- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi happygelin
-
dediğin gibi oğluna düşkünlüğü yoksa o zaman çok anlayışsız ve düşüncesiz biri orası kesinleşti.
senin bakış açında çok hoş gerçekten,başkası olsa kapı duvar bırakmamıştı eşiyle birbirlerine girmişlerdi..
bencede doğru yoldasın eşin şakaylada olsa söylüyorsa enm azından durumun farkındadır
sen alttan alttan seninle eve geldiğinde başbaşa farklı şeyler yapmak istiyorum yalnız olalım keyfini çıkaralım istiyorum diye konuşmalısın diye düşünüyorum zamanla onunda aklına yerleştikçe bu düşünceler senin birşey yapmana gerek kalmadan bu duruma bir son vericektir eşinher şey gönlünce olsun.. belli bir zaman sonra evin yolunu unutur gibime geliyor birşekilde öğreticek hayat kv bunu
Canm kapını kılıtle yuhh yani bn gıcık oldum vallahı yha
Ben sana ne dicem BURDAKİ KIZLARDA HAKSIZSAM HAKSIZSIN DEYİN
ŞİMDİ SEN FEDAKARLIK YAPIYOSUN YOK KIRILMASIN KENDİ GİTSİN BN BİŞİ DEMİYİM AMA BAK BU BÖLE DEWAM EDERSE DAA BU GENC YASLARDA EŞİNLE EN İYİ OLMA ZAMANINDA KÖTÜ OLACAKSINIZ
SANMAKİ BU BÖLE SÜRMEZ SEN SES CIKARMAYIP SUSTUKCA SÜRECEK CANM
YAWAS YAWAA YEDİGİND İÇTİGİNE GİYDİGİNE KARISACAK
HER ANINA ORTAK OLDUGU İÇİN ÖZEL Bİ ANIN OLMAYACAK ILERDE HATIRLATABILECWGİN
YENİ EWLİSİN HERALDE AMA GERCEKTEN BU UCU GÖRÜNEN Bİ KÖY
KV ANLAYISSIZ BELLİ GÖRÜNCENDE
HASTA DEGİLLER EEEE NİYE GEKİYO EWİNDE İZKESİN TVSİNİ
Bİ YOLUNU BUL KARDESİN BAK
SONRA SES ETMEDİM DİYE COOOK PİŞMAN OLACAKSIN
BEN SANA SÖYLİYEYİM
SAYGISIZLIK YAP DEMİYORUM AMA BÖLE DEWAM EDERSEDE. YÜZ GÖZ OLACAKSINIZ
EŞİNDE ANASINA LAF GEÇİREMİYO ANLAMIYO YANİİ KV DEN BAK ERKEGİ BOŞ BIRAKMAYADA GELMEZ CANM
BUNUDA UNUTMA WALLAHI
KV YÜZÜNDEN KENDİNİZE YAZIK ETMEYİN YAA
GELDİ OTURUYOMU HEE BAKTIN EŞİN YATTI HMN SENDE GEÇ ANNE SİZ OTURUN MADEM TVNİN SESİNİ KISIN OGLUN UYUYAMIYO BAK YARIN İŞE GİTCEK BNDE YATIYORUM ANNE GİDERKEN TV KAPATIRSINIZ K. Bakmayın valla de
Kocam bni istiyo yanında de git yat
Ne oturuyon baslarında hayy allahım
hatta dedin yaa, benim kocambenim evim diye.
Gec kocanla odaniza. Kikir kikir gul, sonrada ayyyyyy hahahahaa, cok gidiklandim ordan filan de ne biliyim
sonra ahhhhhh, uhhhhh dersin. Arada da tabi, sssstttt duyucaklar filan de :)
ya ben yazarken kendim cok guldum :)
Yapabilirmisin acep bunlari :) ben olsam yapardim ama kesin,.
tabikide hiç bişety sölemedım kalktımm saçımı duzelttım oturdumm anahtar kapının ustıundedmı kalmıs dedım bozuldu bısey demedı esım zten pek çekinmezz ole o utansınn benm evım benım kocam napımmm
Arkadaslar zaten eşlere baskı yaparak bu zamana kadar kımse saglıklı sonuc almadı bnde katılıyorum happycım sana sKın eşinin üstüne varma gerçekten bu tutumum cok güsel
Ama kv daha ne kadar sabredeceksin onu cok merak ediyorum
Bnm kv dede para işine cok karısır
Kendisi cok tutumlu yu biraz aşmış biri
Geçen bayramda kıyafet alcaz alıswerise gidiyoruz dedim eşmde yanımda kızım işte kıyafetiniz mi yok niye alıyosunuz bilmm me soylendi o kadar sinr oldumki anlatamam
Dedim eşime gitmiyorum bn hiç biyere basım agrıyo biraz
Sen git kendine alışweriş yap
Hem bapıcam bn kıyafeti kıyafetim mi yok dedim gerçekten basım agrıdı sinirden
Kızmda küçüktü huyszlandu bizi ewe bıraktı
Cok morelim bozuldu ama yha anlatama size yani
Ama suc bendeydi aman iyi olalım aöa su olsun bu olsun yü göz olmayalım diye sustum
Kadın bnm alcam kıyafete karısmaya basladı
Ama eşim bnm canmn sıkkın oldugunu ve kv yusunden oldugunu anlayıp annesine usulca
Anne bn karıma kıyafette alırım onuda alırım kımse karısanaz paramız olmasa zaten alamayız lütfen dewır senn dewrın degıl anne biz genciz lütfen merve herseyı hakedıyo onu üzcek bişi yapmassan daha ii olur annecim demiş
Annmde pglum bn takıldım olesinr söyledim demiş
Eşimde merve olesine laflardan hoşlanma dmiş( eltmden duydum bnlarıda) eşimde dedi zaten
Kısacasu bn adama hırgür etseydm emin ol haklıyken haksz yere düşersim
aklima bi fikir geldi
onlar size gelince sizde kalkin onlara gidin
maskat ba$ba$a kalmak deilmi
birbirinize sarilir isinirsiniz :)))))))
Allhım çıldırcamm bu saatte kadın halaa bizim evde oturuyo kocam gttı yattı biz onla başbaşa oturuyoruz gıtmıyor bi alt katta oturuyo gıtmıyor dünde böle 1e kadar oturduk zorla kendilerinden soğutuyorlar daha evleneli ne kadar oldu ama sanki bütün ömrüm bunlarla geçmiş gibi öle bunaldımki öfff
malesef benım anahtarımdan bı tanede onda var canımm pat die giriverioo geçen afedersınız ama kocamla ıkı dk boş bulduk ortamı mucuk mucuk yapıodukki pat basıldıkkk benm kafam gözüm dagalmiştı kötü bişeyt yapmıoduk kocamla oynasıyoduk alttarafı ne bılım dan die eve girceni ama girdi iştee hee bu arada evde benim olmamam gerekte yok ben sabahtan bıyere gıdım aksam gelim bı geliorumkiş butun ahalı benım evıme toplanmısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?