Öff bana nikahı kaynanamla kıymışlar

Canm kapını kılıtle yuhh yani bn gıcık oldum vallahı yha
Ben sana ne dicem BURDAKİ KIZLARDA HAKSIZSAM HAKSIZSIN DEYİN
ŞİMDİ SEN FEDAKARLIK YAPIYOSUN YOK KIRILMASIN KENDİ GİTSİN BN BİŞİ DEMİYİM AMA BAK BU BÖLE DEWAM EDERSE DAA BU GENC YASLARDA EŞİNLE EN İYİ OLMA ZAMANINDA KÖTÜ OLACAKSINIZ
SANMAKİ BU BÖLE SÜRMEZ SEN SES CIKARMAYIP SUSTUKCA SÜRECEK CANM
YAWAS YAWAA YEDİGİND İÇTİGİNE GİYDİGİNE KARISACAK
HER ANINA ORTAK OLDUGU İÇİN ÖZEL Bİ ANIN OLMAYACAK ILERDE HATIRLATABILECWGİN
YENİ EWLİSİN HERALDE AMA GERCEKTEN BU UCU GÖRÜNEN Bİ KÖY
KV ANLAYISSIZ BELLİ GÖRÜNCENDE
HASTA DEGİLLER EEEE NİYE GEKİYO EWİNDE İZKESİN TVSİNİ
Bİ YOLUNU BUL KARDESİN BAK
SONRA SES ETMEDİM DİYE COOOK PİŞMAN OLACAKSIN
BEN SANA SÖYLİYEYİM
SAYGISIZLIK YAP DEMİYORUM AMA BÖLE DEWAM EDERSEDE. YÜZ GÖZ OLACAKSINIZ
EŞİNDE ANASINA LAF GEÇİREMİYO ANLAMIYO YANİİ KV DEN BAK ERKEGİ BOŞ BIRAKMAYADA GELMEZ CANM
BUNUDA UNUTMA WALLAHI
KV YÜZÜNDEN KENDİNİZE YAZIK ETMEYİN YAA
GELDİ OTURUYOMU HEE BAKTIN EŞİN YATTI HMN SENDE GEÇ ANNE SİZ OTURUN MADEM TVNİN SESİNİ KISIN OGLUN UYUYAMIYO BAK YARIN İŞE GİTCEK BNDE YATIYORUM ANNE GİDERKEN TV KAPATIRSINIZ K. Bakmayın valla de
Kocam bni istiyo yanında de git yat
Ne oturuyon baslarında hayy allahım

eşimle aram çok iyi onlar yuzunden asla bozmak istemem ztn basbasa kalamıoruzz bıde ben baskı yaparda adamı sıkarsam ozman tamamen kaynanamla basbasa kalırızz işte napalımm yasayıp gördükce evliliğin ne kadr zor oldugunu anlıysounn inş gönlümce olur hersey saol :)

hakkaten, esin yatmaya gidince sende git yat onunla. Oturma bencede kayinvalidenlerle.

Bir olur iki olur akil ederler herhalde.

hatta dedin yaa, benim kocambenim evim diye.

Gec kocanla odaniza. Kikir kikir gul, sonrada ayyyyyy hahahahaa, cok gidiklandim ordan filan de ne biliyim
sonra ahhhhhh, uhhhhh dersin. Arada da tabi, sssstttt duyucaklar filan de :)

ya ben yazarken kendim cok guldum :)

Yapabilirmisin acep bunlari :) ben olsam yapardim ama kesin,.

yapıorum zaten çogunlukla yanlarında olmuyroum bende gıdıp yatıyorum uykum yokken hemdee ya ders calısıorum ya odamı topluyorum ya banyoya gırıyorumm sırff gıtsınler dıe ama yokk oturuyolar onlara sorarsan senın evın benım evım yokk burası onlarında evı olee dusunuyolar istedıgın kadr anlar sole ıma et cahıllık anlamıolar kendılerı yasamıslarya bu devırdede halaa aynı sanıyolarr onlar ıcın özel yokk özel sey sadece gecee bu yanııı bnde napımm guluyorum artıkk cokta takmıyorummm sadece bugunn bırazz konusmak ıstedım burdan yazdımm terapi gibi oldu bakalım yaza kadr bolee olcak heraldee bi ara benım evımı ben olmadan temızlemeye fln klkıyodu yada temzlıgıme karısıyodu bu huyundan vazgecırdımm soledım ama bu konu bıraz daha hassass kendılığınden bıtsın ıstıyorumm okdr ıyuılık yaparsın gozukmez bı sey solersınn adın nkotuye cıkarr bnde bıraktım akısınaa otursunn yakın zamanda zten bız ev alıcaklarr ayrılcazz beklıourm sadeceeee

ayyy koptumm bnde okurkenn henuz okdr çıldırma durumuna gelmedımm ama iyi fikir baktım olmuyoo elımdekı son koz bu olsunn yaparımm hemdee daha da alasınıı yaparımm bunlar yaptırır adamaa çunku ayyyy çokkk fenaaaasın
günün kaynana kaçırma planının başını çeker bu

Arkadaslar zaten eşlere baskı yaparak bu zamana kadar kımse saglıklı sonuc almadı bnde katılıyorum happycım sana sKın eşinin üstüne varma gerçekten bu tutumum cok güsel
Ama kv daha ne kadar sabredeceksin onu cok merak ediyorum
Bnm kv dede para işine cok karısır
Kendisi cok tutumlu yu biraz aşmış biri
Geçen bayramda kıyafet alcaz alıswerise gidiyoruz dedim eşmde yanımda kızım işte kıyafetiniz mi yok niye alıyosunuz bilmm me soylendi o kadar sinr oldumki anlatamam
Dedim eşime gitmiyorum bn hiç biyere basım agrıyo biraz
Sen git kendine alışweriş yap
Hem bapıcam bn kıyafeti kıyafetim mi yok dedim gerçekten basım agrıdı sinirden
Kızmda küçüktü huyszlandu bizi ewe bıraktı
Cok morelim bozuldu ama yha anlatama size yani
Ama suc bendeydi aman iyi olalım aöa su olsun bu olsun yü göz olmayalım diye sustum
Kadın bnm alcam kıyafete karısmaya basladı
Ama eşim bnm canmn sıkkın oldugunu ve kv yusunden oldugunu anlayıp annesine usulca
Anne bn karıma kıyafette alırım onuda alırım kımse karısanaz paramız olmasa zaten alamayız lütfen dewır senn dewrın degıl anne biz genciz lütfen merve herseyı hakedıyo onu üzcek bişi yapmassan daha ii olur annecim demiş
Annmde pglum bn takıldım olesinr söyledim demiş
Eşimde merve olesine laflardan hoşlanma dmiş( eltmden duydum bnlarıda) eşimde dedi zaten
Kısacasu bn adama hırgür etseydm emin ol haklıyken haksz yere düşersim

Bence onlar gelmeden güzel bişiyler giy eşinide ayart güzelceeeee
Onlar baskın yapınca eşin artık ister istemez sinir olucaktır.
Sende kapının anahtarını değiştirelim bari hayatım ben utanıyorum böyle dersin normal durumda bu olay bence kesin çözülür

aynen ölee erkekler öle kadınlar gıbı her konuda ınce dusunmuyo bu sefer sen abartmıs gıbı oluyosun ama usulca beole anlatarak yada uzulerek anlatırsann yanıı mazlum gozukunce ıs değişioo ole hırgurle olmuo hersey yoluna gırıyo sen kocanla kotu oldugunla kalıyosunn ancakk para mevzusuda genelde heopsınde var çok sınır bozucu oluyoo ben baktım onlarlaa alısverıs yapamıorum her yerde pazarlık yapıolar barkotlu magazalarda bıle pazarlık yapıcaklarını zannedıolar uyok cok pahalı bu flnn trıbıne gırıyolarr bnde hep eşimle gezmeye cıkınca alıyorumm eksıgımı onunla hıc cıkmam solemem bıle bısey alıcamıı allahtan bu konuda uyanık cıkıp bastan öle alıstırdımm yoksa sımdı yanmıstımm

aklima bi fikir geldi
onlar size gelince sizde kalkin onlara gidin
maskat ba$ba$a kalmak deilmi
birbirinize sarilir isinirsiniz :)))))))

Su kayinvalidelere yakin ev tutmayin , mumkunse
50 kilometre olsun arada , oda az ama yinede
En azi bu ..

ne bu ya . Evli insanlari bukadar rahatsiz etmenin
ne anlami var , oglunun evi diye bukadar rahat olmak
Zorundami bunlar hayret bisey..

sana bi tavsiyede bulunamicam , cunku yuzsuz zaten anlamiyo...:26:

eşin kalkın evinize gidin dediği halde hala yüzsüzce oturuyolarsa bu insanlar yapcak bişey yok Allah sabır versin

Siz de eşinizle yatmaya gittiğiniz halde nasıl oturuyorlar evde hala onu anlamadım siz uyuyorsunuz sonuçta onlar evde öyle şey mi olur. Ev onların mı yani kendilerine mi ait ondan mı böyle rahatlar. Cinsellik filan yok mu aranızda yani saygı olur biraz. Eğer kaynananın eviyse şartları zorlayıp başka yere çıkacaksınız başka çaresi yok.

kocan anasını sallamıyo yatıyoda sen niye başını bekliyosun ki, kalk sende yat hadi bizde yatalım geç oldu de ya da eşin giderken bende geliyorum az sonra hayatım de akil olan anlar, yani böyle tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok durumlarını ben sevmiyorum sıkıntın ne ise söyle

Ayy vala deli oldum sacını basını oyolasım geldi görümcen ve kv'nin yaaa bu ne beee yazmıcaktım dayanamadım ..bu ne eşli, cingene gibi...tuzluk karabiber gibi ayrılmaz ikli evli insann evnde..görümcenn evnde otrsunlar madem..deli ederler insanı yaaa alıstrma vala nasıl alsrsa öle gider...

yaa bu olaydan sonra deseydin eşine. bu ne rezalet söyle annene. ya anahtarı al. yada zile bassınlar. biz evdeyken anahtarla açmakta ne oluyor. . burası bizim mahremimiz de. bu ne yaa. en çokta anahtarla açmasına sinir oldum . kendi evi gibi girip çıkıyo ohh valla. anhtar olabilir. kendi ne diye açıyo siz evdeyken. benim kendi annemde de var anahtar . bir kere bile kendi açmadı. açsa ona bile kızarım bu ne yaa

yada anahtarımı unuttum de bi bahaneyle al elinden. bir daha da verme. eşin derse anneme anahtar. olmaz cnm . anahtarla giriyor. uygunsuz yakalanıyorum. asla veremem de :)

haa bide bence tek dertleri masraf etmemek. evde kombi yakmaya ne gerek var. oğullarının evi ne güne duruyor. yemekte bedava. tv kumandasıda ellerinde. oooh çay kahve muhabbet. ha muhabbet etmesende önemli değil. onla kendi evi gibi girip çıkıyo

Siz de yakmayın doğalg azı..
Sorarlarsa evde tek kişiyim, idare ediyorum gerek yok deyin.
Bir kaç gün soğukta oturun rahatları bozulunca gelmezler..

walla canım ben kendimi iyi niyetli bilirdim sen dahada iyi niyetlisin hala diyosunki hassas bi
konu yok şu kırılmasın yok bu kırılmasın eşin annesini beklemiyo yatıyo sen bekçilik yapıyosun kocan uyanıkken koynuna girmedikten sonra uyuduktan sonra yanına yatcan da ne olcak ne bi gözlerine bakabilirsin ne konuşabilirsin annelerin yanında zaten bişey konuşulmuyo tahminimce akşamdan akşama görüyosunuz birbirinizi..

Sana diyeceğim bu düzene dur demen lazım gerekirse eşine belli et evlilik hiçböyle bişey değil arkadaşım ne demek anahtarıyla giriyor iyi ozaman siz hiç yatak odasından çıkmayacaksınız ne olur ne olmaz diye böyle şeymi olur evindede rahat edemiceksen nerde rahat edeceksin..bence sen kaynananlara söylersen sana kırılırlar ama sen eşine güzellikle anlat bak canım onlar ailemiz tabiki gelsinler ama hergün hergün değil de hiç yalnız kalamıyorum ben yalnızlığı seviyorum gerekirse agdanı yapmaya bile fırsat bulamadığını söyle oda annesiyle konuşssun arada biraz yalnız bırakın diye ben senin yerinde olsaydım cinnet üstüne cinnet geçirmiştim.. arada bizde 1 hafta kalıyoalr ben ona zor dayanıyorum yalnızlığa alışan için çok zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…