- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi happygelin
-
Kaynpedrm var ama haftamı eve gelmıyo başka biriyle yaşıtı haftasonun geliyo eve ama küçük görümcem var evde evının doğalgazını yakmıo burda oturuyo bizde her akşam flash tv deki dansözleri izliyoruzz kadın başka bişey bile ızlemıo pf
aynısından bende de var canım benimki gündüz vardiyasında:) gece rahatım ama soğuudm artık suratını görmek bile istemiyorum yarın da eşim ben ve o sinemaya gitcez ne romantik değil mi:) Allah sabır versin n demek istediğini çok iyi anlıyorum püskürtmek için belgesel kanalı aç biz bunu izliyoruz de yada hergüne bi dizi bul onun sevmediği
Benimkide öyle. Hiç odamızdan çıkmaz. Bence zili çalınca kapıyı açmayın en güzel yöntem bu
biliyorum insanın canı çok sıkılıyor ben resmen bunalıma girdim bu tarz sorunlardan dolayı. seninki daha abartılı gece 12 ye kadar yanınızda insan uzanmak ister ne biliyim eşiyle beraber tv izlemek ister.yapılan çok yanlış açıkcası bu cinsel hayatınızı bile etkiler cinsellik ille yatağa girince yaşanılacak diye bi kural yok çocuğu olmaya çiftler için durumlar farklı çünkü. bi şekilde püskürtmen lazım önce bi kaç akşam eşinle dıları çıkmayı dene yavaş yavaş alışsınlar sonra kitabını al ders çalış umursamaya biz geceli gündüzlü bi işte uykuda ayrlıoruzz canımm ordek aılesı gibii peş peşee :) onceden cok sevıyodum bıde genc annem gıbı fln dıodumm konusmak dahi istemiorum muhabbet etmıorum bılee suratı asık bı gelın olmak ıstemezdım ama resmen asıyorumm yokk gecende soruyoo noldu bugun durgun gıbısınn saat 12 olmusbnde dedım yoo sabah erken kallktım uykusuzum bıraz dedım halaa oturdularr bıdee
malesef benım anahtarımdan bı tanede onda var canımm pat die giriverioo geçen afedersınız ama kocamla ıkı dk boş bulduk ortamı mucuk mucuk yapıodukki pat basıldıkkk benm kafam gözüm dagalmiştı kötü bişeyt yapmıoduk kocamla oynasıyoduk alttarafı ne bılım dan die eve girceni ama girdi iştee hee bu arada evde benim olmamam gerekte yok ben sabahtan bıyere gıdım aksam gelim bı geliorumkiş butun ahalı benım evıme toplanmısss
biliyorum insanın canı çok sıkılıyor ben resmen bunalıma girdim bu tarz sorunlardan dolayı. seninki daha abartılı gece 12 ye kadar yanınızda insan uzanmak ister ne biliyim eşiyle beraber tv izlemek ister.yapılan çok yanlış açıkcası bu cinsel hayatınızı bile etkiler cinsellik ille yatağa girince yaşanılacak diye bi kural yok çocuğu olmaya çiftler için durumlar farklı çünkü. bi şekilde püskürtmen lazım önce bi kaç akşam eşinle dıları çıkmayı dene yavaş yavaş alışsınlar sonra kitabını al ders çalış umursama
biliyorum insanın canı çok sıkılıyor ben resmen bunalıma girdim bu tarz sorunlardan dolayı. seninki daha abartılı gece 12 ye kadar yanınızda insan uzanmak ister ne biliyim eşiyle beraber tv izlemek ister.yapılan çok yanlış açıkcası bu cinsel hayatınızı bile etkiler cinsellik ille yatağa girince yaşanılacak diye bi kural yok çocuğu olmaya çiftler için durumlar farklı çünkü. bi şekilde püskürtmen lazım önce bi kaç akşam eşinle dıları çıkmayı dene yavaş yavaş alışsınlar sonra kitabını al ders çalış umursama
bugün seda sayan ın kaynana gelin yarışmasını denk geldim.(ki hiç sevmedim saçma sapan bir yarışma olmuş.seda da hiç yönetemiyor.)
orada kv ki bence abartırıyorlar orada diyor ki ben oğlumun evine istediğim zaman giderim. oğlumun uyku saatinde falan gitmem ama onun dışında istediğim saatte giderim diyor. öbürleri diyor ki gelinin uyku saati ne olacak..
yahu kimse demiyor ki bunlar evli hatta yeni evli çift. ne zaman uyuyacak ne zaman birlikte olacaklar onun saati zamanı mı varmış.. da kaynana biliyormuş.. bomm diye istediği zaman gelecek.
ya benim bildiğim yaşlılar erken yatar erken kalkar.. nasıl bir kayınvalideymiş bu.. geç saatlere kadar eğlence prg vs..
bence var ya evde fare var deyin.. kapan kurun göstermelik iki tane falan.. ya da ilaçladık deyin.. ya da ne biliyim kv nin hassas oldugu birşey yok mu onunla ilgili birşey söyleyin.. oranın yolunu bile bilmez.. unutur.
ole eşim zaten arada bı gece çalısıo oda öle gec yatmaz bendn oncce gıdıp uyuyoo oda napsınngenelde böle ondan sora gırıyorum yatagaa zaten moralım bozuk oluyoo olede hayatta bişey bekleyemez benden onada söluyorum ama onu cok sıkmak ıstemıorum bu konuylaa arada kalmasınıda ıstemıorummm hersey gozukuyoo kendıde yasmamıs bızede yasatmıo ınanırmısınızz ağda yapcam boş gun bulamıorumki
vahhh kardeşimm yaaokudukça yok artık! dedim.. bu resmen psikolojik işkencenin alası
anlayışsızlık değil tamamen kasıt var.. oğlunu kocası sanıyor heralde kvden. bazı türk anneleri gibi oğluna aşık besbelli seninle paylaşmak istemiyor(Nasıl bir mantıksa) Allah c.c yar ve yardımcın olsun tatlım..
bence şimdiden önlemini al yoksa eşinle Allah muhafaza birşeyler zamanla çatırdar hiç anlamazsınız bile.
özellikle cinsel hayatınızın durağanlığı bir zaman sonra sorunlar silsilesi halinde döner size
eşini al karşına canımla cicimle hallet derim ben kolay gelsin
allah sana sabır versin arkadaşım !!! üzüldüm valla haline !!! şaşırdımda ayrıca yeni evli insanların evine zile basmadan çat kapı anahtarla girmek ne demektir ya ... evlisiniz sonuçta belki şakalaşmaktan öteye gideceksiniz ne demektir bu ya çat kapı pes vallahi pesbenim sana tavsiyem kapın nasıl bilmiyorum ama çelik kapıysa üst sürgüsünü geçir ve anahtarı yatay vaziyette kapının üstünde bırak ... diğer taraftan kapının açılmadığını göreceksin :) evin hanımı sensin sen istemedikçe kimse o eve gelemez .. hele sen yokken evine misafir oturtması nerden aldı bu cürreti ... baştan kırılmasın diye verdiğiniz tavizleri epey kötüye kullanıyor sevgili kayınvalideciğin !!!!
ya aslında ole oğluna duskunlugu fln yokk yanı ne bılımm sankı oğlu evlenmemıste bende onun cocuguymusum gıbı zannedıyo bekliorumki kötülük olmadan bı son bulsun yuzyuze bakıcazz yıne zten olee kotu konuscak bırı dıılım esım zten goruyo oda dıo onalra bazen gıdın evınıze burası benım evım dıee dalgaya alıo kaynanam ole dıyıncee eşimde benım istemedıgımı anlarsa bı kac kez söledım de bişey demedı ama ustelemek istemöiorum baskı altında hıssetmesınn oda kendını ınatlasır hıc bısey yapmazzz ben akısına bıraktım kendımı temzlıge verdım her gun onlardan kacmak ıcın yatak odamdaki cekmecelerimi dolaplarımı topluorumm napımm sabrımın mukafatını onlardan uzaklasarak almk ıstıyorumm
Pat diye basıldık yazmışsınız o sırada eşiniz ve kayınvalideniz ne yaptı tepkileri nasıldı merak ettim?
Ve siz ne dediniz?
Bence bu olaya bi son vermenin tam sırasıymış.
Kapıyı arkadan falan kilitleseniz olmazmı ki ne biliyim çok sinir bozucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?