- 26 Kasım 2014
- 76
- 14
- 13
- Konu Sahibi dertliesra
-
Bir de biz demiyormuyuz burada evli adamlar tarafından aldatılan kandırılan kızlara eşinin bilmeye hakkı var facebooktan haber ver diye.
Ben artık aldatılan kız olsam hayatta eşine yazmam sonra arsız namussuz kız oluyorsun.Adam da masum yazık oluyor.
Eşim zorla nişanlıyken gitmemiş ki bunu itiraf etti.
Zorla olan kısım evlendikten sonra
DOĞRU DİYOSUN
Eşim tek suçlu burda zaten
O kızı hayatımıza sokan eşim tek suçlu !
Evlendikten sonrada mı gidip görüşmüş kadınla?Eşim zorla nişanlıyken gitmemiş ki bunu itiraf etti.
Zorla olan kısım evlendikten sonra
Evlendikten sonrada mı gidip görüşmüş kadınla?
Ne diyim cnaım.
Hayat arkadaşım dediğim birine yakıştıramıyorum.
Aynı yataga baş koyduk biz
Allahım bana sabır versin
Gerçekten üzüldüm, yüreğin acıyor şimdi tahmin edebiliyorum. Kendi adıma konuşayım ben affedemem. Evli ya da değil, benimle birlikteyken böyle bir şey yaptığını öğrenirsem boşanırım. büyük konuşmuyorum kesinlikle, yazarken bile içim titriyor ama bu duyguyla yaşayamam. Allah göstermesin bu acıyı derim hep, düşmanımın başına vermesin.
Ne yapacağına sadece sen karar verebilirsin, kimse sen değil buradaki. Devam edebileceksen et.
çok zor suan allah korusun kndımı dusundum delirirdim sanırım.ama sunu bıl : hayatta bazen Allah kullarına fırsatlar cıkarır ılerde daha buyuk depremlerde yıkılmasınlar dıye.bunu yakaladın;affedersen yıllar boyunca hep aptal yerıne konulmanın acısıyla yasıcaksın....sureklı aldatılırım korkusu zaten senı psıkolojık hasta edıcek..ne dıyım ben olsam bu acıyla onun agzına s.... tekmeyı basardım..kı cocugun da yok.
acaba budamı yalan.Evelndikten sonra kız telefonda her aradığımda açacaksın yoksa karına söylerim demiş.
Evliyken yüzyüze yok sadece kız arayınca açmış
Haklısın
Kız bana birde enayi falan yazmış beni kıskanıyorsun falan yazmış.
Kaldıramıyorum sol tarafım tutmuyor elim ayağım titriyor nasıl birşeyle uğraşıyorum alalhım nerde günah işledim bilmiyorum
acaba budamı yalan.
kizi engellesen ne olacak
tütü kaka kizz
eeee
esin hem nisanliyken hem evliyken neler yapmis
nasil guveneceksin bundan sonra
en cekilmesi gereksiz erkek tipi
uckur duskunu erkek
kusur bakmayin
yuksek ihtimal o yonde zaafi vardir
bugun tövbe der ilk firsatta yine yapar
Ben yazamadım sen yazmışsın..acaba budamı yalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?