- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
- Konu Sahibi dertliesra
-
ya kız arayınca açmış telefonu peki ne konuşmuşlar bu görüşmelerde aylardır merak ettim ?Ne bilim valla ama yeminler etti.
Ki yalan yere yemin ettiğini görmedim 4 yılda
arkadaşım yeni nişanlanmıştı nişanlısını aldattığını öğreniyor nişanlısı ne yeminler ediyor yeni doğan yiğenin ölüsü üzerine kendi anne babsı üzerine yeminler sonuç ispatladı kız hemde bir kaç kişiyle aldattığını. yemine inanma eşin seni aldatmışNe bilim valla ama yeminler etti.
Ki yalan yere yemin ettiğini görmedim 4 yılda
Onu aldatmadan önce düşüncektiEşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.
aynı şey kadın yuapmış olsaydı eşi bunu der miydiArkadaslar her insan hata yapabilir. Hata insanlara, affetmek ALLAH'a mahsustur. Eger gercekten seviyor ve seviliyorsan bence camura itecegine elinden tut cek cikar bu pisligin icinden...
nası yaaa aldatma olmuyorBnde hazmedebileceğimi düşünmüyorum unutacağımıda sanmıyorum.
Ama onu bu kadar severken hala aklım almıyor. Bir iki arkadaşıma anlattım evliyken yapmadıysa yada cinsellik yoksa aldatma sayılmaz dediler ama başka bir kadın var işin ucunda çok gurur kırıcı.
Hayat devam ediyor. Eşinizin söylediklerine guveniyorsaniz sıkıntı yapmayınMerhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindimBen ne yapacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?