- Konu Sahibi dertliesra
-
Bilemiyorum okypete..
Ama öyle olsa eşim niye hala benimle uğraşsın gitmez miydi şimdiye...
Hiç sevgisizliğini hissetmedim gerçekten.
gitmezdi. bu kadar zaman aldatan adamlar eşlerini bırakıp gitti mi.
lütfen beni çok seviyor hala diye düşünüp kendinizi kandırmayın. seven adam sadakatsiz olmaz.net
Bak canim sana su kadar soyleyeyim bu tehtit etti ondan gittim masallarina inanma.Cafeye nişanlıyken tanışmaya yüzyüze görüşmeye gitmiş.
2.sinde de yurtdışına gidecem söz bidaha seni rahatsız etmeyeceğim ama son kez görüşelim dediği için gitmiş eşim.
evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız.
sevgiliyken nişanlıyken aldatma sayılmaz mantalitesi nasıl bir şeydir ya. iyi o zaman herkes evlenmeden önce sevgililerini,nişanlılarını aldatsın. sayılmazmış.Bnde hazmedebileceğimi düşünmüyorum unutacağımıda sanmıyorum.
Ama onu bu kadar severken hala aklım almıyor. Bir iki arkadaşıma anlattım evliyken yapmadıysa yada cinsellik yoksa aldatma sayılmaz dediler ama başka bir kadın var işin ucunda çok gurur kırıcı.
Nişanlıyken bir halt yedim ama çok pişman oldum sonrada kurtulamadım dedi.
Allaha tövbe ettim affet beni diye dedi.
Ama sana anlatsam beni dinleyemecektin tepkinden krktum dedi.
Bak canim sana su kadar soyleyeyim bu tehtit etti ondan gittim masallarina inanma.
Sevgilimle aramiz kotuye gidiyordu ve beni sevdigi halde sorunlardan dolayi drvam edemeyecegimizi dusundugu icin ayrilmak istedi o kadar sevdigi halde benimle bile son kez gorusmek istemedi. Bir erkege bir seyi asla zorla yaptiramazsin. Madem tehtit ediyordu telini degistirebilirdi. Gitmek istemis ondan gitmis bir kereylede yetinmemis iki kere gitmis ayrica boyle arsiz bir kizin cafede sadece oturup konusmaktan baska bisey yapmadigina inaniyormusun ? Bana hic inandirici gelmedide
Allaha tövbe ettim affet beni diye dedi.
Ama sana anlatsam beni dinleyemecektin tepkinden krktum dedi.
sevgiliyken nişanlıyken aldatma sayılmaz mantalitesi nasıl bir şeydir ya. iyi o zaman herkes evlenmeden önce sevgililerini,nişanlılarını aldatsın. sayılmazmış.
birde aldatmada illa cinsellik olması gerekmez. seks olmadan olan herşeye,bir başka kadınla her yaşanmışlığa aldatma demeyelim o zaman biz. züğürt tesellisi denir buna. arkadaşlarında saçmalamış kusura bakmada
Haklısın gitmem gerek. Herşey çok iyiydi gerçekten hiç ama hiç beklemezdim hala şoktayım.
şöyle düşün o zaman evli olmasanız dahi nişanlıyken senin gözlerinin içine baka baka seni kandırmış. sana aşkım derken o kadına da kim bilir neler demiş. ikisi içinde laylaylom olsa kadın bunun derdine düşmezdi. demek ki ciddi bişeyler vardı ki kadın da anlattı size.
Allah yardımcın olsun. ne diyeyim bilemedim.Evet canım saçmaladılar bende ondan buraya yazdım daha net görebilmek için
Şimdi ben aldatıldım demi,ne kadar zor bir kelimeymiş
Birşey yapmayacaksın.Umursamayacak,kızla muhatp olmayacak,hayatına devam edeceksin.Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindimBen ne yapacağım şimdi
Kız belli ki kendine yedirememiş de böyle şeyler yazmış, eğer sorsaydı evet evlendikten sonra da görüştük sıkça derdi.keşke fre vermeseyd,n kızla ayrıntıları konuşsaydın evliykende görüşmüşlermi öğrenseyd,n.. bence kıza ulaş iyilikle konuş evliyken görüştüyseler ispat etsin
Çok üzüldüm durumunuza. 3 aylık evli biri olarak başıma gelseydi ne yapardım diye düşündüm. Yuva kurmak kadar bozmakta zor bir karar. Hele olayları daha yeni ogrenmisken şokta olmanız çok normal. Bir süre ayrı yaşayıp kafanızı dinleyip öyle karar vermenizi öneriyorum. Evet çok zor kabul edilir bir tarafı yok. Kandirilmis olmanız çok acı. Ama tek başına altından kalkmaya çalışmayın psikolog yardımı alın. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama güçlü olmanız gerekir. Allah yardımcınız olsun
Eşime söyledim birşey demedi.
İkinizede dava açacağım dedim.
Ayrılma benden ben sensiz yapamm deyip hüngür hüngür ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?