OFF OFF...

DOĞRU DİYOSUN
Eşim tek suçlu burda zaten
O kızı hayatımıza sokan eşim tek suçlu !

DOĞRU DİYOSUN
Eşim tek suçlu burda zaten
O kızı hayatımıza sokan eşim tek suçlu !

Kayınvalidenlere söylesene onlarda bilsinler oğlunun yaptıklarını.
Biraz evden uzaklaş bence.Yoksa eşin seni kandırmaya başlayacak ki biraz o yöne doğru kaymaya başlamışsın.

Gerçekten üzüldüm, yüreğin acıyor şimdi tahmin edebiliyorum. Kendi adıma konuşayım ben affedemem. Evli ya da değil, benimle birlikteyken böyle bir şey yaptığını öğrenirsem boşanırım. büyük konuşmuyorum kesinlikle, yazarken bile içim titriyor ama bu duyguyla yaşayamam. Allah göstermesin bu acıyı derim hep, düşmanımın başına vermesin.

Ne yapacağına sadece sen karar verebilirsin, kimse sen değil buradaki. Devam edebileceksen et.

Ne diyim cnaım.
Hayat arkadaşım dediğim birine yakıştıramıyorum.
Aynı yataga baş koyduk biz
Allahım bana sabır versin

çok zor suan allah korusun kndımı dusundum delirirdim sanırım.ama sunu bıl : hayatta bazen Allah kullarına fırsatlar cıkarır ılerde daha buyuk depremlerde yıkılmasınlar dıye.bunu yakaladın;affedersen yıllar boyunca hep aptal yerıne konulmanın acısıyla yasıcaksın....sureklı aldatılırım korkusu zaten senı psıkolojık hasta edıcek..ne dıyım ben olsam bu acıyla onun agzına s.... tekmeyı basardım..kı cocugun da yok.

Edemiyorum işte.
Yüreğim kaldırmıyor

Haklısın
Kız bana birde enayi falan yazmış beni kıskanıyorsun falan yazmış.
Kaldıramıyorum sol tarafım tutmuyor elim ayağım titriyor nasıl birşeyle uğraşıyorum alalhım nerde günah işledim bilmiyorum

kizi engellesen ne olacak
tütü kaka kizz
eeee
esin hem nisanliyken hem evliyken neler yapmis
nasil guveneceksin bundan sonra
en cekilmesi gereksiz erkek tipi
uckur duskunu erkek
kusur bakmayin
yuksek ihtimal o yonde zaafi vardir
bugun tövbe der ilk firsatta yine yapar

bak kızın ne dedıgını umursama ..senın umursayacagın konu:
1- eşin o kızla nışanlıyken buluşmuş mu?
*evet

2- elinde resım yada delil var mı?
*evet

3-senden gızlı gorusmus fake face acmıs mı?
*evet

3 evet ile o hayvan kocanı hayatından uğurla derim !!!

hayat sana ne guzellıkler cıkarır aklın şaşar.

bu arada kıza kesınlıkle tazmınat açıyosun..aslaaa o msjları sılme...

NOT : eşinden ayrılmaya kesın karar verıp yururluge bazı ışlemlerı sokunca o sevdıgın adamın nasıl hayvanlasacagına gozlerınle sahıt olucaksın.hazır ol derım

Bende bilmiyorum güvenemem sanırım.
Allahım bana dgru yolu göster /

Evlendikten sonra aramamış, bir iletişim kanıtı yok.
Hayatından memnun bir kadın da zaten sana mail atmaz. Belli ki bir şeyleri kurcalamak istiyor.
Eşinin anlatmasından ben doğru olduğunu düşüdüm.

acaba budamı yalan.
Ben yazamadım sen yazmışsın..
Açmazsan karına söylerim diyor,adam açıyor teli ama eş yine öğreniyor..
Muhakkak adam vaatler de bulundu ki diğer kadın bu kadar ısrar edebiliyor..
Adam Sahte face açmış,şifresini bile vermiş kadına düşün.
Konunun sonu belli o yüzden kendimi yazmamak için telkin ediyorum..

Ya canım kusura bakma ama ben esine pek inanamadım. Şimdi bu kız eski sevgili ya da hiç beraberlik yasamadigi biri olsa hadi neyse esine takmış derdim.Ama kız yurt dışında yaşıyor ordan buraya eşinle görüşmeye geliyor.yani kimbilir ne umutlar vaad etmiş kıza. Kızma demekki beklemis beklemis bakmış seninle konuşmuyor kendi ulasmis sana.

Bir kere bu kız olmasa başka kız olacaktı sonuçta sahte face açmasından belli bir hatlar karıştıracagi. Ama esin sert duvara toslamis. Belli ki.Madem zorla görüşüyoruz neden resim çekilmiş yapma lütfen seninle tehdit ediyorsa o resimleri sana göstereceğim tahmin etmesi gerekmez miydi? Bu arada resimlerdeki samimiyet eşinin yüz ifadesi falan nasıl?

Bilemiyorum ama bence kız psikopat değil ya çok umut bağlamış ya da kandırıldıgini anlayınca eşinden intikam almaya çalışmış.

Ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun? Eşimi kolum takar direk o kizi bilişim suçlarından mahkemeye verirdim.cunku eşinin maili.boylece kim kirmis şifreyi, kim ne yazmış ortaya çıkardı. Kız suçlu ise cezası ne işe çekerdi. Baska türlü hiç bir zaman hangisinin doğru söylediğini bilemezsin.haliyle ikisi de kendini savunacak..

Eşinin gözü dışarıda.. açıkçası 4 senelik birlikteliğinizde daha başka neler yaptı acaba diye düşündüm birden.. Bu karakter meselesi çünkü. Yapan hep yapar bir şekilde, ha yakalanınca profesyonel olur yakalaman zor olur o ayrı..

seçim sizin sizi aldatmış bunu farkındasınız ama kabul etmek istemiyorsunuz ama bunu görmezden gelip güvenebilicekseniz devam edin hazmedemiyorsanızda yapacak bir şey yok ayrıca çocuğunuz yoksa bir süre daha düşünmeyip evliliğinizdeki bu güven sorununu çözün tabi sürdürmek istiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…