı yaaa :)) hiç gülesin yoktu valla,Amanıınnn bıde görünce var hey maşallah o barı dese annesine Hergün Hergün ayıp diye.Belki eşinle koltukta sarmaş dolaş yatacaksın belki donunla oturacaksın yani öyle şeyim olur canım.

Sormaa ya eğlencenin dibine vuruyoruzz her akşam sonra yerel kanallarımız var Sivas tv karadenız tv kumanda elinde zap zup hiç şöyle oturup donumuzla kocamla tv seyredemedık yani

Peki esiniz bu duruma ne diyor? Farkinda degilmi? Rahatsiz oldugunuzu ona söyleyin, biraz anneciyse nazlanarak söyleyin, kadinliginizi kullanin, o uygun bi dille söylesin annesine!!!

Peki esiniz bu duruma ne diyor? Farkinda degilmi? Rahatsiz oldugunuzu ona söyleyin, biraz anneciyse nazlanarak söyleyin, kadinliginizi kullanin, o uygun bi dille söylesin annesine!!!

Bazen oda solüyo tv kavgası oluyo gıdın evınıze dıo orda ızleyın Dio ama yokk oda daha ne desın

Benimkide öyle. Hiç odamızdan çıkmaz. Bence zili çalınca kapıyı açmayın en güzel yöntem bu

Walla sasırdım kaldım yha anlayıslıgın dibine vurulmus
Acaba kv deyi alıp karsına konussn
Dinlermi konusabılecegin bi tıp mi
Eşinlede konus bnce bi arkadasın dedigi gibi kdnlıgını kullan canm yha
En büyük haa alt alta oturmayı kabul etmek ama mecbur olunca napıcaksın
Can mesafeni koy bak bu bole surmes ılerde daha buyuk sorunlar cıkabılır sana soylım sen şimdiden önlemini al bnce
Ewin hanımını sen oldugunun
Sen o ewde ne dersen o oldugunun onlara hıssettır bi zaman sonra ewe gelip seni hizmetçi gibi kullanmalarına izin verme
Egee r sen ses cıkarmassan ınan ışerisi böle gözüküyo
Kv ve görümcen aksam kac gıbı sana cıkıyolar
Onlar gelmeden sen git onlara gerekırse biray falan böle git saat 1 e kadar takıl orda onlarda belki artık sen gelme diye sana da gelmesler

Yarın ışıkları kapatın,televizyonun sesinide biraz kısın zili çalsın çalsın gitsin erken uyumuşlardır diye düşünür en azından yada gezmeye gitmişlerdir diye aklına gelir,cep telefonlarınızıda kapatın rahat edin hergün hergün sıkılır insan yada geliyorlarsa bile 1-2 saat otursun gitsin evine sizinde yalnız kalmaya hakkınız var hergün gece yarılarına kadar çok zor oluyordur sizin için.

niyese gülesim geldi
sanırım sinirden
gece 1 e kadar kv ile napılır yahu
ben kesin kafayı yer kendimi bir yerlere kitlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…