OFF OFF...

Ne bilim valla ama yeminler etti.
Ki yalan yere yemin ettiğini görmedim 4 yılda
arkadaşım yeni nişanlanmıştı nişanlısını aldattığını öğreniyor nişanlısı ne yeminler ediyor yeni doğan yiğenin ölüsü üzerine kendi anne babsı üzerine yeminler sonuç ispatladı kız hemde bir kaç kişiyle aldattığını. yemine inanma eşin seni aldatmış

Keske Öncelikle sen kizla detayli bir sekilde konusaydin , sonrada esine soyleseydin ..
Belkide ortada bir yalan var bilemeyiz ..

Sonuc olarak evet nisanliyken seni aldatmis bu kacinilmaz bir gercek..

Ama simdi ya ortsligi ayagi kaldircaksin , yada susup esine ve evliligine sahip cikicaksin..

Kizdada ne yuz var oyle sacma edepsizce yaziyor biz evlenecez siz bosanacaksiniz diye ..
Boylelerini meydanda asacaksin...

Evliyken bir şey yapmamış olması aldatmamış olduğu anlamına mı geliyor?
Nişanlıyken olmuş işte, evlilik hayalleri kurduğu kadını aldatmış. Belki olay değil ama temelde yatan düşünce aynı değil mi?

Istedigi kadar yemin etsin, aldatmismi? Aldatmis!!! Hemde siz birlikteyken, evli, nisanli, sevgili ne fark eder? Ayrica fotolardan bahsetmisiniz, bi cafede izmirde, esinizle kizin mi? Hani yüzyüze görüsmemistiler? Nerden tutsam olmuyor, fazlada bisey demeye gerek yok, siz esinizin burnunu bile sürtmiyceksiniz belli.... Tü kaka o kiz olmus, baksaniza kk hatunlari dahi kiza yükleniyor...Evet kizda seref yoksunuymus ama esiniz belki onuda kandirdi, neler vad etti bilemezsiniz, baksaniza sizden bosanip onunla evleneceginden bahsediyor, ates olmayan yerden duman cikmaz... Esiniz gercekten pisman olsaydi ve gercekten sizi sevseydi, evlenmeden önce ben bi eseklik yaptim sen affet cok pismanim diye size itiraf ederdi ve evlilik kararini size birakirdi, bu kadarini size cok görmemeliydi... Tehdit ettide, battikca battimda, gecin bunlari, hic ortaya cikmaz umuduyla aldatmanin üstüne bide sizi kandirmis, zaman kazanmis, bu aradada kimbilir nasil gözünüzün icine bakip sizi sevdigini söyledi, sardi sarmaladi...

Ben şu mantığa çok şaşırıyorum.
Evlendikten sonra aldatmamış, evlendikten sonra yapmamış.
Arkadaşlar, beraber olduğumuz kişiler evlenince değişiyor mu?
Aynı karakterdeki adamlar olmaya devam ediyorlar.
Ya da evlenince daha mı çok sevmeye başlanılıyor.
Kendi adıma evlenmeden önce ya da sonra aldatılmış olmam en ufak bir şey değiştirmez.
Tabi, aldatmaya karşı kişilerin bakış açıları farklıdır.

Arkadaslar her insan hata yapabilir. Hata insanlara, affetmek ALLAH'a mahsustur. Eger gercekten seviyor ve seviliyorsan bence camura itecegine elinden tut cek cikar bu pisligin icinden...

Eşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.
Onu aldatmadan önce düşüncekti sensiz yapamam diyo ama başka biriyle gayet güzel yapıyo güven tek kullanımlıktır bi kere gittimi tekrar gelmesi çokkkk zor

Eşin yanlış yapmış, yerinde olsam eşin yanındayken eşinin telefonundan kızı ararım.
Bakalım ne diyecek.. İkiniz beraber konuşursunuz ağır bir dille bir daha aramaz. Ayrıca eşinin de burnundan getir bu durumu bir daha senden birşey saklamasın.

Arkadaslar her insan hata yapabilir. Hata insanlara, affetmek ALLAH'a mahsustur. Eger gercekten seviyor ve seviliyorsan bence camura itecegine elinden tut cek cikar bu pisligin icinden...
aynı şey kadın yuapmış olsaydı eşi bunu der miydi

nası yaaa aldatma olmuyor arkadaşlarının da midesi çok genişmiş kusura bakma arkadaşım.adam telde konuşuyo facede yazışıyo,cafelerde fotolar çekiyo.... eee bi yatak kısmı kalmış zaten belki sana yakalanmasaydı oda olcaktı...resmen ALDATMIŞ!!!! üstüne bide yakalanmışş

Hayat devam ediyor. Eşinizin söylediklerine guveniyorsaniz sıkıntı yapmayın

Bu tür pislik insan bozuntularına taviz verme
Gerildigini belli etme amacı açık açık ortada değil mi?sonuçta seninle evlenmis o da hala catliyor
Eşinin nisanliyken yaptigida ayri bir tartisma konusu ona girmeyecegim

Esiniz hem nisanliyken, hemde evliyken sadakatsizlik yapmis.
Yasadiklariniz hic haketmediginiz seyler ama sonuca odaklanin bence.
Ya esinizi hayatinizdan sileceksiniz, ya da bir sans daha vereceksiniz.
Karar tamamen sizin ne yapmak istediginize bagli,kolayliklar diliyorum.

evliyken hevesi geçti ondandır deriz ya, daha sizle gün görmeden biriyle görüşmüş..
tehditle evlendikten sonra da görüşmüş..istemeyen adam ağzına bir tane çarpar,
gel beraber gidelim konuşalım derdi.
kusura bakmayın, baştan yanlış başlayıp devam etmiş..

yani bi kere bastan yanlis olan sey, esin olacak kisinin daha siz nisanliyken sahte bi face hesabi acip oradan ergen gibi kiz dusurmeye calismasi. oncelikle buna neden gerek duyduguna kafa yorarsaniz karar almaniz kolaylasir.

nisanlilik donemi evlenmeye hazirlanan iki insanin en onemli donemidir. hazirliklar yapilir, heyecanli olunur o donemde, insanlar bir yuva kuracagi dusuncesi icerisine girerler.. belli ki sizin esiniz acisindan boyle bir heyecan yasanmamis, onun yerine baska heyecanlar koymak istemis. bence iliskinizin en aci noktasi bu. siz ne hayaller kurarken, onun tutup baska kiz(larla) yazismasi/gorusmesi..

ben sunu da dusunuyorum, sahte bi face hesabi acan kisi, sadece tek bir kisiyle gorusmemis de olabilir. belki bu sadece bir tanesiydi, veya yakalandigi kisi bu oldu.. ben boyle bir kisiye daha hayatta guvenmem/guvenemem. ama her zaman oldugu gibi, secim senin.

nişanlıyken yapmıs nasıl aldatma olmaz ya aynı sey nişan donemi olsaydı aldatma sayılmaz evlenince yaparsa olurmu denicek

eşin bana samimi geldi 1. 6 ay daha bekle bu arada kızı ekleyen güveneceğin bir arkadaşın erkek hesabı açıp onu eklesin takip etsin.kadının tacizleri devam ediyorsa savcılıktan konuşmalarını takip ettirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…