Öff bana nikahı kaynanamla kıymışlar

canım biraz lafını vuracaksın kötü gelin olacaksın ki rahat kalasın
bende yeni taşındım kv üstüne çocugumuda o bakıyor evimin anahtarıda var onda
her zaman adetimdir kapının üst mandalını çeviririm
kvde gelmiş anahtarla açmaya çalışmış tabikide açamamış
bende ben evdeyken zile bas anne dedim geçtim karşıya
daha böyle hoşlanmadığım bir çok şeyi açık net söyledim ve gerçektende azıcık lafını esirgemeyen kötü gelin olacan....şimdi hiç birini yapmıyor sende açık net söyle bu akşamda gelmeyin eşimle yalnız kalmak istiyorum işimiz var deyin utanır belki gelmez....

ahh canım benmm benm ablam da öyleydi taşınarak çözdü o problemi ne banyo kaldı ne uyku tüm taktiği denedi ama yok allah yardımcın olsn inş taşınırsın oradan

eşin yatmaya gittikten bir kaç dakika sonra sen de yatak odanıza git, biraz ses çıkar, çığlık at, yatağı gıcırdat
kadın belki utanır gider

Sabır taşımısın mübarek? Ben okurken hayal ettim de, hayali bile içimi daraltmaya yetti! Bence öncelikle o anahtarı alın elinden. Hatta eşinle şakalaşırken bastıkları gün fırsat bu fırsat alcaktınız aslında. Ama farketmez, bunlar imadan, sabah erken kalktımdan anlamıyorlarsa açık açık konuşun. "Rahat edemiyorum, kocama sarılcak öpcek olsam kapı her an açılcak diye tedirginim, anahtarı verin evdeysek zaten açarız kapıyı" deyin. Yahu onlar bu hareketlerinden utanmıyor da siz konuşmaktan, onları kırmaktan mı utanıyorsunuz? Yüzsüz insana, anlamayana, anladığı dilden! Tavrınızı koyun sonra çooook üzülürsünüz. Keşke en başında tavrımı koysaydım şimdi bunları yapamazdı dersiniz. Ben ve benim gibi pek çok kişi gözü açıldıktan sonra bu cümleleri kurmuştur emin olun. Siz de gözünüzün açılması, kvnizin haddini bilmesi için daha fazla beklemeyin...

Son düzenleme:
Bence önce o anahtar mevzusundan kurtulun kendi evleri gibi bellemişler demekki ne kadar ayıp ya
kilidi değiştirin bozulmuştu felan gibisinden yeni anahtarıda vermezsiniz .
Eşiniz rahatsız değil mi bu durumdan ?Birde ordan taşınma durumunuz var mı ?
olmadı televizyonu bozun bence
ya buarada anahtarı niye verdiniz ki ?

Son düzenleme:
Kendi akrabalarınızdan (anneniz hariç) teyze, hala gibi birisi var mı? Öyle birisi dese yeni evliler rahatsız edilmez diye. Siz de kötü gelin olmamış olursunuz.

Önce anahtarımı unuttum / kaybettim bahanesiyle anahtarı isteyin. ve geri vermeyin.
tv den Flash tv nin uydu ayarlarıyla falan oynayın çekmesin :)
doğalgaz faturanız çok gelmiş olsun salonda yakmıyormuşsunuz artık mesela? olamaz mı?

yani o evde çekici gelen her şeyi bitirin ki gidip de napıcaz desinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…